חברההה

זה גם תלוי בפירוש שאתה נותן להודעה

אני מעולם לא רשמתי כאן הודעה במטרה לפגוע או להפריע. לפעמים שנכנסים לתוך שיח אנשים בוחרים להפגע, אם זה מפירוש לא נכון של ההודעות שלך ואם זה מניגוד דעות, מה שבטוח אין לי תחביב כזה לפגוע באנשים כמו שזה מצטייר כאן בעייני ציףציף. מגעיל אותי שעל כל מילה שניה שלי כאן יש למישהו משהו להגיד. אם מישהו לא רוצה אותי כאן בפורום הוא מוזמן לומר, באמת שאין לי כוונה להשאר במקום שצורת ההתבטאות שלי ואני לא "ראויים אליו".

wommer

New member
שוב

היו התבטאויות(לא בהכרח ציניות) שממש לא היו במקום... וטוב שהפסקת עם זה.

sagilap

New member
אלעד>

סתום את הפה כבר! תפסיק לדבר שטויות בקצב ולטחון מים על כלום. באמת ח"ח לציף שאשכרה נאלצת לסבול אותך באיפוק מוחלט. "אני לוקח את זה כאיום על גבול הדיקטטורה". קח את זה איך שאתה רוצה אם לא שמת לב יש כאן חוקים ומנהלת שמתוקף תפקידה לאכוף עלייך ועליי ועל שאר המשתתפים בפורום את החוקים האלה. שים לב איך כמעט כל הערה/הודעה שלך בכל נושא באשר הוא הופכת לוויכוח. תלמד לקבל אנשים עם דעות שונות משלך. ההערות הציניות והמתגרות שלך לא מקבלות את המענה שאתה מצפה לקבל ולא תורמות לפורום בכלל, להפך, הן רק מתסיסות ומורידות את הרמה שלו. אני קורא שקט כאן, ופשוט נמאס לי להיכנס כל פעם ולראות את הזיוני שכל האלה. אה ו... קח שיעור קטן מהחתימה שלי. שיהיה לך יום נפלא.

wish i was here

New member
אבל

יש נורמות מסויימות ומוסכמות על מה מצחיק ומה לא וקשה להגדיר את זה...אבל להמשיך לדון בזה זה סתם חפירה...ציףציף תעשה את מה שנראה לה נכון וזהו-אני לא מתכוון להגיב עוד לדיון הזה

FunkyMonk

New member
זהו בעצם CD

מתוך הסט של קרייזי דיימונד (או שיין און?). סט של הרבה דיסקים של הפלויד המכילים כל מיני שירים שלהם, אחד מהדיסקים הוא זה. כלומר, הוא לא דיסק בפני עצמו, ולכן הוא אינו מופיע בדיסקוגרפיות אלא בתוך הבוקסט שלו.

flowerboy69

New member
הסט זה shine on

crazy daimond זו הקופסא של סיד. פעם נאמר לי שהדיסק היה בכמות קטנה למכירה בנפרד.ראיתי אותו אפילו נמכר כך בכמה מקומות.אני לא בטוח אם זה היה הדיסק האמיתי או בעצם בוטלג.

flowerboy69

New member
לא מבין למה

זה אמנם אוסף הסינגלים אבל יש אותם בככ הרבה מקומות...שלא לדבר על מי שרוצה ממש את הסינגלים עצמם ביד...תמיד שאני פותח את הארון ורואה את שורת ה7" שיש לי וחושב שהראשון שם זה ארנולד ליין מ67 זה...עושה לי משהו...מחזיר אותי בראש 40 שנה אחורה לאנגליה האפורה והקרה של אותם ימים אני מדמיין קופסת קרטון מחוץ לחנות תקליטים וכתוב עליה "new band pink floyd first single"...זה מעביר צמרמורת...

FunkyMonk

New member
בוטלגים

הוצאות של הדיסק הזה ספציפית. לא שחבר צורב מחבר. ובוטלג זה סוג של דיסק מזוייף...

לא, פאנקי

כתבתי על זה לא פעם. דיסקים מזוייפים אינם בוטלגים - האיסור על זיוף הוא איסור בפלילים. בדומה, בוטלגים אינם דיסקים מזוייפים. הם לא מתיימרים להיות מה שהם לא - דיסקים רשמיים. בוטלגים בסה"כ מפירים דיני זכויות יוצרים, שזו אינה עבירה פלילית.

holo

New member
רגע, כלומר

אם אני צורב אוסף של שירים שאני מרכיב של להקה ומפיץ אותו, הוא לא נחשב לבוטלג?

זה לא בוטלג

זה גם לא דיסק מזוייף, כי זה אוסף שירים שאינו מתיימר להיות דיסק אחר, רשמי. אבל יש כאן הפרה של זכויות יוצרים, כמובן. השאלה, היא, מדוע שתעשה דבר כזה, אם בלאו הכי ניתן למצוא את השירים בדיסקים רשמיים?

holo

New member
אני סתם שואל

אז בוטלגים הם רק הקלטות לא רשמיות של הופעות? אני מבולבל..

למעלה