חבר'ה, אמרתי שלא מקובלת עליי

../images/Emo32.gif להפגת השעמום.

גנבתי מפורום סטוצים ומפגשים אחרים, שגנבו מפורום תמיכה נפשית לצעירים. 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ/ית: 35. זמר/ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. המצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה - בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר/ה: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את/ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. איזה פורומים את/ה נכנס/ת בד"כ? 76. כשמישו/מישי מאוהב/ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו/אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך/אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר/ת איתו/איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]? 90. אם היית מוצא/ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא/היא ימות למענך? קדימה. לעבודה

ראשונה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

1. שם - סקארלט 2. גיל - בצרפת זה לא מן הנימוס לשאול אשה לגילה, ואני תמיד דגלתי בעירוב לאומים! 3. תאריך לידה - 31.10 4. כינוי - יא, יש מלא, כולם סובבים סביב שם המקור, אבל הקרובים קוראים לי בשם השני שלי [שגם הוא, סתם דרך אגב, דומה דימיון מפתיע לשם המקור]. 5. תכונה טובה - 'יהללך זר ולא פיך', אבל בשביל השעשוע - כנות. 6. תכונה רעה - נקמנות. 7. חולשה - תלוי באיזה נושא. יש בחור אחד שיש לי חולשה אליו, חולשה לאוכל [על כל סוגיו!], אלוהים. 8. אובססיות - חברה אחת קוראת לי 'מילונית' כי אני יודעת יותר מידי מילים שאף אחד לא יודע ולא משתמש בהם ואם אני לא יודעת מילה מסויימת, אני ארוץ גם באמצע הלילה לפתוח מילון לפירוש. 9. פאדיחה - מישהו ניסה לנשק אותי, זזתי אחרונה מהר מידי ונכנסתי עם הראש בקיר. 10. כאב - לפני שנתיים התעלפתי ודפקתי את הראש במשענת של ספסל, הסנטר נחת על המושב של הספסל, כמו גם הכתפיים והברכיים נחבלו מהחבטה ברצפה. 11. משאלה - לעשות סקס עם מדונה. 12. זכרון רע - אני לא חושבת שזה המקום. 13. זיכרון טוב - יש המון. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך - שפעם שיקרתי לאבא שלי והוא גילה ומהעצבים הוא הוריד לי סטירה. בכיתי יותר מהעלבון מאשר מהכאב. 15. געגוע - לדובי [טדי] שעבר אצל כל האחיות במשפחה עד אליי [בת הזקונים] ואז נתנו אותו לגן שלי. 16. פחד - שאני אצא כמו אמא שלי. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב - את שרון איילון צוחקת. 18. קמיע [אם יש] - לא שידוע לי. 19. החג האהוב עליך - פורים ופסח. 20. אוכל מועדף - בשרים. בכל מצבי הצבירה פרט לבישול. 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול - גוייבה, תרד, ריבות למיניהן. 22. שתיה מועדפת - דיאט קולה. 23. קינוח מועדף - לא מתלהבת ממתוקים. 24. ממתק מועדף - שוקלוד לבן עם שקדים. 25. עוגה מועדפת - עוגת גלידה של אמא שלי. 26. צבע מועדף - כל הצבעים. תלוי למה. 27. חיה מועדפת - חתול. 28. חיית מחמד [אם יש] - אין 29. ספורט מועדף - אם הייתי מעדיפה ספורט, הייתי נראית כמו שאני נראית?? אבל שחייה, אירובי וריקודי עם. 30. מספר מזל - פעם נסתפתי על המספר 8 כמספר מזל אבל הוא לא הניב הרבה.. 31. ספר - מישהו לרוץ איתו/ דוד גרוסמן, צינורות/ אתגר קרת וכל ספריו של פאולו קואלו פרט ל'מדריך ללוחם האור'. 32. סרט דיסני מועדף - מלך האריות כמובן. 33. סרט - אני אמורה להגיד 'חלף עם הרוח'?
'קזבלן' ו'אשה יפה'. 34. שחקנ/ית - מישל פייפר 35. זמר/ת - אפשר להחליף בלהקה? רוקסט. 36. סדרה מעודפת - 'סקס והעיר הגדולה'. 37. מקצוע אהוב - מתמטיקה. 38. מקצוע שנוא - היסטוריה. 39. מקום בעולם - נמנעת. 40. המעשה הכי נועז שעשית - הסתובבתי עם תחתונים בשכבה בכיתה י"ב. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית - יש המון. קשה לי להיזכר באחד. 42. פריט לבוש מועדף - ג'ינס. 43. המצאה של כל הזמנים - אנאערף?! 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ] - אביב. 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? מודה באשמה. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן. 47. גלידה - בכוס או בוופל? כוס, כי תמיד אני מתלכלכת עם הוופל. 48. שקיעה או זריחה - שקיעה, כי זה אומר שכנסתי למיטה הולכת וקרבה [למרות שכרגע נראה שהזריחה דווקא מעידה על כך..
] 49. בליינד דייט - מעולם לא. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית. 52. מלפפון או עגבניה? תלוי עם מה.. 53. קור או חום? חום. 54. לישון או לקום? תלוי ליד מי אני קמה. 55. חוף או הרים? איכסה חוף. הרים! 56. קרמבו- וניל או שוקו? מוקה. 57. תות או בננה? תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? תלוי לאן. 59. שיר שגורם לך לצחוק - אלפקה/ הדורבנים, שירי כוורת למיניהם. 60. שיר שגורם לך לבכות - לבכות?! בל נגזים. יש שירים שמעוררים געגוע אבל רק בזמנים נתונים. 61. השיר של כל הזמנים - אינך יכולה/ החלונות הגבוהים. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהב/ת - וביניהם/ מאיר בנאי. 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך - לא חושבת כל כך רחוק. 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך - אממממממ. 'האישה ההוא'/ שלמה ארצי עולה לי כרגע בראש.. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר/ה - How Do You Do/Roxette 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו]? התנהגותית - גברית. 67. שמות החברים הכי טובים שלך - סמנתה, יותם ונועה. 68. הגלידה הכי טעימה? פונץ' בננה. 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? כנות, חשיבה לטווח הרחוק, הומור. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שלוש שנים, נדמה לי. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לאיזה לא? 72. באילו פורומימ את/ה קורא באופן קבוע? 'מה גברים רוצים', 'סיפורים מהחיים ומהאינטרנט' [היום קצת פחות]. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? סקארלט אוהארה. הדמות הראשית ב'חלף עם הרוח' בגילומה של ויויאן לי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי. לא אצלי. 75. איזה פורומים את/ה נכנס/ת בד"כ? מעבר לקבועים, לאלה שאני צריכה מהם מידע מסויים או עזרה. 76. כשמישו/מישי מאוהב/ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו/אותה, איך זה משפיע עליך? מעיק. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? ידיים, עיניים. 78. יש לך חבר/ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 אחיות. 80. אם אחיך/אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר/ת איתו/איתה? למה? עם אחותי האמצעית כן ואני יודעת את זה רק כי מצאתי מישהי שמאוד מזכירה לה אותה ואני דיי מתחברת אליה. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? בבוקר לחוץ, רצה לניטול ידיים ולהתחיל את טקס הבוקר. בבוקר רגוע, בודקת מה השעה, קמה להדליק סיגריה [כן, עוד לפני שאני מצחצחת שיניים]. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את האור. 83. מה התחביבים שלך? אופנועים, אוכל, מציאת דברים חדשים. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את יותם. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מטען לפלא, סיגריות. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? טיגריס. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הלילות. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? דירה. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]? הארוחה שאני קמה אליה. 90. אם היית מוצא/ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת? בשרים על האש. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? קופסא לעדשות. 92. מי החברים שלך בפורום? בפורום הזה הצלחתי עד כה להתחבר לאור-לי [הזהב הלבן] וספי. בפורומים אחרים יש קצת יותר ויותק עמוקים. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? חונכות בכיתה ט'. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה, סתם.. בשביל שידע? רחוק מידי עד לא קיים. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא מטריד אותי יותר מידי. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם יותם, במיטה. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית? שהייתי שרלילה קטנה בכיתה ט'. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מקום רחוק ומבודד. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא/היא ימות למענך?לא. אם הוא כל כך יקר לי, יהיה לי בעסה בלעדיו.

צלמוות

New member
גם אני!

1. שם:דודי תורג'מן 2. גיל:17.7 3. תאריך לידה:21.06.1986 4. כינוי:דודו 5. תכונה טובה:נחמדות 6. תכונה רעה:נחמדות 7. חולשה:ג'ינג'יות 8. אובססיות:לא שזכור לי... 9. פאדיחה:ההורים שלה נכנסו באמצע... 10. כאב:מישהי שאהבתי בגדה בי 11. משאלה:להבין נשים... 12. זכרון רע:כשסיפרו לי שחבר שלי נהרג בלבנון 13. זיכרון טוב:כיתה ז' 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:נשיקה ראשונה בסוף כיתה ו' 15. געגוע:סבא שלי וחבר שלי שנפטרו. 16. פחד:למות לבד 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את השיר "בואי" 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך:סוכות 20. אוכל מועדף:סטייקים ומופלטות מממממ... 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול:גפילטע פיש (אני לא יודע איך זה נראה או מה הטעם של זה אבל רק השם של זה דוחה אותי) 22. שתיה מועדפת:וודקה עם רד בול 23. קינוח מועדף:קצפת מהמיכל-נסו ותהנו.. 24. ממתק מועדף:שמבלולו!! אני חי בשבילם.. 25. עוגה מועדפת:אני לא יודע איך קוראים לזה, אמא שלי מכינה וזה מה זה טעים... אתם מוזמנים לטעום... 26. צבע מועדף:כחול 27. חיה מועדפת:קוף. 28. חיית מחמד [אם יש]:אחות קטנה נחשב? 29. ספורט מועדף:חחח... זיפזופ בשלט... 30. מספר מזל:8 31. ספר:הארי פוטר12435...(לא לצחוק!!) 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות. 33. סרט:משחקי פיתוי(הסרט הכי מדהים בעולם... רוצו לראות...) 34. שחקנ/ית:רודריגו מ"קחי אותי שרון" סתם.... רובין וויליאמס, הוא תותח.. 35. זמר/ת:מדונה 36. סדרה מעודפת:חברים 37. מקצוע אהוב:אנגלית 38. מקצוע שנוא:מתמתיקההההה... 39. מקום בעולם:ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית:צניחה חופשית 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:צניחה חופשית (סדקתי את היד...) 42. פריט לבוש מועדף:גולף 43. המצאה של כל הזמנים:זה קשה....הגלולה והקונדום 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ!!!!!! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל?כן. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן. 47. גלידה - בכוס או בוופל?וופל! בשביל זה אני קונה את הגלידה... 48. שקיעה או זריחה?שקיעה. 49. בליינד דייט-בכיף 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? אני מעלים כסף מאוד מוכשר... 52. מלפפון או עגבניה? סטייק! 53. קור או חום?חום. 54. לישון או לקום? לישון!! 55. חוף או הרים?הרים. 56. קרמבו- וניל או שוקו?מה זה משנה? אני אוכל רק את הבסקוויט... 57. תות או בננה? תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:הי יה של אאוטקאסט 60. שיר שגורם לך לבכות:שושנים עצובות של עידן רייכל 61. השיר של כל הזמנים: אנג'לס של רובי וויליאמס. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהב/ת:פליי אווי של לני קרביץ. 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:רק לא "בלבלי אותו" 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:בלוויה שלי לא תהיה מוסיקה. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר/ה:אין 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו]? ממוצע בהכל, למרבה הצער... 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אייל,ישראל. 68. הגלידה הכי טעימה?וניל עוגיות! 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? יושר,כנות. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 4 חודשים.. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? סקס פור פרי ואתרי משחקים. 72. באילו פורומימ את/ה קורא באופן קבוע? "מה נשים רוצות" בלבד. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? "צלמוות" סתם, הרגשתי שזה מה שאני רוצה... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בטח! 75. איזה פורומים את/ה נכנס/ת בד"כ? לא הבנתי את ההבדל בין השאלה הזו לשאלה72.... אותה תשובה... 76. כשמישו/מישי מאוהב/ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו/אותה, איך זה משפיע עליך? אני מוחמא אבל לא יותר... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים,לחיים,ישבן. 78. יש לך חבר/ה? כן. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 אחיות 0 אחים. 80. אם אחיך/אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר/ת איתו/איתה? למה? לא, אנחנו מאוד שונים. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מתעצבן שצריך לקום... 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?אומר לחברה שלי שאני אוהב אותה. 83. מה התחביבים שלך?לצאת לרקוד ולישון הרבה. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את כל האנושות. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? חחחחחחח אין דבר כזה... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? שפן. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? אני מת על הערב.. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? מערכת הגברה חדשה. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]? ארוחת-1-בלילה-כשאני-4\3-ישן... 90. אם היית מוצא/ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת?סטייקים 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא נקשר לחפצים. מצטער... 92. מי החברים שלך בפרום?אין מישהו מיוחד... אף אחד לא אוהב אותי...
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני שנתיים. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? שלשום, תרמתי את המטריה שלי למישהי שלא הייתה לה. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול בלילה. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "לא הרגיש כל כאב במותו" 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? חברה שלי באילת. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית? שומדבר. אין לי חרטות על כלום. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אמסטרדם 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא/היא ימות למענך?לא. יההההה עשיתי את זה!!!

Vdrums

New member
בטח כבר עניתי על זה פעם... אבל

תמיד משעמם בעבודה...
1. שם: תומר 2. גיל:24 3. תאריך לידה: 25/10/79 עקרב למתעניינים 4. כינוי: 5. תכונה טובה: יודע להקשיב 6. תכונה רעה: לפעמים חסר סבלנות 7. חולשה: בנות 8. אובססיות: לתקן שגיאות כתיב של אנשים בפורומים 9. פאדיחה: לא זוכר 10. כאב: האהבה הראשונה שנגמרה 11. משאלה: all u need is love 12. זכרון רע: סטוץ... 13. זיכרון טוב: נשיקה ראשונה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: ערימת שוקולדים אצל סבתא כל שבוע 15. געגוע: להיות ילד 16. פחד: להתבגר 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: זה לא אתה זה אני
18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: כריסמס 20. אוכל מועדף: בייקון, אוכל של סבתא 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול: חלווה, ריבות 22. שתיה מועדפת: מים 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: טוויקס 25. עוגה מועדפת: פירורים של אמא (וזה לא עם גבינה!) 26. צבע מועדף: אדום, שחור 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: הייתי רוצה לגדל נמר 29. ספורט מועדף: מטקות, אופני שטח 30. מספר מזל: אין 31. ספר: הטאו של פו 32. סרט דיסני מועדף: אלאדין 33. סרט: ספרות זולה 34. שחקנ/ית: סמואל ל ג'קסון 35. זמר/ת: יש הרבה. 36. סדרה מעודפת: סופרנוס, סיינפלד 37. מקצוע אהוב: מה זה שאלות בי"ס? 38. מקצוע שנוא: כנ"ל 39. מקום בעולם: בינתיים פראג 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא יודע, זרקתי סטיק לייט על מאבטח באיזה הופעה... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא השקעתי בי"ב. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחולצה 43. המצאה של כל הזמנים: שלט רחוק, כמה מאמץ זה חוסך... 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף וקיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא 47. גלידה - בכוס או בוופל? תלוי במצב רוח 48. שקיעה או זריחה? גם וגם 49. בליינד דייט- פעם כן היום אין מצב. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? מחושב 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? פושר 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? גם וגם 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: ג'ים קארי עושה את somebody to love בכייבל גאי 60. שיר שגורם לך לבכות: espera 61. השיר של כל הזמנים: money for nothing 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אריק איינשטיין-קח לך אישה 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: כל אחד צריך בסוף למות של משינה 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר/ה: יש המון 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו]? קשה לי לתאר את עצמי 67. שמות החברים הכי טובים שלך: גלעד, אבי, תמיר, שירה, יעל, שלומי. 68. הגלידה הכי טעימה? zuppa englesa, strawberry cheesecake. 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? שהם שם בשבילי. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? נראה לי 99. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? פורומים של תפוז, אתרי מתופפים, מכוניות. 72. באילו פורומים את/ה קורא באופן קבוע? מתופפים, משינה, כוס קפה, מה נשים, מה גברים, רוק, רוק ישראלי, RHCP 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? VDRUMS זה השם של המערכת תופים שלי. ע"ע תמונה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אולי, לא קרה לי. 75. איזה פורומים את/ה נכנס/ת בד"כ? ע"ע תשובה 72 76. כשמישו/מישי מאוהב/ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו/אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא נעים, אבל זה לא משפיע עלי. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? מבט, עיניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 4 אחיות 80. אם אחיך/אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר/ת איתו/איתה? למה? לא. אנחנו לא באותו ראש. 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פותח חלון 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? פיפי 83. מה התחביבים שלך? לנגן, לרכב על אופניים, להיות עם חברים, טלויזיה, מחשב. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? אהבת חיי 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? עדשות...
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? נמר 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? תלוי באיזה יום 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]? כל ארוחה. 90. אם היית מוצא/ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת? ספגטי עם בשר של אמא, קובה בורגול, בייקון וביצת עין, עוגת פירורים וגלידה. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? התופים שלי. 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא היתה פעם כזאת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כנ"ל 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני חודשיים אולי 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? למה מצבה? שישרפו אותי וישאירו אותי בכד בבית עם כולם. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? בבית 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית? באישית הייתי חוזר לי"ב ומשקיע יותר ואולי לא מתגייס. בכללית, יש יותר מדי. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? קנדה, אוסטרליה, הולנד 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא/היא ימות למענך? שאלה לא רלוונטית. 101. מישהו בכלל טורח לקרוא את כל התשובות של האחרים?

זה לא אני, זה אתה!

עוגת פירורים בלי גבינה?!
עם עוקבים אחרי הפירורים, מוצאים את הגבינה בסוף?? וזה מראה לך שכן קוראים!

Vdrums

New member
כן, אמא שלי משתמשת בשמנת מתוקה

יאמיייייייי
אין שום גבינה בעוגה שלה וזה הרבה יותר טעים מהפירורים גבינה שמוכרים בכל מקום.

LCA

New member
זה מה שאת עושה ב5 בבוקר?

גונבת שאלונים מפורומים אחרים?
1.שם:LCA 2.גיל:21 3.תאריך לידה: 30/05/82 4.כינוי:LCA 5.תכונה טובה: סבלנית וסובלנית 6. תכונה רעה:עצלנית 7.חולשה: אוכל (שניצלים) 8.אובססיות: חסוי 9.פאדיחה: יש הרבה! 10.כאב: בזמן שיעור קרב מגע (שיעור רביעי שלי), אחד בחגורה צהובה בעט בי ברגל (אני רוצה להאמין שזה היה בטעות!!), הרגל התנפחה לי ולא יכולתי לזוז שבועיים אח"כ. מאז לא חזרתי לזה. 1.משאלה: אם הכוונה למשאלת סקס אז לעשות סקס עם הבחור השחור מלהקת "BLUE". אם הכוונה לסתם משאלה, אז למצוא אהבת אמת!! 1.זכרון רע:שהכלבה האהובה שלי נדרסה ומתה לי בידיים! 1.זיכרון טוב: פגישה מאחורי הקלעים של הלהקה האהובה עליי! 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: היום שקיבלתי את הכלבה שלי! 15.געגוע: יש הרבה!! 16.פחד: יש הרבה אבל בעיקר להשאר לבד! 17.את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: היה פיגוע 18.קמיע [אם יש]: אין 19.החג האהוב עליך: פורים 20.אוכל מועדף: בשרים מכל הסוגים! 21.המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול: אין חיה כזאת! אני אוכלת הכל! 22. שתיה מועדפת: מיצים טבעיים 23. קינוח מועדף: פירות 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: חום 27. חיה מועדפת:כלב, חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה ו- 2 חתולות 29. ספורט מועדף: ריקוד 30. מספר מזל:אין 31. ספר: כל ספרי "גלילה רון פדר" ו"פאולו קואלו" 32. סרט דיסני מועדף: "מלך האריות" 33. סרט: "גריז" ו"שיער" 34. שחקנ/ית: שחקן: ג'ים קארי. שחקנית: רנה זלווגר 35. זמר/ת: ברברה סטרייסנד. 36. סדרה מעודפת: יש הרבה. כל עונה זה משתנה. 37. מקצוע אהוב: אנגלית 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה, אזרחות 39. מקום בעולם: יש הרבה 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זכור לי 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש הרבה 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. המצאה של כל הזמנים: פלאפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל?כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן 47. גלידה - בכוס או בוופל? זה משנה? העיקר יש גלידה! 48. שקיעה או זריחה? שניהם 49. בליינד דייט- לא ניסיתי 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי לאן. 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? שניהם 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? שניהם 58. חולצה מכופתרת או רגילה? תלוי על מי. עליי רגילה, על הבחור מכופתרת. 59. שיר שגורם לך לצחוק:THE LION SLEEPS TONIGHT 60. שיר שגורם לך לבכות:יש יותר מידי 61. השיר של כל הזמנים:יש הרבה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהב/ת: לכל אדם יש את השיר שלו. השיר ANGEL של SHAGGY מזכיר לי חבר שנהרג. 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: בקצב של הדברים, לא נראה לי שאתחתן
64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:will you be there של מייקל ג'קסון. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר/ה: TELL HIM - דואט של ברברה סטרייסנד וסלין דיון. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו]? התנהגות ילדותית. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אפרת, יפית 68. הגלידה הכי טעימה? גלידה עם עוגיות 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? הומור 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני שנתיים 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? כל מיני. 72. באילו פורומימ את/ה קורא באופן קבוע? מה נשים רוצות, מה גברים רוצים, מלחמת מינים, מתכונים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? LCA. סתם ראשי התיבות של השם שלי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש ויש! 75. איזה פורומים את/ה נכנס/ת בד"כ? עיין בשאלה 72 76. כשמישו/מישי מאוהב/ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו/אותה, איך זה משפיע עליך? זה מציק 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? החיוך. 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך/אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר/ת איתו/איתה? למה? ממש לא! אנחנו לא מסתדרים ואם לא היה לנו קשר משפחתי לא הייתי מתקרבת אליו! לא הטעם שלי!!
81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? יוצאת מהמיטה 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את הטלוויזיה. 83. מה התחביבים שלך? קריאה, גלישה באינטרנט, בע"ח בישול, אכילה, מוזיקה, ריקוד. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את החבר אבל כיוון שאין (עדיין) אז את בע"ח שלי! 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מברשת שיניים ומשחת שיניים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? דולפין או חתול 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? מטוס משלי 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]? כל הארוחות! 90. אם היית מוצא/ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת? נראה לי שבשר אבל אתפשר על כל מיני דברים משמינים שאני לא אוכלת על בסיס יומיומי כמו מלאווח, ג'חנון, פיצות, עוגות, מאפים... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש הרבה 92. מי החברים שלך בפרום? את זה צריך לשאול את החברים בפורום. מי חבר שלי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שירות צבאי מתקבל? סתם לא, מחוייבות אישית בכיתה י'. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זכור לי, כנראה שלא לאחרונה. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת, לא חשבתי על זה! 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם הלהקה שפגשתי מאחורי הקלעים באי בודד!
98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית? נראה לי שהייתי חוזרת לימי התיכון. משקיעה קצת יותר. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אי סיישל. 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא/היא ימות למענך? לא! לא הייתי יכולה לחיות עם עצמי שהאדם שאני אוהבת ימות למעני! 101. מישהו בכלל טורח לקרוא את כל התשובות של האחרים? כן!

Sefy

New member
אם יש איזה גבר באזור...

אני בטוח שאת לא צריכה שאני אמשיך

Sefy

New member
והטמבל הלך ב 5 ??? ../images/Emo12.gif

או שאת העפת אותו ב 5 ?

Savage Garden

New member
מצטרפת...../images/Emo20.gif

1. שם: חסוי 2. גיל:28 3. תאריך לידה:13/11/75 4. כינוי:..יש הרבה.. 5. תכונה טובה:לארג'ית 6. תכונה רעה:חסרת סבלנות 7. חולשה: לקניות 8. אובססיות:תיקים 9. פאדיחה:כשייתי דיילת באל-על, נהלתי שיחה על אחד הנוסעים עם חברה ולרוע מזלי הרמקול היה פתוח 10. כאב: 11. משאלה:לצאת לפנסיה בגיל 30 12. זכרון רע:חבר ילדות שנהרג 13. זיכרון טוב:הופעה של בארי וויט במונטה קרלו 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:מסיבות חוף פרועות 15. געגוע:לילדות 16. פחד:למות בפיגוע 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את המילה.. "אמרתי לך...." 18. קמיע [אם יש]:"נהר שלום" פלטת זהב עם משפטים מהקבלה 19. החג האהוב עליך:ראש השנה 20. אוכל מועדף:מתוק.. מתוק.. מתוק 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול:עדשים/שעןעית 22. שתיה מועדפת:בקראדי-קולה 23. קינוח מועדף:לא חשוב איזה , העיקר שלא יהיה פרווה 24. ממתק מועדף:שוקולד 25. עוגה מועדפת:פאי אגסים 26. צבע מועדף:סגול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף:אין חיה כזאת 30. מספר מזל:13 31. ספר:באדולינה 32. סרט דיסני מועדף:שלגיה 33. סרט:מועדון ארוחת הבוקר 34. שחקנ/ית:סנדרה בולוק 35. זמר/ת: דידו 36. סדרה מעודפת:סקס והעיר הגדולה 37. מקצוע אהוב:ספרות 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה 39. מקום בעולם:תאילנד 40. המעשה הכי נועז שעשית:הטסת מטוס... לבד..לבד 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:התאהבתי במהשהו לא נכון 42. פריט לבוש מועדף:ג'קטים 43. המצאה של כל הזמנים:מזגן 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל?בטח!! 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כמובן 47. גלידה - בכוס או בוופל? בכוס 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- לעולם לא!!!! 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון וכמה שיותר 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: "כנסי לאוטו וניסע " של מאיר אריאל 60. שיר שגורם לך לבכות: on the border -Alt stewart 61. השיר של כל הזמנים:my bird of paradise 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהב/ת:בואי- עידן רייכל 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מממ.. השאלה הזו גדולה עליי 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:Don't you forget about me- simple mind 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר/ה: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו]?דומיננטית ובלונדינית 67. שמות החברים הכי טובים שלך:נועה, מיכל אדי 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? הקשבה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 4 שנים 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? כמעט לכולם 72. באילו פורומימ את/ה קורא באופן קבוע? נשים וקרייירה/ הצצות וחקירות/טיולים וחופשות 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?savage-garden-אחלה להקה.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש .. יש.. ועוד איך!! 75. איזה פורומים את/ה נכנס/ת בד"כ? ע"ע שאלה 72 76. כשמישו/מישי מאוהב/ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו/אותה, איך זה משפיע עליך? -אויש.. מצב לא רצוי בהחלט 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?זרועות, כתפיים (מומלץ שיהיו רחבות) 78. יש לך חבר/ה? .... 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך/אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר/ת איתו/איתה? למה? כן, אחותי ממש משלימה אותי 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מדליקה רדיו 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את הטלויזיה 83. מה התחביבים שלך? אין לי זמן לתחביבים 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? לא הייתי הולכת לאי בודד 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? את הפן, מסקרה ומטען של הפלאפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? אין לי שמץ 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? הרבה מזל 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]? after noon delight 90. אם היית מוצא/ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת?לובסטרים 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפן שלי 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? איפה שהוא בכיתה ו' 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אולי שבוע שעבר 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה, סתם.. בשביל שידע? שבןע שעבר 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם.. בקוסטה ריקה 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית? את השירות הצבאי 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ללא ספק קוסטה ריקה, הייתי בונה ערסל מחוף לחוף ומתחברת לאינפוזיות של אלכוהול 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא/היא ימות למענך? לא,ללא ספק זו הייתי אני שאתנדב.

:) באמת מוציא מהשעמום..חיחי

1. קרן 2. 22 3. 14.9 4. וואוו יש המון..ממ..אבל החוזר על עצמו הוא חתלתולונת (; 5. ת'אמת..נראה לי ישירות 6. ת'אמת גם פה ישירות (חח.. תלוי איך מסתכלים על זה) 7. אממ..כשאני באמת אוהבת.. 8. מה לעשות..סיגריות ונס..חח..שילוב מנצח מבחינתי :) 9. פעם..כשהייתי צעירה (כאילו עכשיו כבר לא) התחרמנתי עם מישהו ברכב שלו ולא קלטנו שכל הרחוב שלו מסתכל עלינו..חיחי 10. ממ..סודות משפחתיים... 11. אולי..יום אחד להגיע לירח..(; 12. אממ..בגידה של חברה הכי קרובה 13. כמובן..סבא שמפנק וכיפי ((:) 14. זה הכול ביחד..שמתבא בשטויות שהייתי עושה כל כך הרבה בגלל השובבות שלי..(; 15. מתגעגעת כל כך לחתולה שהייתה לי כשהייתי קטנה ונמסרה לצערי.. 16. האמת היא שאני לא מפחדת מכלום..פשוט חיה את החיים.. 17. שאני לא יכולה לעשות איזה משהו.. 18. זה בעצם אני.. 19. כמובן כמובן פורים..החג הכי שמח!! 20. וואי אין פשוט על טוסט יאמי עם סלט יווני ולקינוח גלידת וניל..וואי רק לכתוב את זה אני מתה לזה עכשיו..גרר..ממ..יאמיייי 21. בשר..אבל זה כי אני צמחונית..לאו דווקא כי זה לא טעים.. 22. דיאט קולה..חיחי..לא בגלל הדיאטה..בגלל הטעם..מוזרה..אני יודעת ((; 23. רשמתי קודם..מזכירה- גלידת וניל..חיחי..מסוגלת לאכול את זה כל הזמן.. 24. אין..לא אוהבת כל כך.. 25. גם אין.. 26. אדום כי זה אש..זה להט וחום.. 27. ברדלס כמו הקעקוע שלי (:) 28. כן שלגי שלי..הכלבה הלבנה הכי יפה בעולם 29. רכיבה על אופניים..מסוגלת לעשות את זה שעות..רגע רגע..רגע..כשאני חושבת על זה..אז בעצם הספורט האהוב עלי זה סקס..נחשב נכון?!?! (:) 30. 5 31. מי אכל את הגבינה שלי..אני אוהבת פסיכולוגיה 32. סינדרלה..תמיד פנטזתי שזאת אני..חיחי 33. אין על עורף הראשים..גם השחקנים וגם אימה כמו שאני אוהבת! 34. כריסטינה ריצ'י בגלל המשחק..ג'וליאנה ג'ולי בגלל שבתכלס הייתי עושה לה טובה.. 35. אמממ...אף פעם לא הייתי טובה בשמות..חיחי 36. חברים 37. ספרות (כותבת שירים) 38. כימיה...איכככססססססס 39. אין על דרום אמריקה..וואוווו..מתה לחזור לשם.. 40. שטסתי לבד ל3 חודשים לחו"ל 41. שהתאהבתי במישהו למרות התחושות בטן 42. ג'ינס צמוד בגזרה נמוכה (; 43. חח...הפלאפון..מה הייתי עושה בלעדי הפלפול שלי 44. סתיו כמובן..נולדתי בסתיו 45. כן 46. עדיין חושבת על זה 47. חיחי..שאלה במיוחד בשבילי..בוופל כמובן..כמה שיותר מפנק 48. שקיעה 49. בליינד דייט- מה איתו? 50. ג'ינס 51. משהו בין לבין..תלוי מתי..חיחי 52. מלפפון..חח..ושיהיה כמה שיותר קשה 53. קור..מה לעשות אוקראינית שכמותי.. 54. לישון..וכמה שיותר 55. חולה על הים..החבר הכי טוב.. 56. וניל.. 57. תות..זה הכי סקסי למיטה...(; 58. ..נראה לי..רגילה..תלוי למי ומתי.. 59. לא זוכרת את השם..משהו שהולך..טוב לי או רע לי.. (יענו טוב לי אוראלי..חיחיחי..) 60. מאז שאני קטנה ובכיתי באלכס חולה אהבה..כשלולה עוזבת..אז השיר שמתנגן ברקע..מאז ועד היום גורם לי לבכות.. 61. לא עולה לי עכשיו..יש הרבה 62. חלומות של אתמול הן שלהבות.. 63. וואי..לא חושבת על זה עדיין 64. חחח..זה טוב.. 65. וואי..שכחתי איך הוא הולך..באסה..טוב לא נורא.. 66. מה..להתחיל לפרט עכשיו..אין לי כוח..אממ..נראה לי במילה אחת..מה שאומרים לי תמיד..זה מסתורית........ 67. חיחי..לא כדאי..הם עוד בטעות יגיעו לכאן..חח 68. וואי..זה חוזר על עצמו.. 69. אימפולסיביות..מה שלי אין.. 70. לפני שנה כשקניתי מחשב בגלל הלימודים.. 71. כל מיני..זה משתנה כל הזמן 72. גם זה משתנה.. 73. הכינוי הזה..קרחונית על כל גווניה..נמסה..רותחת..מעופפת..וכולה..סתם לא יודעת..זה פשוט נשאר.. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן ישששש 75. כל הזמן שונים 76. אם אני לא..אז אני פשוט מתרחקת מהבן אדם וזהו.. 77. המבט בעיניים 78. ..ממ... 79. אחד 80. בטח..כי הוא הבחור הכי מקסים עלי אדמות 81. מתמתחת עם כל הנשמה 82. מדברת בטלפון 83. לרקוד..לרקוד וגם לרקוד..אהה..וגם לטייל..חיחי 84. ממ..מעניין באמת מי.. 85. עפרון שחור לעיניים 86. נמרה 87. הערב..ברור 88. אוטו..אני פשוט חייבת.. 89. ארוחה אחת ביום..פשוט מתי שאני רעבה..משהו אחרי הצהריים 90. אמממ..אמממ...קצת מכל דבר..חח..אולי סופסוף הייתי משתכנעת לאכול בשר.. 91. תליון שסבתא הורישה לי.. 92. חח..רגע אני אשאל.. 93. לא זוכרת..אבל קרה.. 94. אתמול.. 95. היום.. 96. מה שיחליטו.. 97. וואוו...חיחי..אני מפנטזת על זה.. 98. משהו באיזור החטיבה 99. ברזיל 100.לא..או שאף אחד או ששנינו..כי אני מאמינה בגלגול נשמות..אז לאיחוד בפעם הבאה..

arielfe

New member
בכיף :)

1. אריאל 2. 19 3. 11.3.84 4. אריק 5. חמלה 6. פחד 7. מין 8. מין 9. נתפסתי ע"י אישתו של אחי באמצע אקט של סיפוק עצמי בזמן שעשיתי בייבי סיטר לאחייני... :) 10. הכאב שלי קשור איכשהו לדימוי העצמי בדרך שאני עדיין לא ממש מבין... 11. להשאר בחיים ובריא עד גיל 70... 12. חברתי לשעבר רוקדת עם מישהו שהיא נדלקה עליו בזמן שאני נמצא חדר ליד ומקיא את הנשמה כי חליתי בקלקול קיבה. וכל זאת חודשיים לאחר שנהיינו חברים. 13. הנשיקה הראשונה עם החברה הראשונה. 14. יש יותר מידי. 15. לשכב מכורבל בלילות חורף קרים עם בחורה שאני אוהב. 16. למות ביסורים. 17. אני עדיין אוהבת אותך, אבל זוכר את ההוא שראינו במסיבה?..... 18. אין. 19. אין. 20. סושי. 21. גפילטע פיש. 22. מיים. 23. גלידת שוקולד עם פצפוצים. 24. מקופלת. 25. שוקולד. 26. כחול. 27. קוף. 28. כלב. 29. ריצה. 30. אין. 31. למי צלצלו הפעמונים - ארנסט המינגוואי. 32. עליסה בארץ הפלאות. 33. חיים בהקיץ - Waking Life. 34. ג'וני דפ. 35. אקסל רוז. 36. נישואים פלוס. 37. פסיכולוגייה/פילוסופיה. 38. ספרות. 39. ניו-זילנד. 40. יש יותר מידי. 41. להציע לחברה שלי ולאחד החברים הכי טובים שלי לשכב אחד עם השני. 42. ג'ינס. 43. מחשב. 44. חורף חד משמעית!!! 45. מתנדנד - נוטה ל לא. 46. מתנדנד - נוטה ל לא. 47. וופל. 48. שקיעה. 49. למה לא. 50. ג'ינס. 51. בזבזן אבל יודע לחסוך כשצריך. 52. מלפפון. 53. קור. 54. לישון. 55. הרים. 56. וניל. 57. תות. 58. רגילה. 59. Perry como - Magic Moments. 60. זה כל הקסם. 61. קשה, יש יותר מידי - Beatles - Im Only Sleeping. 62. זה כל הקסם. 63. Gun's & Roses - Estranged. 64. Children of bodom - Follow The Reaper. 65. Pixies - Here Comes Your Man. 66. חיצונית - נראה טוב. נחמד בד"כ ופתוח לאנשים ורעיונות חדשים. חבר טוב. 67. אסף,יהודה,נתן,ויקטור,אור. 68. שוקולד עם פצפוצים. 69. הסבלנות האינסופית שלו לדעות ומעשים שלא תואמים את השקפת עולמו. 70. בגיל 17. 71. יש יותר מידי... 72. אהבה ורומנטיקה. 73. arielfe - אין שום סיפור. 74. בהחלט!!! חד משמעית. 75. - 76. זה גורם לי לצער ולתחושת חמלה כלפייה + תחושה טובה ונעימה לגבי עצמי... 77. גזרה. 78. לא. 79. 1. 80. לא - לא אוהב את האישיות של אחי. 81. מצחצח שיניים. 82. קורא. 83. נגינה בגיטרה, פסנתר, כינור, הלחנת שירים ויצירות, כתיבה, שיחות פילוסופייות עם אנשים חדשים, שחמט, גלישה באינטרנט, קריאת ספרים, שירה, ועוד... 84. את אסף ונתן. 85. בגדים, מוסיקה. 86. ציפור - לא משנה איזו. 87. ערב. 88. קוף. 89. ערב. 90. סושי ושרימפס. 91. - 92. - 93. אתמול. 94. אתמול. 95. אתמול. 96. לחם בגבורה והרוויח ביושר את הזכות לנוח בשלווה לנצח. 97. בבית עם חברתי לשעבר. 98. היסטורייה כללית - עלייתו לשלטון של היטלר. 99. ניו-זילנד. 100. לא! למות זאת זכות! לא חובה.

שושה 23

New member
פעם ראשונה שאני פה אז אני אענה

1. שם: שושה 2. גיל: 23 3. תאריך לידה: 24.02 4. כינוי: שושה 5. תכונה טובה: סבלנות 6. תכונה רעה: רגישה 7. חולשה: שוקלד 8. אובססיות: שערות של הכלבה שלי 9. פאדיחה: נפילות במשחקי קוקו טאקי 10. כאב: הציפורן של הזרת שעברה המחדד 11. משאלה: לגמור כבר את הלימודים 12. זכרון רע: לשבור את הרגל באמצע בית ספר 13. זיכרון טוב: יש יותר מידי 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יורודיסני בגיל חמש 15. געגוע: לסבתא שלי 16. פחד: להיכשל 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אמרתי לך 18. קמיע [אם יש]: המדבקה על הפלא 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: שוקלד 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול: גויבה 22. שתיה מועדפת: דיאט ספרייט / מים 23. קינוח מועדף: עוגת מילקי 24. ממתק מועדף: שוקלד 25. עוגה מועדפת: עוגת מילקי 26. צבע מועדף: סגול / תכלת / אדום 27. חיה מועדפת: כלבה בשם שושה 28. חיית מחמד [אם יש]: שושה 29. ספורט מועדף: רולר בליידס 30. מספר מזל: 9 31. ספר: פדגוגיה של שיחרור פאולו פרירה 32. סרט דיסני מועדף: שרק 33. סרט: שר הטבעות כל השלושה 34. שחקנ/ית: הבחור שמשחק את האלף הבלונדיני בשר הטבעות 35. זמר/ת: שלמה ארצי 36. סדרה מעודפת: אין זמן לטלוויזיה 37. מקצוע אהוב: וטרינר 38. מקצוע שנוא:מוכרות בחנויות 39. מקום בעולם:ברזיל 40. המעשה הכי נועז שעשית: חסוי 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: להפסיד בקוקו טאקי 42. פריט לבוש מועדף: חזייה 43. המצאה של כל הזמנים: עט נמחק 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לפעמים 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לפעמים 47. גלידה - בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- פעם אחת וזהו 50. ג'ינס או סתם מכנס? גיינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות עם קצפת 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה עם מחשוף 59. שיר שגורם לך לצחוק: ריקודי עמבה ברוסית 60. שיר שגורם לך לבכות: אין 61. השיר של כל הזמנים: אין אחד ספציפי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהב/ת: ריקודי עמבה בעברית 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חושבת כל כך רחוק 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: דני רובס באופן כללי 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר/ה: ריקודי עמבה ברוסית 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו]? סקסית 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אוהד, גבי, איתי, עופר, ליאור 68. הגלידה הכי טעימה? מנטה עם חתיכות שוקלד מריר 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני ארבע שנים 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? תפוז, בננות, ועוד רבים 72. באילו פורומימ את/ה קורא באופן קבוע? אני קוראת הכול מהכול 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שושה על שם הכלבה החדשה שלי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא, משיכה ממבט ראשון 75. איזה פורומים את/ה נכנס/ת בד"כ? כל מיני אין אחד ספציפי 76. כשמישו/מישי מאוהב/ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו/אותה, איך זה משפיע עליך? מעלה לי את האגו בטירוף 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? פנים 78. יש לך חבר/ה? כן יש לי כמה 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך/אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר/ת איתו/איתה? למה? לא נראה לי 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מכבה את השעון 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתקלחת 83. מה התחביבים שלך? אומנות שימושית, אינטרנט, קריאה, לבשל. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את הכלבה שלי 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? פלא 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? חד קרן 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? חיבוק 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]? הארוחה של הבוקר מיד אחרי הדיסקוטק 90. אם היית מוצא/ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת? עוף בגריל 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? פלא 92. מי החברים שלך בפרום? אני עדיין לא מכירה כאן אף אחד 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שבוע שעבר 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? ביום שישי 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה, סתם.. בשביל שידע? היום בבוקר, לכלבה שלי שתדע שאני אוהבת אותה. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא חשבתי על זה 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? בבית מתחת לפוך 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית? ללימודי מחשבים 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ברזיל 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא/היא ימות למענך? בוודאי אם הוא רוצה, מי אני שאמנע בעדו אני לא מאמינה שעניתי עד הסוף

למעלה