חבל שזה לא יהיה בראש העמוד בגלל

Digi Lista

New member
רק עכשיו ראיתי את השרשור...

שנייה,אני קוראת ומגיבה...כול הנעיצות הסתירות אותו ולא שמתי לב אליו... במקביל אני מנסה להיכנס לאדמין ולשרשר מה שלא חיוני(הכוונה לא השרשור הזה)...

קורורו

New member
אינטרנט!

הדודים תיקנו את האינטרנט (אבא שלי עמד להם על הראש, כי ראה שאני מתחרפנת. יש להם רק ערוץ 1 ו-2! ושם יש רק היסטריה לגביי המצב ><) ...אז ייאי! מכירים את ההתמרמרות הזה שיש בפורומים אחרים כשכל הזמן צריך להגיד לאנשים לנצל"ש? זה המצב שאני מכירה. פה זה הפוך. מה שנכון, זה שהייתה הערה אחת, הייתה הערה שנייה, והייתה שלישית ועשירית... פשוט - לא לנצל"ש אם זה קשור לדיג'ימון. וסטטה אמרה גם פעם שאם אתם סתם במצב קקי וצריכים להוציא קיטור וחיבוק מהפורום - זה גם שווה כתום. אז בתכלס? מנצלשים על השטויות. מה שאתם מהססים לנצלש - כנראה שווה כתום. לדעתי לפחות. לגביי שאר הדברים אני עדיין לא מעודכנת, אז דקה

Digi Lista

New member
טוב שחזרת../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

התגעגעתי!
ומדהים שמה שמנסים להגיד בכול מיני אופנים את פשוט באה ואומרת במדוייק ובצורה נחמדה ונעימה,כול הכבוד

קורורו

New member
../images/Emo24.gif טוב להיות פה

אוף סטטה, בחיים לא הייתי בכזה לחץ כמו ברביעי וחמישי האחרונים X_X אבל עכשיו אני רגועה ובטוחה (ועושה סבב טלפונים כל כמה זמן, לוודא עם החברות גם כן XD... אני מרגישה לפעמים כמו מרכזנית ככה) אז הכל טוב. הכי מבאס זה שההורים אירגנו חופשה משפחתית לשבוע הבא, לפני הבלאגן, וזה דיכאון לצאת ככה (למרות שהם אומרים שהכי טוב לצאת מהארץ במצב הזה, ולחזור כשהכל יהיה פחות סוער), אני יודעת שאני לא אספיק לחשוב על הכלב ועל החברות ועל הבית... איך אצלך?

למעלה