חברה אני מודיע על פרישה..!

מיטלוש8

New member
אני באמת

לא ראיתי הסתות נגד שמאלנים פה.. אשמח לקבל קישור/ מקור/ משו... נגד המתנחלים זה בכל מקום, דבר כל כך לא ברור וצודק.

TheOrion

New member
מאז שהזכרת כפתור התלונות,

אני עברתי 2 דפים אחורים והתלוננתי על כל דבר שכזה. אם נשאר משהו, אני אביא לך.

TheOrion

New member
השרשור של אמיר. נשאר.

את מוזמנת להסתכל שם על רבות מהודעותיו. בנוסף, את יכולה להסתכל על ההודעות של "ישראל יעקב דהאן", שגם בן יש לעיתים קרובות הסתה נגד השמאל ונגד כוחות השיטור והצבא הישראלים.

InfinityX

New member
ואל תשכח גם

להגיב להודעה שלי פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1325&msgid=58650661

orenberg

New member
תקרא את ההודעה של Z dead

על מה שאמרת על רבין, זאת הסתה. אתה טוען שכל השמאלנים הם בוגדים ומתנגדים לקיומה של מדינת ישראל - זאת הסתה.

orenberg

New member
גם ערב רב

לא מפסיק להסית - משווה את הפינוי לשואה (ומכאן נובע - שרון היטלר, וצה"ל נאצים).

מיטלוש8

New member
אוקיי

סליחה
אשכרה אין לי מה לומר.. הדבר היחידי שאני יכולה לומר זה שאני משתדלת לעולם לא להכליל אנשים (בלי נדר...)! זו הבעיה משני הכיוונים! אם אני העלבתי פה מישו (ואכן, קראתי בכמה כינויים) זה באמת כי ככה אני חושבת, ואני לא רוצה להעליב, אלא להעביר את הדברים שלי שיבינו אותם, ואם השוויתי מישי לנאצים, זה לא מרוע, זה כדי לנסות ולהסביר את החוסר הבנה שלה, ושתחשוב על השנאה שלה כלפי אנשים ס-ת-ם. בקיצור, יש בעיה.. אני לעולם לא אשנא אנשים רק כי הם משו מסויים, או להבדיל, רק כי הם חושבים בצורה שונה ממני, או מתנהגים בצורה שונה ממני, ככה חינכו אותי..

TheOrion

New member
חחח

מצחיק אותי... "אני אתגעגע לכולכם, רק לאלו שאני לא חושב כמוהם אני לא אתגעגע". למעשה אתה אומר שתתגעגע לראות אנשים עושים
להודעות שלך. אתה תתגע גע לאנשים אומרים "וואלה צודק" למה שאתה אומר. ובכל זאת, בהביי, תהנה.

InfinityX

New member
שי קצת הבדל בין לא להסכים

לבין מה שאתם עושים פה. יואב בעיקר נוהג לזלזל (לא "לא להסכים" או "לא לחשוב כמוהו") בדעותיהם ובאמונותיהם של אנשים. בעד הוא אדם שבהחלט מטנף את הפורום בשמחה לאיד שלו (ושמחה לאיד זה דבר מגעיל מאוד). ואתה די בסדר, עד כמה שראיתי, אבל לך תדע מה BrUcE LeE unit101xll כבר קרא אצלך (אני לא קורא את כל ההודעות)..

InfinityX

New member
ואם יורשה לי להוסיף

לפי חוקי תפוז אני חושב שהמשתמש kobik15 היה צריך להחסם כבר מזמן מהפורום..

יאללה! סולחה!!!!../images/Emo122.gif

אנשים- לעזאזל איתכם!!! דוגרי זה הפך להיות פורום שנאה למתנחלים/שמאלנים...

InfinityX

New member
אני לא שונא אף אחד

אבל אני בן אדם, ולא נעים לי לשמוע את הדברים שהם (קוביק, יואב ובעד) אומרים. ואם גם לתקנון של תפוז זה מפריע (קוביק למשל) צריך גם לחסום וזה לא קורה.

kobik15

New member
יפה אמרת...

טוב כמה עובדי אלילים פחות. לא חסרים פה אחרים... משיח לא בא... משיח גם לא מטלפן...

תגידו, השתגעתם?

קצת קשה אז הולכים ? מה הוותרנות הזו??? הלוואי בכזו קלות הייתם מוותרים גם על עזה ואיו"ש....

אחי לא הבנת אותי נכון!

פשוט אני אוהד של מכבי ת"א ושם אני רואה אותך ואת יואב אז נפגש כבר שם והבעד הזה ממזמן היו צריכים לחסום אותו הוא מדבר מתוך שנאה והסתה.

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifהודעה../images/Emo41.gif

חברים, מטרת הפורום היא להוות מקום בו ניתן לדון על תוכנית ההתנתקות וכל הסובב אותה - לחיוב או לשלילה. מטרתו היא לא להוות בימה לקללות, להשמצה ולהפצת שינאה. כולכם אנשים בוגרים ואתם מתבקשים לשמור על רמת דיון נאותה.

למעלה