חברה אני מודיע על פרישה..!

InfinityX

New member
אז למה ההודעות של קוביק לא נמחקות?

בכל הודעה שניה הוא משמיץ חצי מגולשי הפורום ועדיין לא נחסם!!

silverhawk

New member
ישנם הבדלים בין פגיעות אישיות

לכלליות. אם תאסר כל הודעה העלולה לפגוע במגזר כל שהוא, לא ייתכן כל דיון. בכל מקרה - גם הוא הוזהר.

InfinityX

New member
ייתכן בהחלט

אם טומי לפיד והרב לאו שהם שני הפכים שונים יכולים לנהל דיון מתורבת בלי קללות, אני בטוח שגם אנחנו יכולים.. וכשהגולשים לוקחים אישית את ההכללות זו סיבה מספיק מוצדקת למחיקת ההודעה.

z dead

New member
תראו מי מדבר...

בן אדם שמשווה את רבין לפושע מלחמה,רוצח עמו שלו... כמו פינושה,סטלין,ומילוסביץ לפחות: "רבין גרם למותם של מעל אלף אנשים וראוי היה לעמוד לדין בבהמ"ש" מעבר לזה שגם ממך ראיתי לא פעם השמצות אישיות.

InfinityX

New member
מי מדבר?

קודם כל, אני לא חוזר בי. רבין ז"ל אכן גבה מהעם שלנו יותר מאלף קורבנות טרור. אני מניח שגם אתה יודע את זה, ומתכחש לזה כי זה לא תואם את האינטרסים ואת הדעות שלך. ואם ראית ממני לא פעם השמצות אישיות, אני אשמח אם גם את ההודעות שלי ההנהלה תמחוק. ואם אני עובר את הגבול, אני אקבל עלי גם חסימה מהפורום..

z dead

New member
רבין גבה אלף הרוגים?

אז הוא פושע מלחמה שראוי היה לעמוד לדין? הבנתי נכון? גם בגין פושע מלחמה?

אמיר.

New member
למה פושע מלחמה ?

הטענה היא שמדיניותו הביאה לקורבנות רבים. השאלה שצריכה להתברר היא על התהליכים שהביאו להחלטות האומללות ההן. זה דורש ועדת חקירה ממלכתית ולא בית משפט.

z dead

New member
טענה?

הבן אדם כתב: "רבין גרם לרצח של יותר מאלף אנשים את הדין והצדק ראוי לעשות בבית המשפט" הוא בעצם אומר שרבין לא פחות גרוע מסטאלין,פינושה,אידי אמין,מילוסביץ' ושארי רוצחי עמם שלהם.

z dead

New member
אז...

בגין ורבין פושעי מלחמה ורוצחי עם? כן? סבבה.

אתה באמת חושב שכולם אנשים בוגרים?

על עצמי אני לא יודעת לפעמים..

יוֹאב

New member
לא תתגעגע אליי?

האמת היא שאני לא מכיר אותך ולא נראה לי שאי פעם ראיתי הודעות שלך פה, אבל מילא...

למעלה