חבל שזה לא יהיה בראש העמוד בגלל

חבל שזה לא יהיה בראש העמוד בגלל

הנעיצות, אבל הרגשתי שאני חייב להגיד את זה, וכדאי שזה יהיה בכתום חדש. ליסטה, אם תשרשרי לאוף, אין לי בעיה עם זה, רק רציתי שכולם ייראו
בזמן האחרון יש לי הרגשה שיש הרבה מתח בסוף. אני יודע שאני, ואני חושב שגם מיתר וליסטה, כועס על הגישה החדשה וההססנית לגבי השתתפות בתחרויות/משחקים ופתיחת הודעות חדשות, במיוחד כאשר הן און-טופיק ועוסקות בדיג'ימון. ויחד עם זה, קצת מאכזבת אותי ההתנהלות של המפגש והעובדה שלא יהיו שם אנשים חדשים שרציתי לפגוש, כמו מאיה, לורי, ליסטה ואורנית (יאנה, גם את מישהי חדשה שרציתי לפגוש, אבל את באה, אז לא כתבתי אותך
). כשמיי ואני הערנו לליסטה וביקשנו שתגיב לשרשור זה אולי נעשה בצורה קצת כועסת, כי קצת כעסנו. אנחנו באמת רוצים שתבואי, ליסטה, ותדעי לך שהמפגש הזה בכלל לא יהיה מפגש פורום דיג'ימון שאני חושב עליו, אם את לא תהיי שם. אני לא כועס עלייך בתור אדם, כי אני יודע שאת אדם מדהים ומעולה ואני אוהב אותך, אבל קצת מפריע לי שאת לא הרבה בפורום. אני יודע שזו לא אשמתך ובגלל זה אני לא כועס עלייך, אלא סתם מציין שזה טיפה מפריע לי. אני מתגעגע לנוכחות שלך
בכל-אופן, יש לי את ההרגשה שגם את כועסת על מיתר ועליי, ותדעי שלא התכוונו להעליב או לפגוע בך בשום אופן, זה פשוט טיפה הפריע לנו שאת לא מגיבה, כמו שאמרתי. אני לא רוצה שתכעסי עליי ואני לא רוצה לריב איתך, כי אני באמת אוהב אותך. ויחד עם זה יש כאן נודניקים כמו קריסניה שהצליחו לעלות לי על העצבים בזמן האחרון. לא עזר גם שמאיה הלחיצה אותי וקיפי עיצבנה אותי, ואני חושב שקצת רבנו, בגלל האירוע הזה בצפון או איך שאתם לא רוצים לקרוא לזה. ולא נעים לי להיות בפורום, זו השורה התחתונה. אני נשאר, אבל מצטער, פשוט לא נעים לי

strawberrys

New member
אוקיי, דעתי..

בנושא ההססנות וכו', כבר חפרנו בנושא, סטטה אמרה את דברה(החלטה שגם בעיני לא נעימה בכלל ולא מתאימה לרוח הפורום, אבל אני מסכימה שלפעמים צריך "לעשות צעדים"), אני חושבת שאין יותר מה לעשות בעניין. בקשר למפגש- אני ואתה שוב "באותו צד", וגם פה הבהרנו את רגשותינו כלפי ההתעלמות של הרבה אנשים מהנושא, וגם פה אין מה לעשות נגד זה, אפילו שזה די עצוב בשבילי. אני מבינה לגמרי את ההרגשה הזו של "לא נעים לי פה", למרות שכן כיף לי כאן, ולמשל נהנתי מהשרשור מפגש כשהוא היה פעיל ומה"שרשור מלחמה". כלומר , מצד אחד יש כמה דברים שצורמים אבל עדיין אני לא יכולה בלי הפורום הזה במיוחד בחופש הגדול ועדיין אני נהנת להיכנס לפה ולקרוא ולהגיב. אז אני חושבת שאולי אנחנו עוברים פה איזו תקופה ונראה לי שחלק מהדברים ישתנו.

Digi Lista

New member
אני בכלל לא מוצאת את ההודעה שכתבתי.

זאת עם הכותרת "החלטתי" ומשום מה אני לא מצליחה להגיע גם לאופציית החיפוש בתפוז ולחפש אותה ואני יודעת שלא מחקתי אותה רק שרשרתי יחד עם שאר השרשורים לאוף-האוף נמצא אבל התגובה שלי לא... בכול מקרה ותוך התעלמות מיזה שאי מציאת ההודעה מטריד הודעה אני רוצה שתדעו שקראתי את מה שכתבתם מילי ומיתר ולקחתי לתשומת ליבי את הערות,אני בספק שיש לי עוד מה להרחיב בנושא כי זה דיי כמו לטחון מים, הבעיה היא שאין מספיק אנרגיות וכול מיני ניסיונות להפעלות נכשלים/לא נמשכים מספיק זמן או מתחברים לשרשורי אוף ואף אחד לא מבין על מה מדובר,זאת הסיבה שלא הייתה לי שום התנגדות בנוגע להכנסת מנהל נוסף מה גם שחשבתי על העניין קודם אבל תפוז לא מסכימים שמילי יהיה ושום דבר שאני אומרת להם לא מצליח להשפיע(מבחינתם יש להם את הסיבות הליגיטימיות שלהם),יש משהו שאני יודעת כבר מלפני יותר משנה ולא משנה כמה נדבר וכמה ננסה להתעלם-קצת קשה ששום דבר לא מחזיק מעמד ושאנשים לא ממש מגיבים גם כשהם קוראים,היו לנו לא מעט רגעי יובש והתלבטויות אם אולי עדיף לסגור את הפורום או להפוך אותו למשהו מעבר לדיג'ימון בגלל שאני כבר לא בטוחה שהנושא מספיק מעניין אנשים,מספיק בעל חשיבות מבחינתם,מספיק משהו שהם רוצים לדבר עליהם,יכול להיות שבמשך ארבע שנים(לחלקנו יותר עוד בגלגולים קודמים שלו) אנשים רוו מהסדרה והדיבורים עליה,כול דבר כבר נוסה ונאמר וקשה לחדש ולהכניס אנרגיות חדשים באנשים שנמצאים תקופה לא קצרה בפורום,אנשים התבגרו וזה לגיטימי,למשל יאנה יזמה משחק ולא משתתפים וזה קרה גם עם עוד מלא משחקים ויוזמות כולל שלי בעבר הקרוב והטיפה רחוק יותר וזה משאיר את המצב כמו שהוא... אני אשמח לשמוע עוד תגובות של כול מי שמחשיב את עצמו כחלק מהפורום ואולי נמצא פתרון שלא יגרום לנו להרגיש מתוסכלים מכול כיוון ועל כול ניסיון...

בשרשור בנוגע לניהול שלי כתבתי לך

משהו. אני לא יודע כבר לאיפה השרשור הזה הלך, אבל תבדקי אותו. חוץ מזה, זה שלא משתתפים במשחקים זה כי אנשים כאן, במילה אחת-חארות. יאנה פתחה משחק, אז למה אתם לא יכולים לכתוב? זה לא חוכמה שזה יהיה רק יאנה-אני-יאנה-אני ולפעמים ליסטה ועוד איזה מישהו חד-פעמי. למה אתם לא מגיבים? אוף, נמאס כבר.

Digi Lista

New member
זה לא מקדם אותנו....

ראיתי מה כתבת,קראתי וגם ניסיתי... מה שכן להגיד משפט חריף "זה שלא משתתפים במשחקים זה כי אנשים כאן, במילה אחת-חארות." לא יקדם אותנו לשום מקום וממש לא אהבתי את ההתבטאות הזאת,אני מבינה מאיזה מקום אתה מדבר אבל שים לב להערות כאלה,הן לא ממש מועילות ואפילו פוגעות...

strawberrys

New member
חארות? כי הם לא השתתפו במשחק?

אני לא חושבת שאני חרא, ואני לא חושבת שמישהו בפורום הזה, ואתה ממש ממש מגזים.

strawberrys

New member
ועוד משהו...

גם בגלל התבטאויות כאלה יש הרגשה לא נעימה כאן, אפילו יותר מאשר בגלל כמה אנשים שלא מגיבים לשרשורים או לא פותחים כתומים, תחשוב על זה.

Digi Lista

New member
מסכימה עם מיתר.

אני בכלל חושבת שלפני הכול אנחנו צריכים לבנות מחדש את הגיבוש ואת הבסיס של הפורום ואני ממש לא עומדת מאחורי האמירה שציטטתי מההודעה שלך,היא מוגזמת ולא במקום.

בלה בלה בלה

אני חושב שאם למישהו כאן היה אכפת הוא היה עושה משהו, אבל אף-אחד כאן לא עושה כלום, אין כמעט הודעות חדשות בפורום, אף-אחד לא מגיב לשום דבר... אז זהו, לאנשים פשוט לא אכפת. יותר טוב?

קורורו

New member
או שאולי המצב מונע מהם?

או שיש אנשים שמה לעשות ליזום זה לא הצד שלהם, או יצירתיות גם לא. יש לי כמה רעיונות, שמצריכים תמונות דיג'ימון שכרגע אין לי, ואפילו התחלתי לעבוד על זה בבית, אבל נו...
משחקי תמונות ראינו שעובד

Apikachu L

New member
תנסה לקרא ספרים.

מוסיקת דם של גרג בר. אדיר, מילי, אדיר. בתור תלמיד ביולוגיה תאהב את זה. אם אתה עצבני, אז תנסה לעשות כל מיני דברים שמרגיעים אותך. או שפשוט תרגע מהמחשב. ותפסיק לאכול פחמימות פשוטות. ולשתות קולה וקפה. ותישן יותר בלילה בבקשה. זה אמור לעזור קצת.

אני לא נרדם כבר שבוע, אני מצטער.

היה לי יום קשה אתמול, ויום קשה יותר היום. אני חושב שאני על סף בכי. סליחה שאני עצבני, למרות שאני עדיין חושב שמה שאמרתי נכון, גם אם הייתה בעיה בניסוח. אי אפשר לצפות שהפורום יפעל מעצמו ולא לעשות כלום
אה, ואני שותה רק מים.

Apikachu L

New member
*תומכת מנטאלית*

קרוב לוודאי שאין שום דבר שאוכל לעשות למענך. ובכל זאת, אני תומכת מנטאלית. זה כמעט כלום, אבל זה גם משהו. תנסה לישון. שינה משכיחה צרות.

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שההרגשה הרעה תעבור
הייתי ממליצה לצאת לטיול כדי להירגע אבל עדיף להימנע באיזורים שלנו... לקרוא ספר,לכתוב ולשמוע מוזיקה אלה דרכים לא רעות להירגע,אם רק מצליחים להתרכז כדי לאפשר לשקוע בהם ולהירגע ולי באופן אישי לא תמיד הולך העניין הזה... אולי לדבר ולהוציא מה שאתה מרגיש יעזור?אתה מוזמן כמובן לשתף כאן אם בא לך
אני ממש רוצה להאמין שזה ישתפר,לדעתי מדובר בהצטברות מתחים כללית והמצב בארץ לא מוסיף אז כנראה שצריך פשוט לחכות עד שהזמן יעשה את שלו...

למעלה