חבילת התו השמיני 10.9.13

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
חבילת התו השמיני 10.9.13

Mits Petel

New member
תודה רבה!

ומשהו שקשור לחבילה הקודמת:

קניתי את "מלאכים ושדים" מהסדרה של mastered in 4K. איכות התמונה פשוט מדהימה!
בסדרה הזאת כל גודל הדיסק מנוצל בשביל הסרט (לביטרייט גבוה במיוחד), כך שאין תוספות בכלל.
(אותו רעיון של הוצאות ה-superbit בימי ה-dvd.)

angelwings1

New member
תודה רבה
ולגבי הדרדסים...

האם מדובר בסרט באורך מלא? ידוע מה אורכו?

angelwings1

New member
סליחה. פספסתי את זה קודם...

דווקא הסתכלתי כמה וכמה פעמים כדי להיות בטוחה שלא רשום

haifaboy

New member
התייאשתי טוטאלית .. אין אפילו בלו ריי אחד

לרוויה . אנחנו חיים בעולם שעובר ל 4K ובארץ ממשיכים לחיות בעידן הקרח , לא יאמן .

אכן תמיד יש לקנותם באמזון. אומנם בלי

תרגום . אם תהייה מפיץ אני מניח שתחשוב טוב האם כדאי להפיץ בארץ BD עם תרגום שיקנו אותו במקרה הטוב רק כמה עשרות בודדות .

לא יאמן רק למי שהתרגל לצפות בזה.

תשאל את האיש ברחוב והוא לא ידע להגיד לך מה זה בכלל. לעומת זאת הוא יגיד לך שהוא רואה סרטים בערוצים הרגילים ומבחינתו הכל בסדר באיכות והוא לא ידע על מה אתה מתלונן. מה אני אומר? שבעצם זה עניין של התרגלות לאיכות טובה יותר וכתבתי על זה כאן כשה BD יצא- שאנשים לא יוכלו לראות את הDVD יותר.
מבחינתי אני יכול לצפות גם בזה וגם בזה ואני לא מתלונן או יתלונן עם אני אראה ב DVD ולא ב BD. גם בטבלט שקניתי לאחרונה רואים תכנים באיכות הגבוהה ביותר ואני לא מתרשם מזה יותר מדי. זה נחמד ולא יותר. גם במקרן אצלי בבית אף אחד לא מתלונן שהתמונה לא בסדר.
אף אחד לא התלונן בעבר ואף אחד לא מתלונן עכשיו. כנ"ל עושים המפיצים בארץ . הם יודעים שזה לא משנה באיזה פורמט זה ייצא כי אנשים לא מתלוננים שהתמונה לא בסדר גם בהוצאות ה DVD החדשות.

Mits Petel

New member
הוצאות ה-dvd המקומיות הן בבחינת "חתול בשק"

לפני שבועיים קניתי סרט זר בהוצאת dvd ישראלית מפני שהתרגום היה עקרוני לי.
מדובר בסרט מהשנה האחרונה. פשוט לא יכולתי לצפות בו, הצבעים היו "לא נכונים" (אני זוכר היטב מכיוון שצפיתי בו בקולנוע לא כל-כך מזמן).
הזמנתי כבר הוצאת בלו-ריי מחו"ל, ואני מתכוון להתאים אליו את התרגום מה-dvd הישראלי.
מתוך סקרנות בדקתי איך נראות גרסאות של הסרט הזה שמופצות ברשת - כולן נראות יותר טוב מה-dvd ששילמתי עליו 50 ש"ח בחנות...
(ולא רק גרסאות שמבוססות על בלו-ריי, גם גרסאות שמבוססות על dvd שיצא בחו"ל!). אני מניח שבעל הזכויות הישראלי, כדי לחסוך בעלויות,
קנה מאסטר באיכות ירודה. אני לא מתערב להם בשיקולים הכלכליים - יכול להיות שהברירה שלהם הייתה בין להוציא הוצאה מחורבנת ובין
לא להוציא הוצאה ישראלית בכלל - אבל שלא יתלוננו שהציבור שאיכות הצפייה כן חשובה לו, צורך את התכנים ממקורות אחרים...

אני דיברתי על חברות המפיצים הידועות. איזה

מפיץ או חברה זה היה ? לא נראה לי שיש מסטר טוב ומסטר פחות טוב או שניתן לבחור . אלא אם כן זאת חברה פירטית שבאמת השיגה עותק שלא בא מהאולפנים. זנדר יכול להשיב יותר טוב לשאלה הזאת.

Mits Petel

New member
על העטיפה כתוב: "הפקה והפצה: בתי קולנוע לב"

"בשיתוף התו השמיני".

שכחתי לציין שהסאונד הוא סטריאו בלבד. מי מפיץ ב-2013 סרט מ-2013 בסאונד סטריאו בלבד?
ולא מדובר בסרט של במאי זניח, אלא בסרט האחרון של פדרו אלמודובר...

נסיתי לראות ביקורות ב IMDB ואין כל ביקורות

על הוצאת DVD או BD . לגבי הסאונד - בהוצאות הDVD בעולם , במה שכתוב על העטיפה מצוין רק דולבי דיגיטל ללא ציון 5.1. אני לא בטוח שהוא אכן יצא ב 5.1 . גם אמזון UK לא מציינת זאת. באמזון אחר בעולם הוא לא יצא כך שבחרת דווקא סרט שהוא לא כל כך מייצג את הכלל.
בקיצור זה סרט שאני לא בטוח האולפנים הרשמיים עדין הוציאו ויכול להיות שניסו להוצחא עותק בארץ עוד טרם שהופץ עותק רשמי בעולם כך שקשה לשפוט פה את האיכות והסאונד.

Mits Petel

New member
נו, באמת.

הבלוריי וה-dvd זמינים באמאזון UK.
וההפצה (הבריטית לפחות) היא של 20th Century Fox Home Entertainment.

אתה לא חייב להגן בכוח על המפיצות הישראליות... במקרה הזה, כמו במקרים רבים אחרים, הייתה החלטה מודעת
להפיק הוצאה זולה מחומרים באיכות ירודה.

כתבתי שזה זמין רק באמזון UK אבל חוץ

מאמזון UK הDVD לא יצא ואין כלל ביקורות עליו. מזה כתבתי שקשה לשפוט מה האיכות שלו ומה פורמט הסאונד שלו כי אף אחד לא כתב על זה ולכן אי אפשר לעשות השוואה להוצאה שיצאה בארץ , אם היא טובה פחות.

Mits Petel

New member
כתבתי לך שהשוויתי את ההוצאה הישראלית

עם גרסאות שניתן להוריד ברשת... אם אתה לא מאמין לי, זכותך.

למעלה