חברה אני מודיע על פרישה..!

חברה אני מודיע על פרישה..!

ולפני שאני עוזב אשאל אותכם שאלה אחרונה:אם היו עושים את זה לערבים(פינוי)במהלך דמוקרטי אז גם כולכם הייתם הולכים להפגין נכון? כנראה הערבים יותר חשובים לכם מהם שלכם! סתם נקודה למחשבה ובייי אני יגעגע אליכם חוץ מאל בעד אוריון ויואב...

למה כולם עוזבים?../images/Emo7.gif

רק בגלל שיש אנשים בדעתם היא לא דעתך, וזה מעצבן אותך?

מיטלוש8

New member
האמת?

אני שוקלת לעזוב, וזה לא בגלל שיש אנשים בדעה שונה ממני וזה מעצבן. ממש לא. אם זה היה רק על ההתנתקות היה עוד טוב.. אבל זה נהיה פורום שנאה למתנחלים. פורום שמכליל את כל אנשי הימין עם הימין הקיצוני. זה לא עוזר לי לבריאות. אז למה להישאר בפורום שכל כך מלא בשנאה כלפיי וכלפי אנשים כמוני? אני נשארת רק בגלל שאני לא מסוגלת לעזוב.. בינתיים..

אבל את לא חושבת

שזה טוב שתשארי? לפחות לנסות להסביר את הצד שלך.... כי בעצם זה שמיהו עוזב זה אומר שהוא נכנע לדעות של אחרים.... זה יהיה טוב אם תשארו...

uh uh

מי שעוזב זה לא אומר שהוא נכנע.. כמו שמי שלא עונה לא הודעה מסוימת - לא אומר שאין לו מה להגיד.

אז למה בעצם את עוזבת?

את עוזבת כי נמאס לך לראות איך שונאים פה את המתנחלים, נכון? כי פתאום גילית שיש יותר מידי כאלה... (תקני אותי אם אני טועה) אז זה גם כן סוג של כניעה.... אני לא אומרת שזה רע... אבל זה בהחלט לא טוב... ד"א, שמישהו לא עונה על הודעה זה אומר שאין לו מה להגיד, לא?

לא לא לא..

קודם כל - אני עוד לא עוזבת לשום מקום.. תראי - אני בעיקרון כותבת פה בכלל לא מתוך מטרה לשכנע מישהו, כי אני משערת שמדברים כאלו משתכנעים לבד, וקשה לי להאמין שמישהו ממש שינה את דעתו. למרות שאני חייבת לציין - שאני אכן מבינה (לא מסכימה!) דברים מנקודת מבט קצת שונה, ומסתכלת עלהם באור שונה. מי שלא התחדש לו כלום מאף דיון - מן הסתם, לא ניחן בחכמה רבה. אני כותבת פה - כי אני רוצה להבין מה אנשים חושבים, מה המניעים שלהם לחשוב שצורה מדינית זו טובה מאחרת. מעניין אותי.. ולכן, אם אני אפסיק לכתוב הודעות בפורום זה לא אומר ש"נכנעתי", שנמאס לי בלה בלה.. אני לא רואה פה ששונאים מתנחלים, כמעט ולא - אני רואה כעס שנובע מחוסר ידיעה, ושמתבטא לעיתים בצורה לא יפה כל כך, שנאה? קשה לי להאמין. ושמישהו לא עונה על הודעה - זה נובע קודם כל מכך שאנשים לא גרים בפורום, ואולי הוא פשוט לא הספיק לראות, וזה יכול גם להיות שהוא מרגיש שהוא סתם מתווכח, ועדיף לו לגמור בזאת. או יש לו מידי הרבה מה לומר, ואין לו כח לכתוב.. לילה טוב!

או.קיי...

אז פשוט הבנתי אותך לא נכון. אחת המטרות שלי בכתיבה בפורום הזה, היא כדי להראות שלא כולם פנאטים... לילה מצויין!

מיטלוש8

New member
זה ממש לא כניעה

אבל אני לוקחת את כל הדברים האלה די קשה... אני נלחצת מהר ומתעצבנת מהר... (דפק...ידוע...
) וזה סתם מעצבן אותי ומעלה לי ת'ג'ננה... התגובות שלי בכל מקרה לא עוזרות כי אנשים פה אטומים לגמרי ואין סיכוי לשנות למישו את הדעה כמו שאין סיכוי שמישו ישנה לי את הדעה. אני נשארת בינתיים סתם.. אני משתדלת להימנע מכניסות..

TheOrion

New member
לא להתעצבן >:

להתעצבן זה רע. זכרי תמיד, כשאת כותבת הודעה, חייכי. עצבנית? לא משנה, פשוט חייכי, זה עוזר פלאים
. ככה אני העברתי ומעביר עשרות ומאות הודעות של ויכוחים פוליטיים ספורטיביים במצב רוח טוב. קראו לי צהוב שלא יודע מה זה לאהוד קבוצה? אני ממשיך לחייך. בהודעה אני אתלהם, אבל בלב אני אחייך. כמו שאומרים היום: "אל תקחי ללב, קחי לריאות".

מיטלוש8

New member
אני משתדלת

הבעיה היא שמדובר פה בעם שלנו והשנאה הענקית הזאת כל כך כואבת... בעע שיהיה...

TheOrion

New member
נמנמ

סיימי הודעה בחיוך. כשתקראי אותה, את תראי את החיוך בסוף, ותחייכי. כן כן, נדוש. אבל זה עובד
. וכך גם המגיבים לך. הם יראו את החיוך, וזה ירכך קצת את הארסיות שבהודעתם העתידה לבוא.
.

מיטלוש8

New member
כשיש לי כוח

אני אכן עושה את זה... וגם כשההודעה מאוד ארוכה ומעצבנת... אז בשבילך

silverhawk

New member
../images/Emo45.gifאני מקווה שכולם יאמצו את העניין

שינאה ועצבים, ועוד על גבי אתר וירטואלי, היא מיותרת לחלוטין. וכמובן -

nooshP

New member
ואני מרגישה שזה נהיה פורום שנאה

לשמאל.... ושכולם פה ימנים... אז כנראה שזה סובייקטיבי.

מיטלוש8

New member
איפה בדיוק את חשה זאת?

אם יורשה לי לשאול? מעולם לא אמרתי מילה רעה את השמאל, אני לא מדברת על אנשים שאני לא מכירה מאחורי הגב שלהם. ואם באמת לא ראית שנאה למתנחלים פה, אז תפתחי עיניים... והעיקר אנחנו מסיתים... למה בדיוק אנחנו מסיתים בואי תגידי לי...?

TheOrion

New member
יש פה הסתה לשני הצדדים.

גם נגד שמאלנים וגם נגד ימנים. זו בעיה קשה.

למעלה