bring it on......
קודם כל, מה קורה? הכל אחלה. תודה על ההתעניינות. אני בעיצומה של כתיבת עבודה סמינריונית לסיום התואר הראשון בנושא זהות וקהילה.
איך מזג האוויר אצלכם? חורף! למרות שפה זה סתיו. עכשיו יש רוחות מאוד חזקות ומעונן. תודה לאל שיש הפוגה מהגשם (ירד 24 שעות רצוף ולא אמור להפסיק עד יום שני לפחות)
מהי העונה האהובה עליך? סתיו!
מחשב או טלוויזיה? צמוד..... לא חושבת שאני יכולה להכריע בנושא.....
מהו הסרט האהוב עליך? מרי פופינס! מצויר - אלאדין והלוראקס
מהי סדרת הילדות האהובה עליך? הקטקטים (ראיתי שנה שעברה עם הבנות, היה כיף כיף כיף). גברת פלפלת. משפחת קדמוני.
מי היה הסלבריטי קראש הראשון שלך? הדוד ג'סי מצער גידול בנות
האם גם את אכלת חול בתור ילדה? אני מניחה שכן, כי עד היום החול מוצא את עצמו לסנדוויץ' / אבטיח / תפוח שאנחנו בחוף
האם שברת אי פעם עצם?כן. את עצם הבריח בגיל 12
איזה סיפורי כזב סיפרו לך הורייך כדי ללמד אותך לקח כלשהו או לגרום לך לעשות משהו שהם רוצים? וואו, יש לך שאלות מעולות. אני לא זוכרת, אבל אני אספר לך על השקרים שאני מספרת לילדות שלי - אם תשחקו עם החגורת בטיחות בכיסא יבוא שוטר ויכעס עליכן. אם תמשיכו לצעוק יגיע בעל החנות ויבקש ממכן לצאת החוצה או יתן עונש (את לא מבינה אך זה עובד!), אימא יודעת הכל (וזה השקר הורים הכי גדול, אימא ממש ממש ממש לא יודעת הכל למרות שזה מפחיד, אפילו הצליחו להחביא ממנה שבוע שהשן מתנדנדת והיא הייתה בהלם שהיא גילתה את זה)
מיהי הדמות הטלוויזיונית האהובה עליך ביותר בכל הזמנים?
סאוור פאטץ' קידס או סקיטלס? סקיטלס!
ד"ר פפר או קולה? אם אני חייבת אז קולה....
שמלה או חצאית? גם וגם, בקושי יש לי מכנסיים....
בילוי בחוץ או בבית? תלוי בעונה ובמידת העייפות
ים או בריכה? בריכה
סרט בקולנוע או בבית? קולנוע!
גלידה בגביע או בכוס (או ישר מהקופסה)? גביע (כוס רק בבית)
צבעים חמים או קרים? בד"כ קרים
אובמה או רומני? אובמה!
איזה מוזיקה את שומעת? alternatuve rock אבל אוהבת גם את מה שברדיו.
מהו הדיסק הראשון שרכשת? step by step של NKOTB. אגב, הקסטה הראשונה שרכשתי הייתה של ירדנה ארזי
מהי ההופעה הראשונה שהלכת אליה? לא כולל שירות
והאחרונה? מותק של פסטיבל 2011
כריסטמס או חנוכה? שילוב של השניים, אנחנו אוהבים מסורות ולא חגים דתיים.
ובוחן פתע פטריוטי מהיר- מני חמישה שירים של חנוכה (בלי להיעזר באינטרנט)- נר לי נר לי, הנרות הללו, מעוז צור, חנוכיה לי יש, באנו חושך (יש לי ילדות זוכרת....)
ושאלת השאלות- מה את חושבת הסיכוי שאמה תסכים לעשות לי ילד? בואי נבחן את הדברים לעומק. המושתף לגברים של אמה הם מיסתוריות עם נטיה קלה לפלילים ו/או הסתבכות בצרות. ניצוץ מסקרן בעיניים. עדיפות לז'קט עור. הרפתקנים נועזים, ועדיף שיהיה להם כמה שיותר זיפים על הפנים. אם אין לך נטיה לפלילים, אני חוששת שהסיכוי לא גבוה במיוחד.