זר השבוע!

מה אצלך בארה"ב מזכיר את ישראל? מבחינה גיאוגרפית האיזור שבו אנחנו גרים מזכיר את רמת הגולן / הגליל

אם לא הייתם עוזבים לארה"ב אז לאן כן? אוסטרליה

איזה ערוץ בארה"ב את אוהבת? ABC, NBC, CBS, TNT

Jimmy Kane

New member
וואוו לא ידעתי שמשהו יכול להזכיר את רמת הגולן

אני עכשיו בעצמי גר שמה

כשהייתי בארה"ב היה עדין חם מאוד והייתי בטוח שרובו מדברי בגלל אריזונה (הייתי רק במזרח ארה"ב)

ואוסטרליה היא נראה לי ההפך מארה"ב

זה תלוי איפה

אני גרתי בניו יורק המון שנים, וזה לא דומה לשום מקום שהייתי בו בישראל.
המזרח גם לא דומה למערב, ויש גם הבדל בין הצפון לדרום (בכל הקצוות)

אשת השבוע היקרה

מהיום אני אקרא לך פרח
, כי את צריכה שם קצר, וזה הכי קרוב

איך היו הלידות שלך?
את שתיהן ילדת בארה"ב?
בלי לגלות את שמות הבנות, מי בחר את השמות ולמה?
איך היה הרושם הראשוני שלך מהאמהות?
את רוצה עוד ילדים?

הרוב קוראים לי קסם, אבל אני אוהבת גם פרח

איך היו הלידות שלך?
הלידה הראשונה הייתה קצרה (ללידה ראשונה) וכואבת מאוד מאוד. התחילה עם צירים ב3 לפנות בוקר. הגעתי עם פתיחה של 5, וישר התחננתי לאפידורל. הבחור ניסה לשכנע אותי כי רציתי לידה טיבעית עד שהרגשתי את הצירים..... הצלחתי לנמנם קצת שהאפידורל הסתיים, ואז התחילו הכאבים האמיתיים מפתיחה של 7 עד לפתיחה של 10 לקח שעתיים של צירים כל כמה דקות, בלי אפידורל (אבל אם מחט בגב). הלידה לקחה שלושת רבעי שעה, הבחור החזיק לי את הרגל, הרופא את הרגל השנייה והמיילדת אמרה לי מתי לדחוף. שהוציאו אותה והניחו אותה עלי משכתי אותה אלי ולא הפסקתי לנשק אותה.
הלידה השנייה הייתה קצרה עוד יותר. התחילה בירידת מים ב5 בבוקר, אבל רק בשעה 4 אחה"צ התחילו, בדיוק שדיברתי עם הגדולה שחזרה מהגן הרגשתי את הציר הראשון וכמעט שברתי את הנייד. הכאבים היו ממש בילתי נסבלים ושוב קיבלתי אפידורל, שעזר קצת. הלידה התחילה כמעט בשעה 7 בערב, ואני צרחתי כל כך חזק, והמיילדת הייתה ממש על הפנים שהעפתי לה את הידיים והוצאתי אותה לידיים של המיילדת רבע שעה אח"כ.
מקווה שלא הפחדתי כאן אף אחת

את שתיהן ילדת בארה"ב? לא. את הגדולה ילדתי בחיפה, ואת הקטנה באשקלון.

בלי לגלות את שמות הבנות, מי בחר את השמות ולמה? אני הצעתי אותן, והבחור הסכים. הן קרויות על שם דמויות מספרים.

איך היה הרושם הראשוני שלך מהאמהות? לא זוכרת את הרושפ הראשוני, אבל אני הכי אהבתי לגלות את העולם בזכות הבנות.

את רוצה עוד ילדים? לא יודעת.

יש לך שאלות מצויינות

בבקשה

סצנה הכי זכורה ומדמיעה מסדרה ?
שיר מסדרה או סרט שממש השפיעו עליך?
|דמות|מי הדמויות שרצות הכי חזק אצל הבנות?
אופרת סבון אהובה?
איזה נהגת את?
איזה צבע בחיים לא תלבשי?
עקבים או שטוח?
מה את הכי שונאת לאכול?

תודה שהעברת למקום הנכון....

סצנה הכי זכורה ומדמיעה מסדרה ? הסצנה האחרונה של עמוק באדמה, הסיום הכי מדהים של סדרה שנעשה אי פעם. וגם הסצנת סיום של העונה השנייה של האנטומיה, שמהרגע שמוצאים את איזי בוכה במיטה איתו ועד שהיא מתוודה שהיא ניתקה אותו מה LVD (בלי הסיומת של מרדית
)

שיר מסדרה או סרט שממש השפיעו עליך? how to save a life - the prey, מהאנטומיה של גריי. מאז אני מתה על ההלקה. בכלל, כל הפסקול של האנטומיה איתי כבר 8 שנים.

|דמות|מי הדמויות שרצות הכי חזק אצל הבנות? הגדולה - נסיכות ופוני קטן וללה - לופסי (לא יודעת אם יש בארץ, כאן זה חזק מאוד). הקטנה - דורה, המועדון של מיקי, נסיכות.

אופרת סבון אהובה? פעם ראיתי days of our lives. לא ראיתי כבר 10 שנים בערך...

איזה נהגת את? מעולה!!

איזה צבע בחיים לא תלבשי? אין חיה כזו. אני חושבת שאין לי בגדים חומים.......

עקבים או שטוח? תלוי בבגד......

מה את הכי שונאת לאכול? עגבנית! לא מסוגלת לסבול את הירק הזה, אני אפילו שונאת לגעת בו....

shirush3

New member
the fray ממש טובים

וה2 דיסקים האחרונים שלהם מעולים לדעתי

ד"א בפורום אנטומיה עשו שירשור שלם עם שירים אהובים מכל העונות

תענוג לקרוא אותך

לופסי לא מוכרות לי

אבל פיות וסוסי פוני הולך חזק גם אצלנו!
אני בדיוק מנסה לאתר איפה לעזאזל מוכרים בובות של הווינקס (פיות) ואין בארץ, זה מה שהיא רוצה ליומהולדת, שזה עוד 5 חודשים, אבל כבר חודשים היא מזכירה לי

הן פיות איטלקיות מסתבר

אבל מוכרות ברחבי העולם (ויקיפדיה)
הן נקראות
The Winx Club
אפ את מוצאת ערכת בובות והמחיר סביר, אני אשמח אם תוכלי לעזור לי (כמובן אני אשלח לך כסף לפני).

לא נתקלתי בכאלה

כאן דיסני שולתתתתתת!!1!
את יכולה לנסות באמזון

בחיי שזה שהן ניראות ממש מזעזעות, מזכירות לי את תקופת הבארציות.........
מה קרה לפיות היפות של דיסני? את יודעת שיצא סרט חדש של טינקרבל?

עוד אחד? זריזים!

אני אנסה באמת באמזון, אבל אני אחכה איזה חודשיים לפני.
כן, הפיות השתנו, הן לא היצורים התמימים היפים שאנחנו היינו קטנות.

enigma14

New member
ווינקס!

"בידך בתוך ידי,זהו כוח אגדי ועם צוות כה מושלם-גו ווינקס!"

הסדרה הזאת שודרה לפני כמה שנים בערוץ הילדים עוד שאני הייתי ביסודי,ראיתי את הסדרה הזאת יחסית ברצף עד שהיא התחרבשה

אני לא חושבת שהן כמו הבראציות,הבראציות היו נוראיות הן עוד סבבה...אבל הצחיק אותי שהן לא יכלו להלחם ברשעים בלי התלבושת המינימאלית באופן מגוחך שלהן

יש משהו מהיר יותר בסדרות החדשות

הסדרות שאנחנו גדלנו עליהם היו פשוטות, תמימות, "איטיות" יותר.
השבוע שמתי לה את "דלת הקסמים" (אם מתחשק לך לפעמים, לפתוח לרגע את דלת הקסמים.....") ......."אמא!!!! זה לא מעניין, זה בלי צבע!"
ניסיתי נילס, הי בימבה, פיסטוק - לא נתפס לצערי, אבל אני ממשיכה לנסות.

אני חושבת שרוב שהתוכניות שלנו

לא מתאימות לילדים של היום. לא עלה על דעתי לתת להן לראות פרפר נחמד, הבית של פיסטוק או דלת הקסמים. הן כאן רואות דרדסים, קטקטים, זרבובים. גם את החיים והיו היה (אבל זה כבר סרטים יותר חינוכיים).
אני לא אוהבת את הסרטים המצויירים בערוץ הילדים, הם אלימים, צבעוניים וולגרים. הרבה סרטים מגיעים מיפן ואירופה ומתאימים לקהל שם. אני לא אומרת שהסרטים האמריקנים הם פלפאי יוניקורנס, אבל הם הרבה יותר תמימים ורכים, בהתאם כמובן לפוריטניות האמריקנית (וגם כאן יש את היוצא מהכלל כמובן, אבל אני מתייחסת בעיקר לתוכניות לילדים)

אצלנו אוהבים את המועדון של מיקי ודורה
וגם
http://veggietales.com/ - אנימציה. מעולה לילדים, הבכורה שלי מכורה לזה

http://disney.go.com/disneyjunior/jake-and-the-never-land-pirates - גייק והפיראטים.
בלינק יש גם קישורים לתוכניות של דיסני ומשחקי אוןליין, הבנות שלי מאוד אוהבות.

למעלה