ואני עונה לסקר.. בפעם השלישית ../images/Emo6.gif
1. שם: רויטל 2. גיל: בקרוב 22. 3. תאריך לידה:8.2.82 4. כינוי: רוי 5. תכונה טובה: חברותית 6. תכונה רעה: חשדנית 7. חולשה: לאוכל טעים
8. אובססיות: לבעלי חיים. 9. פאדיחה: יש יותר מידי.. מאיפה להתחיל?!? בד"כ זה קשור לנפילות שדפקתי בכל פינה .
10. כאב: חברויות טובות שהתנתקו במהלך השנים בגלל כל מיני סיבות. 11. משאלה: אושר ובריאות לי ולמשפחתי. 12. זכרון רע: כשהוצבתי לשרת בבסיס טירונים , מגעיל ורחוק מאוד מהבית. 13. זיכרון טוב: שחרור מצה"ל. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: טיולים בימי שבת עם ההורים ואחי. 15. געגוע: לחברה הכי טובה שעברה לא מזמן לחו"ל. 16. פחד: מות קרובים. 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "תודה, נחזור אלייך" ( ראיונות עבודה) 18. קמיע [אם יש]: תפילת הדרך שתמיד מסתובבת איתי בארנק. 19. החג האהוב עליך: פורים , לא שאני ממש מתלהבת ממנו ( עברנו את הגיל) אני פשוט נהנית לראות ילדודס קטנים מחופשים ומבסוטים ביום הזה. 20. אוכל מועדף: כל מה שקשור לבצקים
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול:שרימפסים וכל מיני ג'וקים אחרים מהים. 22. שתיה מועדפת:דיאט קולה 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה או עוגת קרמשניט. 24. ממתק מועדף: וופל גרדנה , ביסלי גריל. 25. עוגה מועדפת:קרמשניט 26. צבע מועדף:סגול וכחול 27. חיה מועדפת: אוהבת את כולם , במיוחד חתולים. 28. חיית מחמד [אם יש]:חתול 29. ספורט מועדף: אירובי וכדור עף. 30. מספר מזל:4 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף:שרק ובת הים הקטנה. 33. סרט: אישה יפה 34. שחקנ/ית: ג'ין סימור 35. זמר/ת: מריה קארי ( בזמנים הישנים והטובים שלה ) 36. סדרה מעודפת: מלך השכונה , העולם האמיתי . 37. מקצוע אהוב: אנגלית. 38. מקצוע שנוא: חשבונאות 39. מקום בעולם: ניו יורק 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא זכור לי , אני לא בחורה נועזת במיוחד. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: בילדותי אני וחברותיי היינו מפלחות מהסופר פארם מלא דברים. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. המצאה של כל הזמנים: טלוויזיה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו 45. את/ה מאמינ/ה בגורל?כן אבל אני באותו מידה מאמינה שהבן אדם במו ידיו משפיע על גורלו. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן 47. גלידה - בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- היו בודדים בעבר , לא השאיר לי רושם טוב. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית?בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?גם וגם 56. קרמבו- וניל או שוקו? לא אוהבת במיוחד קרמבו , אבל שוקו עדיף. 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא זוכרת את קוראים ( שיר בסגנון ראפ). 60. שיר שגורם לך לבכות:מריה קארי - WITHOUT U 61. השיר של כל הזמנים:HOTEL CALIFONIA 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת/ה אוהב/ת: שיר צרפתי של סלין דיון. 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:WIND OF CHANGES סקורפיונס 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:לא רוצה אפילו לחשוב על זה... 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר/ה: יש כמה שירים שהכרתי דרך אנשים , במיוחד מוזיקה שחורה. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו]?חמודה וחברותית. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מנדי , חן , דליה, שירלי, סיוון, תהילה. 68. הגלידה הכי טעימה? קרם עוגיות. 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר/ה הכי טוב/ה שלך?נאמנות ופרגון. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? בערך לפני שנתיים. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? בד"כ תפוז . 72. באילו פורומימ את/ה קורא באופן קבוע? כל מיני , רובם קשורים לנושאים של בינו ובינה. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? חיפאית21 = מן הסתם מציין את הגיל שלי ואת איזור מגוריי. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? מאמינה שכן 75. איזה פורומים את/ה נכנס/ת בד"כ? תשובה בשאלה מס' 72 76. כשמישו/מישי מאוהב/ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו/אותה, איך זה משפיע עליך? בהתחלה אי נעימות ואח"כ מתחילים לחפף אותו בעדינות. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך 78. יש לך חבר/ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח גדול. 80. אם אחיך/אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר/ת איתו/איתה? למה? לא, אנחנו שונים מידי בהכול! 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מקללת שצריכים בכלל לקום. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?חושבת על מה שהיה היום ומה התכנונים למחר. 83. מה התחביבים שלך? לרקוד, לצחוק ולטייל. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את בן זוגי ( מי שלא יהיה בעתיד) 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? יומן, פלאפון, בגדים להחלפה. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות?ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? אוטו 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]? צהריים 90. אם היית מוצא/ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקשת? פיצה פטריות עם בצל, לחם שום , דיאט קולה ועוגת קרמשניט 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? תמונות 92. מי החברים שלך בפרום?אין 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? עד לפני חצי שנה התנדבתי באופן קבוע ( דרך הצבא) בביה"ס לילדים אוטיסטים. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? בתחום העבודה שלי זה מה שאני עושה כל יום. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת/ה אוהב/ת אותו/אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני כמה ימים . 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? וואלה לא יודעת שיחשבו לבד 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם חברות בטיימס סקוואר בניו יורק. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית? מוחקת את כל המריבות השטותיות שלי ושל אבא שלי 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ניו יורק 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא/היא ימות למענך? לא נראה לי , רגשות האשם יאכלו אותי.