הרוב קוראים לי קסם, אבל אני אוהבת גם פרח
איך היו הלידות שלך?
הלידה הראשונה הייתה קצרה (ללידה ראשונה) וכואבת מאוד מאוד. התחילה עם צירים ב3 לפנות בוקר. הגעתי עם פתיחה של 5, וישר התחננתי לאפידורל. הבחור ניסה לשכנע אותי כי רציתי לידה טיבעית עד שהרגשתי את הצירים..... הצלחתי לנמנם קצת שהאפידורל הסתיים, ואז התחילו הכאבים האמיתיים מפתיחה של 7 עד לפתיחה של 10 לקח שעתיים של צירים כל כמה דקות, בלי אפידורל (אבל אם מחט בגב). הלידה לקחה שלושת רבעי שעה, הבחור החזיק לי את הרגל, הרופא את הרגל השנייה והמיילדת אמרה לי מתי לדחוף. שהוציאו אותה והניחו אותה עלי משכתי אותה אלי ולא הפסקתי לנשק אותה.
הלידה השנייה הייתה קצרה עוד יותר. התחילה בירידת מים ב5 בבוקר, אבל רק בשעה 4 אחה"צ התחילו, בדיוק שדיברתי עם הגדולה שחזרה מהגן הרגשתי את הציר הראשון וכמעט שברתי את הנייד. הכאבים היו ממש בילתי נסבלים ושוב קיבלתי אפידורל, שעזר קצת. הלידה התחילה כמעט בשעה 7 בערב, ואני צרחתי כל כך חזק, והמיילדת הייתה ממש על הפנים שהעפתי לה את הידיים והוצאתי אותה לידיים של המיילדת רבע שעה אח"כ.
מקווה שלא הפחדתי כאן אף אחת
את שתיהן ילדת בארה"ב? לא. את הגדולה ילדתי בחיפה, ואת הקטנה באשקלון.
בלי לגלות את שמות הבנות, מי בחר את השמות ולמה? אני הצעתי אותן, והבחור הסכים. הן קרויות על שם דמויות מספרים.
איך היה הרושם הראשוני שלך מהאמהות? לא זוכרת את הרושפ הראשוני, אבל אני הכי אהבתי לגלות את העולם בזכות הבנות.
את רוצה עוד ילדים? לא יודעת.
יש לך שאלות מצויינות