חבר'ה, אמרתי שלא מקובלת עליי

אהלןןןןןןןןן

1. שם:עמית פרי 2. גיל:18 וחצי 3. תאריך לידה:31.08.85 4. כינוי:עמית כפית 5. תכונה טובה:יושר,רצינות 6. תכונה רעה:רגישות יתר,רחמנות 7. חולשה:שוקולד 8. אובססיות:סדר וניקיון 9. פאדיחה:קונדום שנשאר על הספריה בחדר שלי 10. כאב:כאבי בטן שבעקבותם אושפזתי בבית חולים 11. משאלה:להיות מאושרת 12. זכרון רע:מות אמי 13. זיכרון טוב: לילה בבית מלון עם החבר 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע:לאמא 16. פחד:להישאר לבד 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:הודעת מוות על מישהו קרוב 18. קמיע [אם יש]:תהילים 19. החג האהוב עליך:פסח 20. אוכל מועדף:פיצה\טוסט\קוסקוס 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול:טחינה 22. שתיה מועדפת:מים\נס 23. קינוח מועדף:עוגת שוקולד 24. ממתק מועדף:שוקולד לבן 25. עוגה מועדפת:עוגת שוקולד 26. צבע מועדף:כחול\שחור 27. חיה מועדפת: דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב 29. ספורט מועדף:הליכה\ריצה 30. מספר מזל:8 31. ספר:פרחים בעליית גג 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט:סיפור אהבה בלתי נשכח 34. שחקנ/ית: 35. זמר/ת: טרייסי צ'פמן 36. סדרה מעודפת:חבים\רק בישראל 37. מקצוע אהוב:ספרות 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה 39. מקום בעולם:תאילנד 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:שחיה בעירום באור יום 42. פריט לבוש מועדף:חצאית 43. המצאה של כל הזמנים:מזגןןןן 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את/ה מאמינ/ה בגורל?כן 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן 47. גלידה - בכוס או בוופל?וופללל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- יש מצב 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:דו איט נאוו ליק איט גוד ליק דיס םוסי ג'אסט לייק יו שוד 60. שיר שגורם לך לבכות:"חיים של אמא"\"עד סוף העולם" 61. השיר של כל הזמנים:wind of change 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהב/ת:"השיר הזה" של דניאלה ושרונה פיק 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:"עד סוף העולם" 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:וואלה לא יודעת 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר/ה: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו]? טיפה ביישנית..,נראית טוב,מתוקה 67. שמות החברים הכי טובים שלך:סילביה,אפרת 68. הגלידה הכי טעימה?וניל עם עוגיות שוקולד 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר/ה הכי טוב/ה שלך?כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?לפני שנתיים 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?כל מיני פורומים 72. באילו פורומימ את/ה קורא באופן קבוע?"אהבה ורומנטיקה","אומנות" 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?"עמיתה פיתה"..אח הקטן של סילביה החברה הכי טובה שלי קורא לי ככה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזאת 75. איזה פורומים את/ה נכנס/ת בד"כ?אהבה ורומנטיקה","אומנות" 76. כשמישו/מישי מאוהב/ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו/אותה, איך זה משפיע עליך? ניכנסת לדיכאון 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?פנים 78. יש לך חבר/ה?כןןן יש לי חבר 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אח ואחות 80. אם אחיך/אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר/ת איתו/איתה? למה?עם אחותי כן כי היא מצחיקה וכיף איתה 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מצחצחת שיניים 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך?ציור,נהיגה,ספורט 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד?חבר שלי 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?מברשת שינייםסבון לפנים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות?דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?הערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?אוטו משלי 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]?צהריים 90. אם היית מוצא/ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת?כבד אווז 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?תמונות של האנשים הקרובים אליי 92. מי החברים שלך בפרום?אין.... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?בבי"ס הלכתי לתרום 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אתמול.מישהיא נפלה והלכתי לעזור לה 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת/ה אוהב/ת :אותו/אותה, סתם.. בשביל שידע?היום לאפרת חברה שלי 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "ניפטרה בשיבה טובה" 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם החבר בבית מלון 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית?אוייש זה ארוך אין לי כוח 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?תאילנד 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא/היא ימות למענך? לאאאא אני הייתי מעדיפה למות...לא יכולה לסבול עוד כאב של אובדן של מישהו קרוב

ואלה תשובותיי...

1)דנה. 2)18.5 3)14.6.85 4)דנדי. 5)עקשנות. 6)עקשנות. 7)פופקורן. 8)נקיון ואסטטיקת הגוף. 9)פעם רצתי בקניון, לא שמתי לב לאשה המבוגרת שעברה מולי, ובעטתי לה בטעות בשקית שהכילה סיר שעשוי מזכוכית...כן..זה כאב. 10)שברתי את האצבעות שלי בידיים 3 פעמים, ואת האצבעות ברגליים פעמיים. 11)להיות מאושרת. 12)מריבה עם החבר. 13)הנסיעה לאילת עם החבר. 14)כשקיבלתי בפעם הראשונה את כלי הנגינה הראשון שלי- האורגנית. 15)געגוע לילדות. 16)לא להיות מאושרת. ולאבד את האהבה שלי. 17)תירגעי !!! 18)יש. שרשרת מסין שהחבר הביא לי. היא חיזקה אותו בזמנים קשים. 19)פסח. 20)ג'אנק פוד. ללא ספק. 21)טונה, בשר בקר, נקניק, אבוקדו. 22)אר סי קולה. 23)גלידת ריבת חלב+וניל פצפוצים. 24)הסוכריות שמקבלים במסעדות עם החשבון. 25)עוגת ביקסוויטים. 26)כחול. תכלת. 27)פרפר. 28) אין.כלבלב קטן. 29)שחיה. 30)6. 31)"לא בלי בתי"-בטי מחמודי. "בת יפתח"- נעמי רגן. 32)פוקהונטס 33)הצלצול. 34)מל גיסבון. 35)אייל גולן. 36)אהבה מעבר לפינה. 37)ספרות. 38)מתמטיקה. 39)הולנד. 40)לא עשיתי מעשים נועזים... :) 41)לא שעולה לי בראש כרגע... 42)ג'ינס צמוד. 43)פלאפון. 44)סתיו. 45)כן ולא. 46)כן. בלב שלם. 47)בכוס. 48)זריחה. 49)בליינד דייט- קרה פעם אחת ולא יקרה יותר. 50)ג'ינס. 51)חסכנית ובזבזנית בו זמנית. 52)עגבניה. 53)קור. 54)לקום. 55)חוף. 56)וניל. אך ורק וניל. 57)תות ורק תות. 58)רגילה. 59)שיר של להקה רוקיסטית. 60) השיר שלי ושל החבר. 61) "איי ויל סורבייב" גלוריה גיינור. 62)יש הרבה...אך בעיקר..."אווריטינג איי דו" של בריאן אדמס. 63)"אווריטיניג איי דיו" של בריאן אדמס. 64)לא חושבת על כאלה דברים... 65)לא זוכרת. יש הרבה. 66)חיצונית? גבוהה ורזה, נתונים מעולים. התנהגותית? עדינה, מנומסת, ועקשנית משהו פחד !!! 67)מעדיפה שלא לכתובץ 68)ריבת חלב. 69)התחשבות, הקשבה. 70)לפני כ...6 וחצי שנים. 71)תפוז, אתר שמספק אקורדים ומילים לשירים ועוד. 72) "אהבה ורומנטיקה","בינו לבינה" ומעכשיו גם הפורום הזה. 73)" השוטרת בתפקיד" - אין סיפור כזה גדול. פשוט העולם המשטרתי מושך ומעניין אותי מאוד. 74)יש. 75)ראה תשובה 72. 76)מעיק, וגורם לי לאי נוחות. לעיתים מחמיא. 77) כתפיים רחבות ומוצקות, חיוך יפה ובריא הכולל שיניים נקיות ואסטטיות. 78)כן. 79)1. 80)לא יודעת. 81) נשארת לשכב במיטה עוד כמה דקות ומסתכלת על תמונות של החבר שלי... 82)מסתכלת על תמונתו של החבר... ככה זה כשבקושי מתראים. 83) לנגן, לרקוד, לשמוע מוסיקה, מחשב והמון, לבלות. 84)את המקלחת שלי. 85)פלאפון + מטען. איפור. כלי רחצה. 86)פרפר. 87)את הערב. 88)פסנתר חדש. 89)ערב. 90)בורגר ראנץ' ללא ספק. 91)הפסנתר שלי. 92)מעדיפה שלא לענות על זה. 93)בשנה שעברה. משמר אזרחי. 94)לפני כשבועיים וחצי. אישה כבת 80 נפלה ופצעה את כל הגוף. אני הייתי היחידה שעזרה לה להירגע, טיפלה בה והזמינה לה אמבולנס. 95)אתמול. 96)לא חושבת על כאלה דברים עדיין... 97)עם החבר שלי. במיטה מכורבלים. 98)שהיטלר לא היה נולד כלל. 99)ארה"ב. בגלל השפה. 100)לא. ואוו...סוף סוף הצלחתי לסיים... אבל אני חייבת להודות שהיה כיף :) ומקווה שעניינתי אתכם. שלכם תמיד, השוטרת.

ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif

כבר אמרתי לקודמייך חבל שלא העתקם גם את השאלות, ככה יותר קל וכיף לקרוא את התשובות.

ואני עונה לסקר.. בפעם השלישית ../images/Emo6.gif

1. שם: רויטל 2. גיל: בקרוב 22. 3. תאריך לידה:8.2.82 4. כינוי: רוי 5. תכונה טובה: חברותית 6. תכונה רעה: חשדנית 7. חולשה: לאוכל טעים
8. אובססיות: לבעלי חיים. 9. פאדיחה: יש יותר מידי.. מאיפה להתחיל?!? בד"כ זה קשור לנפילות שדפקתי בכל פינה .
10. כאב: חברויות טובות שהתנתקו במהלך השנים בגלל כל מיני סיבות. 11. משאלה: אושר ובריאות לי ולמשפחתי. 12. זכרון רע: כשהוצבתי לשרת בבסיס טירונים , מגעיל ורחוק מאוד מהבית. 13. זיכרון טוב: שחרור מצה"ל. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: טיולים בימי שבת עם ההורים ואחי. 15. געגוע: לחברה הכי טובה שעברה לא מזמן לחו"ל. 16. פחד: מות קרובים. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "תודה, נחזור אלייך" ( ראיונות עבודה) 18. קמיע [אם יש]: תפילת הדרך שתמיד מסתובבת איתי בארנק. 19. החג האהוב עליך: פורים , לא שאני ממש מתלהבת ממנו ( עברנו את הגיל) אני פשוט נהנית לראות ילדודס קטנים מחופשים ומבסוטים ביום הזה. 20. אוכל מועדף: כל מה שקשור לבצקים
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול:שרימפסים וכל מיני ג'וקים אחרים מהים. 22. שתיה מועדפת:דיאט קולה 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה או עוגת קרמשניט. 24. ממתק מועדף: וופל גרדנה , ביסלי גריל. 25. עוגה מועדפת:קרמשניט 26. צבע מועדף:סגול וכחול 27. חיה מועדפת: אוהבת את כולם , במיוחד חתולים. 28. חיית מחמד [אם יש]:חתול 29. ספורט מועדף: אירובי וכדור עף. 30. מספר מזל:4 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף:שרק ובת הים הקטנה. 33. סרט: אישה יפה 34. שחקנ/ית: ג'ין סימור 35. זמר/ת: מריה קארי ( בזמנים הישנים והטובים שלה ) 36. סדרה מעודפת: מלך השכונה , העולם האמיתי . 37. מקצוע אהוב: אנגלית. 38. מקצוע שנוא: חשבונאות 39. מקום בעולם: ניו יורק 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא זכור לי , אני לא בחורה נועזת במיוחד. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: בילדותי אני וחברותיי היינו מפלחות מהסופר פארם מלא דברים. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. המצאה של כל הזמנים: טלוויזיה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו 45. את/ה מאמינ/ה בגורל?כן אבל אני באותו מידה מאמינה שהבן אדם במו ידיו משפיע על גורלו. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן 47. גלידה - בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- היו בודדים בעבר , לא השאיר לי רושם טוב. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?גם וגם 56. קרמבו- וניל או שוקו? לא אוהבת במיוחד קרמבו , אבל שוקו עדיף. 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא זוכרת את קוראים ( שיר בסגנון ראפ). 60. שיר שגורם לך לבכות:מריה קארי - WITHOUT U 61. השיר של כל הזמנים:HOTEL CALIFONIA 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהב/ת: שיר צרפתי של סלין דיון. 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:WIND OF CHANGES סקורפיונס 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:לא רוצה אפילו לחשוב על זה... 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר/ה: יש כמה שירים שהכרתי דרך אנשים , במיוחד מוזיקה שחורה. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו]?חמודה וחברותית. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מנדי , חן , דליה, שירלי, סיוון, תהילה. 68. הגלידה הכי טעימה? קרם עוגיות. 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר/ה הכי טוב/ה שלך?נאמנות ופרגון. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בערך לפני שנתיים. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? בד"כ תפוז . 72. באילו פורומימ את/ה קורא באופן קבוע? כל מיני , רובם קשורים לנושאים של בינו ובינה. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חיפאית21 = מן הסתם מציין את הגיל שלי ואת איזור מגוריי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? מאמינה שכן 75. איזה פורומים את/ה נכנס/ת בד"כ? תשובה בשאלה מס' 72 76. כשמישו/מישי מאוהב/ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו/אותה, איך זה משפיע עליך? בהתחלה אי נעימות ואח"כ מתחילים לחפף אותו בעדינות. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך 78. יש לך חבר/ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח גדול. 80. אם אחיך/אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר/ת איתו/איתה? למה? לא, אנחנו שונים מידי בהכול! 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מקללת שצריכים בכלל לקום. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?חושבת על מה שהיה היום ומה התכנונים למחר. 83. מה התחביבים שלך? לרקוד, לצחוק ולטייל. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את בן זוגי ( מי שלא יהיה בעתיד) 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? יומן, פלאפון, בגדים להחלפה. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות?ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? אוטו 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]? צהריים 90. אם היית מוצא/ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת? פיצה פטריות עם בצל, לחם שום , דיאט קולה ועוגת קרמשניט 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? תמונות 92. מי החברים שלך בפרום?אין 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? עד לפני חצי שנה התנדבתי באופן קבוע ( דרך הצבא) בביה"ס לילדים אוטיסטים. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? בתחום העבודה שלי זה מה שאני עושה כל יום. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני כמה ימים . 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? וואלה לא יודעת שיחשבו לבד 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם חברות בטיימס סקוואר בניו יורק. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית? מוחקת את כל המריבות השטותיות שלי ושל אבא שלי 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ניו יורק 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא/היא ימות למענך? לא נראה לי , רגשות האשם יאכלו אותי.

שרשור הפאדיחות.

מכיוון ונורא מעייף לקרוא את כל התשובות [שלא תטעו, ההודעה הזו לא נותנת לכם פטור מלענות על השאלון! במלואו!], ותמיד שעשע אותי לקרוא פאדיחות של אחרים, מהם הפאדיחות הכי גדולות שלכם? כולם מחוייבים להגיב!

ושוב אני אתחיל [חמור קופץ בראש]

כבר כתבתי בשאלון שפעם מישהו ניסה לנשק אותי, זזתי מהר מידיי ודפקתי את הראש. ועכשיו נזכרתי שזה בכלל לא היה בקיר, אלא בהסקה
וזה גם השמיע רעש...

Vdrums

New member
כן המפקדת!!!

אחרי שסיימנו מה שעשינו, נכנסה אחותה הקטנה לחדר, אמנם היינו לבושים אבל על הריצפה היו כמה עטיפות... והיא מדברת עם אחותה ומגניבה מבטים, ואני חושב איך הרגל שלי תגיע לשם ותעיף את זה מתחת למיטה... חוץ מזה,כמה פישולים פעם ראשונה על הבמה.

בתיכון , הייתי דלוקה על מישהו

וכשנכנסתי לביה"ס קלטתי אותו מרחוק , וכמו מתלהבונת קטנה ניסיתי לשחק אותה הכי קולית בעולם , רק ששכחתי שבאותו יום נעלתי את הנעלי פלטפורומות הכי לא נוחות שיש לי ואופס...על המדרגה הראשונה שירדתי הרגל שלי התעקמה והתגלגלתי
איזה 5-6 מדרגות טובות. עזבו את הפאדיחה של הנפילה , באותו הזדמנות התיק צד שלי היה פתוח וכל התיק התפזר על הריצפה כשנפלתי ובמקום לברוח מבושה הייתי צריכה להיתקע במקום ולאסוף את כל הפיצ'פקעס שהתפזרו להם שם. ועוד משהו שקשור לנפילות.. ( נו אלא מה) מועדון לפני שנה( למי שמכיר את הסטייג' בחיפה) יוכל להבין טוב יותר. באותו מועדון בשביל לעלות לשירותים צריכים לעלות כמות נכבדת של מדרגות מפוצצת באנשים שמפזזים (מאלו שלא מספיק להם רחבת הריקודים)
אני וחברה התחלנו לעלות והתפללתי בלב" פליזזז שלא תהיה ליפאדיחה ואני אדפוק איזה נפילה גם פה" אחרי דקה בוםםםםם , חוץ מזה שרציתי לקבור את עצמי. הקטע המצחיק יותר או בעצם עצוב יותר זה שבאותו תקופה נשברו לי 2 אצבעות ברגל (ראיתי עכביש במקלחת ועליתי על המעקה וכשירדתי הריצפה הייתה חלקה נפלתי ושברתי את 2 האצבעות) ובזמן שהייתי במועדון האצבעות היו חבושות והחלימו כבר ב -99% וכשנפלתי במועדון הפעם נשברה לי הרגל !!!!!!!!

בטיול שנתי ב-י"א

היינו באילת ולקחו אותנו לעשות בננות וסירות פדלים וכאלה. על החלק שהולכים עליו עד למים [לא יודעת איך קוראים לזה] הייתה כל השכבה והבחור שהייתי מאוהבת בו היה בקצה הקרוב למים ואני דיי בהתחלה. כיאה לבחורה שטותניקית כמוני, שרתי שירי ארץ ישראל וקפצתי לי בהתאם. ברחה ממני העובדה שאני יחפה ועל משטח עם המון מים והחלקתי לי על התחת..

לאלאלא, זה סיפור מהתחת -

לפני כמה שנים ירדנו כל החברות לאילת. בצהריים אחד, שכל אחד התפנתה לעיסוקיה, אני, חברה והאקס של חברה שלי [שבזמנו הם היו ידידים אבל היא הייתה חולה על התחת שלו] ישבנו בדירה שלנו. הם שכבו על המיטה, כשהראש שלו על הבטן שלה ואני סידרתי את התיק שלי. דיברנו על משהו והיא התחילה לצחוק, הוא נהנה מזה [כי הראש שלו היה על הבטן שלה ונוענע מהצחוק] וביקש ממנה שתצחק שוב. היא ניסתה לצחוק בכוח והמאמץ יצא שהיא הפליצה עליו! אני הייתי בהלם, הבחור הסתכל עליי ולא ידע מה לעשות עם עצמו והחברה אמרה להגנתה 'אופס' בתמימות. אחר כך הוא קם לשירותים כי הוא לא הפסיק לצחוק ושמענו אותו בועט בדלת מרוב צחוק.

פאדיחה גדולה...

אממ... בשנה שעברה...כשעוד הייתי תלמידה...היו לי 3 שעות חופשיות ולחבר היתה שעה אחת שהתארכה לה ל3 שעות :) בקיצור באנו אליי הביתה וקצת התמזמזנו בחדר ופתאום...אבא שלי בא הביתה. כך בהפתעה באמצע היום דבר שלא קורה אף פעם ! באמת נדיר ! והוא התעצבן לראות אותי בבית בשעה כזו ועוד איתו בחדר שכולו חשוך. זה היה ממש מביך. הוא לקח אותנו ישר משם לביצפר. פאדיחה גדולה. השוטרת.

LCA

New member
פאדיחה

אחת מהפאדיחות שהיו לי היתה בזמן שאחי למד תופים והמורה שלו הגיע אלינו הביתה ואני נכנסתי להתקלח... בזמן המקלחת שרתי להנאתי וכנראה נסחפתי בשירה וכשיצאת מהמקלחת נאמר לי שהשירה שלי נשמעה בכל רחבי הבית...

למעלה