זר השבוע!

אולי..

לא, דווקא נראה לי שכן.. הוא בחר בקת'רין!
את אומרת "נועדו נועדו נועדו" אבל אל תשכחי שהצ'רמינג של קת'רין זה פרדריק ועדיין היא רצתה את דיוויד.. וכמה שהם "נודעו להיות ביחד!" בבחירה הראשונה הוא בחר את קת'רין.. הוא יכל לעזוב אותה והוא עדיין העדיף ללכת איתה לטיפול.. הוא יכל לעזוב אותה ועדיין הביא לה כרטיס בולנטיין.. טרמפ ראתה את הסימנים "עשתה" סצנה כמה דקות וישר קפצה עליו..
עמוק עמוק, קת'רין זרקה את ג'יימס לקיבינימט בשביל פרדריק ועדיין בסטוריברוק היא רצתה את דיוויד.. ושוב עמוק עמוק דיוויד עדיין רצה את קת'רין בהתחלה..
ושניהם יצאו מניאקים לא רק דיוויד..

Shiri from the block

Active member
הוא לא באמת רצה את קתרין רק בגלל שהם היו נשואים והוא רצה לכבד את זה אז הוא סוג של הכריח את עצמו להישאר עם קתרין.
אבל ברור ברור מההתחלה ועם כל המבטים של דיויד למרי מרגרט שהם רוצים אחד את השני מהשנייה שהם ראו אחת את השני, בגלל הקשר העמוק ביניהם מהעולם הקודם.

על מה את מדברת?!

הם קבעו להיפגש כדי להיות ביחד, הוא נזכר בקת׳רין ובחר להשאר איתה.. לא ממחויבות, אם הוא היה נשאר ממחויבות הוא היה מרגיש אשם אבל הוא לא.. לטרמפ זה לא הפריע, לא הפריע לה להיות ״האישה האחרת״.. היה בינהם קשר בעולם האמיתי אבל בסטוריברוק הם בסך הכל בוגד והטרמפ שלו..

Shiri from the block

Active member
טוב אני רואה שאנחנו לא נגיע להבנה בנושא
תמשיך לחשוב על סנואו מה שבא לך חח

shirush3

New member
הוא ממש לא רצה אותה בהתחלה

אפילו בעולם אגדות הוא לא רצה אותה והיא לא רצתה אותו, הכריחו אותם להתחתן.
הם מעולם לא היו מאוהבים, אולי חברים טובים אחרי שהוא החזיר לה את פרדריק ואני לא זוכרת אם ראינו את פרדריק בסטוריברוק.

הקללה עשתה לכולם מיקס עם החיים ושמה אותם במקומות שהם לא מאושרים בהם.
אז דיוויד הוא לא זה "שבחר" קודם בקתרין, הקללה בחרה את זה בשבילו.

ואני כועסת פה על דיוויד דווקא בגלל מה שאמרת שהוא היה יכול לעשות

Shiri from the block

Active member
בדיוק!!! ואגב ראינו את פרדריק בסטוריברוק פעמיים- פעם ראשונה בבית ספר כמורה להתעמלות או משהו,
פעם שנייה כשקתרין ניסתה לברוח מהעיר ועשתה תאונה וראינו שפרדריק הוא זה שמצא אותה והתקשר למשטרה..

ונכון! הוא באמת ממש לא רצה את קתרין בהתחלה, נראה לי סהר צריך לצפות שוב בפרקים.. כנראה הוא פיספס את כל הפעמים שדיויד חיבק את קתרין ובעצם רצה וחשק במרי מרגרט,
אבל הלחץ הסביבתי עליו כגבר נשוי גרם לו לבחור להיות עם קתרין רק כי זה הדבר הכביכול המוסרי לעשות.
אחר כך כשהוא ראה שהוא כבר לא יכול לסבול להישאר עם קתרין הוא עשה את זה רשמי יותר ונפרד מקתרין (שגם שם הוא לא עשה את זה בצורה הכי נכונה שיש, ואם כבר לכעוס על מישהו זה עליו ולא MM)

Shiri from the block

Active member
נכון!!! כי חלק מהמחויבות שלו לגרום לנישואים האלה להצליח!
אבל הוא לא רצה!
אם הוא לא היה נשוי לקתרין והוא היה רק חבר שלה הוא כבר מהשנייה הראשונה היה זורק אותה לכל הרוחות והלך להיות עם MM
רואים ישר ומההתחלה הוא אומר שהוא לא מצליח להפסיק לחשוב על MM, הוא לא אמר שום דבר כזה על קתרין. הוא אמר שהוא מרגיש עם MM משהו מיוחד שהוא לא מרגיש עם קתרין!!
הוא סתם הרגיש מחוייבות לקתרין בגלל שהם כביכול היו נשואים וניסה לכבד את זה אבל ברור מההתחלה שזה ממש לא מה שהוא רצה.

shirush3

New member
נכון!

הוא עשה את מתוך חוסר נעימות/כבוד...
רואים שהוא לא באמת רצה

הוא יכל להגיד לא..

חלק מהמחויבויות שלו זה לא לדחוף את הלשון שלו לגרון של משהי אחרת..
חוץ מזה, לפני שהוא נזכר הוא רצה לעזוב, וכשהוא נזכר הוא נשאר מרצון!! אפחד לא הכריח אותו להישאר!!

למעלה