חבר'ה, אמרתי שלא מקובלת עליי

אפרופו מקלחות -

כשהייתי קטנה ראיתי סרט [כבר אז לא ידעתי איזה סרט זה..
] והיה שם איזה אחד מצחיק שקפץ מצד לצד. אחרי הסרט נכנסתי להתקלח ובתמימותי [אז עוד הייתה לי אחת] חשבתי, ככה ביני לבין עצמי - 'אם הוא יכול, גם אני יכולה'. ולא סתם יכולה. אלא מוכשרת מספיק כדי לבצע את התרגיל הפשוט במקלחת. אז זהו, שלא בדיוק. הבנה הזו נכנסה בי אני חושבת בין זה שכאבו לי הצלעות לבין זה שראיתי את הקרמיקה של האמבטיה קרובה מידי לפנים שלי.

צלמוות

New member
בבקשה לכם פאדיחה טרייה מהיום...

אני ובן דודי שאיתו אני עובד כתקליטן עומדים על הבמה באולם בנתיבות. ו... טרחתי לציין בפניו מה הייתי עושה ל"זאתי עם החולצה האדומה" (הגרסה הלא מצונזרת) ועד שהבנתי שהמקרופון פתוח הפאדיחה כבר נעשתה.. בקיצור, הסתבר שכבר לא היו כ"כ הרבה אנשים באולם כי זה היה ממש הסוף (המיקרופון היה פתוח כי בדיוק אמרנו תודה לקהל שהגיע לאירוע..) אבל!!! הכל יצא לי מאוווד משתלם כי הבחורה עם החולצה האדומה ניגשה אליי ולאחר שהתנצלתי כ-600 פעמים היא השאירה לי את המספר טלפון שלה והסתבר שהיא הייתה דיי מוחמאת!!! בקחצור... יצא טוב אבל בן דוד שלי דיי עצבני עליי..

LCA

New member
חחחחחחחחח

יצא לך טוב! רק תשתדל לכבות את המיקרופון לפני שאתה מתאר מה תעשה "לזאת עם...."

Savage Garden

New member
משהו לא פחות מפדח..../images/Emo66.gif

זה קרה בטיסה 001 לניויורק, המטוס מפוצץ בנוסעים , בחלק האחורי של הקבינה ישבו משפחות חרדיות בדרך לברוקלין על כל מטעניהם( בערך 13 ילדים למשפחה), באמצע ישבו כל מאוכזבי הנוסע המתמיד שלא הצליחו לשנורר שידרוג למחלקת עסקים, בקומה העליונה מחלקה ראשונה ובה שני שרים ביניהם שרנסקי ובקדמת המטוס הווה אומר מחלקת עסקים ,כמעט כולם הם מי שהיום מפוטרי היטק.. סה"כ 400 נוסעים כולל צוות ואנוכי..., איפשהוא מעל האטלנטי עייני צדו נוסע , בן 40 בערך , משהו הורס שחבל על הזמן... מייד דאגתי ליידע את חברתי הילי שתחייה ב P.A -מכשיר הטלפון שמחבר בין כל עמדות המטוס, פירטתי את מקום מושבו של אותו הנוסע..(13A) , אמרתי כמה שהוא נראה טוב, ואולי אני אשלח לו קצת וודקה להתחיל להזיז עניינים ונראה מה ייקרה לכשננחת ב JFK... הדבר היחיד ששכחתי זה שדקה לפניי הכלכל הכריז ברמקול להדק חגורות וכפתור ההפעלה היה על ON... סוף טוב היה לסיפור, את שארית שהייתי בניו-יורק הקרה ביליתי בזרועותיו המחחמות של אותו נוסע..

ebony

New member
וואוו ארוך אבל עונה ../images/Emo9.gif

1. שם:אבוני בת האלים 2. גיל:20 3. תאריך לידה:בזמן מסויים במאי 4. כינוי:בונבונית 5. תכונה טובה: אפילו במסיבת גייז מתחילים איתי 6. תכונה רעה:עיין למעלה 7. חולשה:גברים 8. אובססיות:הציפורניים שלי 9. פאדיחה:התאהבתי בהומו ורק אחרי כמה חודשים גיליתי שהוא הומו וזה אחרי שכבר רקמתי לנו נישואין והמצאתי שמות לילדים שלנו... החבר שלו ממש מתוק. 10. כאב:גב לפעמים
כלא מטפלים בי 11. משאלה:להיות נאהבת באותה מידה שאני אוהבת. 12. זכרון רע:האקסים שלי. 13. זיכרון טוב:האקסים שלי
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: היום הראשון בכיתה א' אז הכל השתנה.... 15. געגוע:לחבר הראשון שלי, שוויצרי ,בלונדיני מדהים. 16. פחד: להשאר לבד. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:זו לא את זה אני... בעניים כלבלביות. 18. קמיע [אם יש]:טבעת עם אבן אוניקס אני עונדת אותה כשאני פוחדת. 19. החג האהוב עליך:שבועות. 20. אוכל מועדף:טופו 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול:רגלי צפרדעים מבושלות במרק שבלולים. 22. שתיה מועדפת:תה צמחים 23. קינוח מועדף:שוקולד 24. ממתק מועדף:שוקולד 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף:שחור 27. חיה מועדפת: מותק שלי 28. חיית מחמד [אם יש]:כלבלבית או ידוע בכינוייה מותק שלי. 29. ספורט מועדף:סקס 30. מספר מזל:9 31. ספר:הגאוגרפיה של סוף העולם של מיכאל עומר. 32. סרט דיסני מועדף:פנטזיה. 33. סרט:אישה יפה אבל זה בגלל שאני בת. 34. שחקנ/ית:אנג'לינה ג'ולי 35. זמר/ת: אקסל רוז...
36. סדרה מעודפת:אין. 37. מקצוע אהוב:המקצוע שלי. 38. מקצוע שנוא:כל מה שאני לא עוסקת בו. 39. מקום בעולם:ונציה. 40. המעשה הכי נועז שעשית: נועז? אני? לא ממש לא. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:יש מליון כאלה. 42. פריט לבוש מועדף:שימלה שחורה קטנטנה שרכתי לפני כמה שנים עדיין יושבת יפה בארון שלי
43. המצאה של כל הזמנים: הגלולה. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב כי אז יש לי יומולדת. 45. את/ה מאמינ/ה בגורל?לפעמים. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?לפעמים. 47. גלידה - בכוס או בוופל? וופל זה הרבה יותר מגניב 48. שקיעה או זריחה?זריחה . 49. בליינד דייט- כן למה לא 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס אבל על בחור שיוצא איתו מהים והקפלים בישבן יושבים כמו שצריך
51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית. 52. מלפפון או עגבניה? אף אחד מהם 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון כמובן 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל כי הוא מעורר. 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת על הבחור מהג'ינס למעלה. 59. שיר שגורם לך לצחוק:אין חיה כזאת. 60. שיר שגורם לך לבכות:יש יותר מידי חיות כאלה. 61. השיר של כל הזמנים:אין לי אחד מסויים 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהב/ת:יש המון 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:כשאני התחתן אני יחשוב על הסוגייה 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:לוויה? אני הולכת לחיות לנצח
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר/ה:אין דבר כזה 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו]? מתוקה 67. שמות החברים הכי טובים שלך:אין מספיק מקום על השרת של תפוז בשביל התשובה. 68. הגלידה הכי טעימה? גלידת פסיפלורה או פרי התאווה 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני הרבה הרבה שנים ... 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? אני לא גולשת מעדיפה ספר טוב 72. באילו פורומימ את/ה קורא באופן קבוע?פה. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אבוני כי זה הכי מתאים לי..
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן יש כזאת
75. איזה פורומים את/ה נכנס/ת בד"כ?לכאן 76. כשמישו/מישי מאוהב/ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו/אותה, איך זה משפיע עליך? לא משפיע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? המבט
78. יש לך חבר/ה?כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך?מספיק 80. אם אחיך/אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר/ת איתו/איתה? למה? לא ככה 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? פוקחת את העיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתפשטת 83. מה התחביבים שלך?לרקוד,לרקוד ,לישון,לקרוא,אומנות והפדיחה מלמעלה 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?את בן הזוג שלי.. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?גרביים ושוקולד 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? עטלף 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב כי אז יש את כל המסיבות
88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?אהבה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]?כולן 90. אם היית מוצא/ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת? שוקולד ברוטב שוקולד 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? תמונה ישנה של סבא וסבתא שלי 92. מי החברים שלך בפרום?אין כאן מספיק מקום בשביל זה 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אתמול 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? איזה מצבה כבר אמרתי שאני הולכת לחיות לנצח. 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אם החבר שלי מתחת לפוך 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית? את הפעם הראשונה שלי 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?איטליה 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא/היא ימות למענך?לא לא הייתי מוכנה..

למעלה