מה עושה בחיים: מורה להיסטוריה בחט"ב ותיכון. אבל מאז שעברנו לארה"ב אני בבית כי אין לי תעודת הוראה אמריקנית ורק שנה נפתחים קורסים.... אני מאוד מתגעגעת להוראה.
ספר אהוב: עשיו של מאיר שליו (הבת שלי קרויה על שם אחת הגיבורות). תמרה הולכת על המים. ופרש הברונזה.
ה-שיר שלך שאת שומעת תמיד בכל מצב? crush של דייב מתוייס (זה גם היה השיר סלואו הראשון בחתונה)
שמך? קרויה על שם פרח יפיפה שיש לו ריח נפלא (ואם אתם מנחשים לא לכתוב בבקשה, אני לא רוצה לחשוף את השם)
ירק אהוב? אספרגוס
פרי אהוב? ענבים ירוקים מאורכים
טעמת פעם מנדרינה? בטח! מתה על פירות הדר!
מה את אוהבת לשים בפיתה? חומוס ומלפפון חמוץ (בחומץ). אבל כבר שנתיים לא אכלתי פיתות, כי מאז שיש לי צליאק ולא מצאתי / אפתי פיתות טעימות
מה דעתך על התפתחות הפלאפל מסוף שנות ה 50 ועד ימינו? אני מאוד מבסוטית מהפלאפל הירוק. אני לא מבינה יש מקומות ששמות קמח בתוך הבלילה (ומאז שאנחנו משפחה צליאקית זה גם מרגיז אותי מאוד).
חנות אהובה? Barnes and noble ואולד נייבי
היית פעם בחו"ל? אם כן, איפה? גרתי יותר מרבע מהחיים בארצות הברית. חוץ מזה הייתי בתיאלנד, ספרד, יוון, הולנד, דנמרק, קנדה וצרפת.
ארץ בה היית מבקרת? דרום אפריקה ואוסטרליה.
יש לך חיות בבית? [משפחה לא נחשבת] לצערי לא
איזו חיה היית רוצה? אני רוצה כלב. אבל הבנות שלי רוצות חתול וזו פשרה שאני מוכנה לעשות.
פחד הכי גדול? טיסות וביניינים נופלים
כיצד הושפע שוק הסלולר מהמהפכה הדרמטית של כניסת החברות החדשות וכיצד זה השפיע על חלוקת הדיבידנדים של החברות הבורסאיות ברבעון השני של שנת 2012?
יש לפרט. אין לי מושג. עזבנו את ישראל ממש לפני המהפכה ואני לא ממש מעודכנת.