חבל שזה לא יהיה בראש העמוד בגלל

Digi Lista

New member
....

אם מתעקשים למקום המדויק אז רוב חברי הפורום גרים באיזור הצפון,לא יודעת איך אבל זה דיי ככה ועד כמה שאני יודעת האיזור של מילי לא בהכרח מחוץ לטווח,בהתחשב בזה שאין באמת מקום בטוח,בעיקר לא בצפון אז יכול להיות שבאמת לא כדאי לצאת לטייל גם באיזור של מילי...אבל זאת רק ההשקפה שלי שטוענת שאין לאן לברוח ואין איפה להסתתר ואם גם האיזור שלי הוגדר כסכנה עם הוראה לא להתרחק מידיי מהמקלטים והממ"ד זאת רק שאלה של זמן עד שיגיעו למקומות יותר רחוק בטעות או בכוונה במרכז ובצפון היותר רחוק,הם מדברים על רעיונות פגיעה בתחנת הכוח בחדרה ובאיזור נתניה,אם אני לא טועה חדרה קרובה יחסית למילי...

חדרה אפילו דרומית אליי, אז אם הם

יכולים להגיע לחדרה (והם יכולים), הם יכולים להגיע גם אליי. אמא שלי התעצבנה שכל הכתבים בטלוויזיה כל הזמן אומרים שהם יכולים להגיע לזכרון ונותנים לנסראללה רעיונות
זכרון קיימת כבר מעל 120 שנה ולא הופצצה בשום מלחמה, וגם לא תופצץ. כאן לא מרגישים שום לחץ ושום פחד, הרחובות מלאים באנשים ולאף-אחד לא אכפת שאפילו מקלטים או ממ"דים אין לנו (טוב, יש מקלט בשיכון דרום, אבל הוא חדר כושר...). בקיצור, החיים כרגיל ואנחנו בכלל לא מרגישים במלחמה ואפילו כבר פחות רואים חדשות, למרות שבימים הראשונים אני ישבתי עם טלוויזיה דלוקה כל הזמן גם כשהייתי במחשב והקשבתי. מה שכן, דודה שלי גרה על הגבול אז היא באה אלינו עם שניים מהבנים שלה (יש לי שלושה בני-דודים). הקטן, בן 15, כאן, אבל אח שלו נסע לחברים בתל-אביב. יש לו חופש מהצבא, והוא אמור לחזור לכאן מתישהו. והבן-דוד הכי גדול בצבא אני מניח, כי הוא בשייטת, אז אני לא יודע מה איתו. אישית, לי יותר מפריע שמפציצים את עפולה

strawberrys

New member
ישנים אצלך עוד שלושה אנשים?!

וכשאני באתי לא היה לך מספיק מקום-.- סתם

Digi Lista

New member
אלה כבר מזמן לא שמועות...

אני כבר מזמן מדברת על חתונה כי זוגיות כבר יש וכדאי שימסדו את הקשר כאן בחתונה מפוארת ורבת משתתפים בפורום-שהיה המקום ששידך ביניהם ראשון

היא באה לבקר אותי בלי להודיע -.-

חוצפה. ואילו שמועות הולכות פה בפורום? כולם יודעים עלינו, מאיה

Digi Lista

New member
לא,אני מפרגנת.

במה יש לי לקנא?יש לי חתונות משלי... לא יפה מצידך-אני מנדבת את פורומנו הקט לחתונה וברית אחרי השידוך ואתה מזלזל,היית ונשארת

Digi Lista

New member
חחחחח, מה הוא קיווה שתקפצו יחד?

גם זה סוג של סוף רומנטי
או שזה היה בקטע של לראות אולי ינחתו קטיושות ולספר לך שאלה זיקוקים/מטאורים?
ומאיה צודקת,הזמן שהקציבה הקוראת בקפה לסבתא לגביי מתקתק,אבל יכול להיות שדווקא יש מועמדים,אני עוד בוחנת איך קרה שלא פחות מ3 ידידים ותיקים נזכרו בי לאחרונה(וכשאני אומרת ותיקים אני מתכוונת שעם אחד לא דיברתי מכיתה ו' כשאספנו יחד חרקים...השלב הבא זה ילדים מהמעון...)ולא ברור לי אם אני מבחינה נכון אבל יש רמזים,שאני מתעלמת מהם בינתיים ומעדיפה להסתכל בצורה תמימה,יש גם עוד מועמד פוטנציאלי שגם נבחן והוא לא ותיק אבל עוד מוקדם לדבר,אני לא בטוחה שפירשתי את הרמזים נכון...מה שכן הזמן כאמור באמת מתקתק,אבל מלחמה עכשיו אז...

למעלה