מיס דייזי הופקינס
New member
חברה בחברת עצמי
אם לא נמאס לכם לשמוע סיפורים, אני אספר על עצמי (וזה יהיה ארוך, בהתחשב בעובדה שזו כנראה הפעם הראשונה שאני מספרת את הסיפור הזה, מקווה שתקראו בכל זאת, אני פורקת פה מהלב סלע במשקל של נבחרת סומו). אני אוטוטו בת 28, ואני בתולה. זה דבר שסיפרתי למשהו כמו 5 אנשים כל חיי (לא כולל פסיכולוגים). אני לא יודעת עד כמה חבריי יודעים, חלקם אולי מנחשים, אני מקווה שרובם פשוט לא מקדישים לסוגיה הזו את המחשבה הנחוצה כדי להתחיל בכלל לשאול את עצמם שאלות כאלה. כן, זו עובדה שאני משתדלת להסתיר טוב טוב... אולי אני משלה את עצמי, אבל נדמה לי שאני מצליחה. אז למה עד היום לא קיימתי יחסי מין? אני לא יודעת אם להגדיר את זה מבחירה או לא. אני לא בחורה שמסובבים אחריה את הראש ברחוב, אבל גם לא מכוערת, ובהחלט שמעתי מחמאות מדי פעם על המראה החיצוני שלי מהמין השני. אם הייתי מחליטה שאני רוצה לאבד את בתולי, לא היה קשה לי למצוא מישהו שיסכים לעזור לי בכך. ואני רוצה לאבד אותם, מזה עשור לפחות, ובכ"ז יש לי איזשהו פחד מכל העניין. מאז ומתמיד הרגשתי שונה בכל מה שקשור למין, ולא עברתי חוויות מיניות או טראומות כאלה ואחרות. בילדות מין היה נראה לי מגעיל, וגם בתחילת גיל ההתבגרות, ועם הזמן זה עבר. כיום אני תופסת מין כסוג של אינטימיות טבעית בין בני זוג, כשאני צופה למשל בסרט (או בטלויזיה) ויש זוג בהתהוות אני בהחלט מאחלת ומיחלת לכך שהם יגיעו למיטה ביחד. זה עניין של חינוך תרבותי - לשם הם אמורים להגיע, לא? יחד עם זאת אני מאד אשמח אם יחסכו ממני תמונות - אין לי שום יצר מציצנות בכל מה שקשור לצפיה במין - זה לא מלהיב אותי, זה לא מגרה אותי, וזה בעיקר מסב לי אי נוחות לצפות באקט עצמו. עם השנים "התרגלתי" ועדיין אני מעדיפה שיחתכו מהסצינה של ההתפשטות לסצינה של ה"אחרי" עם ההתכרבלויות בשמיכה, או הסיגריה, או מה שזה לא יהיה. אחד מהדברים שהכי מטרידים אותי הם איברי הרביה הגבריים (ואני במכוון לא משתמשת בשפה ישירה, כך יותר נוח לי). אני לא רואה בהם משהו מוצלח במיוחד... שנים רבות הם ממש הגעילו אותי, כיום אם וכשיוצא לי לראות גבר ערום (בעיקר מסיבות "אמנותיות" נקרא לזה ככה) אני די אדישה לנושא. רק אל תבקשו ממני לגעת, ללטף, או חלילה להכניס את ה"ציוד" שלו לכל מיני "חורים" בגוף שלי (במילים אחרות - מין סטנדרטי זה עוד מחשבה נתפסת איכשהו, אבל אל תדברו איתי בכלל על אוראלי
או אנאלי, זה מבחינתי טאבו מוחלט). מכאן אפשר להבין למה מין מהווה בעיה גדולה מבחינתי... למרות כל הנ"ל, היו תקופות רחוקות בעברי שיצאתי עם גברים. הראשון שיצאתי איתו ליותר מדייט אחד (יצאנו מס' פעמים במשך חודש-חודשיים אחרי תקופה בה היינו מיודדים) היה גם הראשון שהתנשקתי איתו, ובדיעבד גם הראשון שהייתי מאוהבת בו. הייתי בת 18, הוא היה יותר מבוגר, וכיוון שעד אז לא הייתי מאוהבת (וכבר הייתי משוכנעת שאני לא מסוגלת להתאהב) לא קלטתי עד כמה הייתי מאוהבת בו, עד שהוא חתך את הקשר והפך אותי למאד אומללה מצד אחד, ומצד שני היתה תחושת הקלה אמיתית שאני לא אצטרך להיכנס איתו למיטה. לא היה לו קל איתי - מצד אחד נהניתי להיות איתו, מצד שני פחדתי פחד מוות מכל הקטע הפיזי, ואני בטוחה שהוא הרגיש ש"משהו לא בסדר". לא היתה לי בעיה להתחבק איתו, אבל הפחד שזה ימשיך הלאה ואני אצטרך להתמודד עם מה שאני לא יכולה להתמודד איתו, היה כמעט משתק, אפשר לומר. כפי שציינתי קודם, הוא היה הראשון שהתנשקתי איתו, וממש לא נהניתי מזה. התרגשתי, אהבתי את עצם הרעיון שאני סוף סוף מתנשקת עם מישהו, אבל הנשיקה עצמה היתה רטובה ולא נחמדה בכלל, והתחושה היתה כאילו הוא מנסה לאכול לי את הפרצוף ואני נשארת בסוף עם הרבה רוק יבש ומגרד על העור, וזה אפילו לא הרוק שלי. בהמשך הייתי חברה למשך זמן קצר עם מישהו שגם הוא היה ידיד טוב שלי לפני כן, ואותו אהבתי מאד. היתה לי איתו אינטימיות מאד גדולה (בעיקר רגשית) וגם נהניתי להתגפף איתו מאד, ואפילו עם הנשיקות הסתדרתי לא רע (זו לא היתה הנאה פיזית, אבל כן הנאה רגשית), ולכאורה הייתי מאושרת, רק שמעל לכל ריחף הצל של הסקס הבלתי נמנע, בשלב כלשהו. אז עוד הייתי צעירה, אז הזמן שיחק לטובתי, וכשהוא בחר לעזוב אותי מסיבותיו שלו זה היה בשלב שנושא המין עוד לא היה על השולחן. ההקלה של ההמנעות ממין לא ממש הצליחה לנחם אותי רגשית, ולקח לי חודשים ארוכים וכואבים להפסיק לאהוב אותו באופן הזה. למעשה עכשיו אני נזכרת שבמשך חלק מהחודשים האלה גם המשכתי להתגפף איתו (תמיד עם בגדים) למרות שכבר לא היינו חברים, עד שלב שבו הבנתי שאני חייבת להפסיק, כי זה לא בריא לי. אחרי שנה היכרתי מישהו דרך צ'ט באינטרנט והתאהבתי בו עוד לפני שפגשתי אותו. כשפגשתי אותו זה קצת התקרר כי הוא היה אדם לא אטרקטיבי במיוחד ומאד לא מושך בעיני (לא שיש אנשים מושכים בטירוף בעיני, אבל בסקאלה הבעייתית שלי יש עדיין את מה שנחמד בעיני ופחות מפריע לי איך הוא נראה לבין כאלה שמאד מפריע לי איך הם נראים עד כאלה שהם אפילו ממש דוחים בעיני), ועדיין יצאנו במשך כמה חודשים כיוון שהיו לי רגשות חזקים כלפיו וגם תלות רגשית די גדולה. הוא כן ראה אותי בלי בגדים (אבל די בחושך, באור אני לא הסכמתי) וכן היה קטע פיזי מסויים, אבל תמיד חד כיווני. הרשתי לו לגעת בי, כולל באיברי המין (זה אפילו היה נחמד לי לפעמים, אבל אורגזמה היא מושג שזר לי עד היום) אבל לא היה בי שום רצון או תשוקה לגעת בו בחזרה באופן מיני (גם עם הקודמים לא ממש היה). הוא כן ידע עלי, והוא לא היה אסקסואלי (לפחות לפי איך שהוא הצהיר על עצמו) ולמרות זאת הוא הסתובב איתי, מסיבות שלא היו ברורות לי (בפרט שהוא היה מבוגר ממני בכמה שנים). למעשה באחד השלבים הראשונים של הקשר, כשעוד הייתי מאוהבת ומאד תלותית, פחדתי נורא שהוא יעזוב אותי עד כדי כך שנתתי לו הרשאה "לעשות את זה" עם אחרות (אקט פיזי נטו) ובלבד שאני לא אהפוך אותו למתוסכל והוא ישאר איתי. מתישהו היחסים התקררו יותר ויותר, עד שבשלב כלשהו אני פשוט חתכתי. נשארו בקשר תקופה מסויימת, בין השאר כיוון שהיה לי נוח לדבר איתו כי הוא בעצם ידע את הסודות הכי כמוסים שלי כשאף אחד אחר לא ידע. מאז ועד היום לא היה לי קשר עם אף אחד. חלק מהזמן זה לא חסר לי, חלק מהזמן זה חסר לי מאד (כמו שאמר פעם מישהו "הייתי ביחד, והייתי לחוד, וביחד יותר נחמד"), אבל גם כשאני רואה מישהו נחמד בעיני, אני לא מסוגלת לגרום לו "להכניס ראש בריא למיטה חולה", או להשלות אותו ש"יצא לו משהו" ממני. אם להיות בתולה בגיל 20 לא היה כבוד גדול אבל היה יותר "נסבל" הרי שעם השנים זה רק נהיה יותר קשה ומביך בעיני, וכיוון שאני מריחה את גיל 30 מתקרב אלי ובזמן האחרון גם מתחילה לשמוע את השעון הביולוגי מתקתק, אני נהיית מצד אחד יותר ויותר היסטרית, מצד שני אני כבר בגיל בו מין לא אמור להיות "ביג דיל" כך שאין לי ספק שאם אני אתקרב למישהו הוא לא יחכה לי הרבה זמן, מה שמרתיע אותי יותר ויותר, והנה "מעגל קסמים" שקשה יותר ויותר לפרוץ. (המשך בהודעה הבאה)
אם לא נמאס לכם לשמוע סיפורים, אני אספר על עצמי (וזה יהיה ארוך, בהתחשב בעובדה שזו כנראה הפעם הראשונה שאני מספרת את הסיפור הזה, מקווה שתקראו בכל זאת, אני פורקת פה מהלב סלע במשקל של נבחרת סומו). אני אוטוטו בת 28, ואני בתולה. זה דבר שסיפרתי למשהו כמו 5 אנשים כל חיי (לא כולל פסיכולוגים). אני לא יודעת עד כמה חבריי יודעים, חלקם אולי מנחשים, אני מקווה שרובם פשוט לא מקדישים לסוגיה הזו את המחשבה הנחוצה כדי להתחיל בכלל לשאול את עצמם שאלות כאלה. כן, זו עובדה שאני משתדלת להסתיר טוב טוב... אולי אני משלה את עצמי, אבל נדמה לי שאני מצליחה. אז למה עד היום לא קיימתי יחסי מין? אני לא יודעת אם להגדיר את זה מבחירה או לא. אני לא בחורה שמסובבים אחריה את הראש ברחוב, אבל גם לא מכוערת, ובהחלט שמעתי מחמאות מדי פעם על המראה החיצוני שלי מהמין השני. אם הייתי מחליטה שאני רוצה לאבד את בתולי, לא היה קשה לי למצוא מישהו שיסכים לעזור לי בכך. ואני רוצה לאבד אותם, מזה עשור לפחות, ובכ"ז יש לי איזשהו פחד מכל העניין. מאז ומתמיד הרגשתי שונה בכל מה שקשור למין, ולא עברתי חוויות מיניות או טראומות כאלה ואחרות. בילדות מין היה נראה לי מגעיל, וגם בתחילת גיל ההתבגרות, ועם הזמן זה עבר. כיום אני תופסת מין כסוג של אינטימיות טבעית בין בני זוג, כשאני צופה למשל בסרט (או בטלויזיה) ויש זוג בהתהוות אני בהחלט מאחלת ומיחלת לכך שהם יגיעו למיטה ביחד. זה עניין של חינוך תרבותי - לשם הם אמורים להגיע, לא? יחד עם זאת אני מאד אשמח אם יחסכו ממני תמונות - אין לי שום יצר מציצנות בכל מה שקשור לצפיה במין - זה לא מלהיב אותי, זה לא מגרה אותי, וזה בעיקר מסב לי אי נוחות לצפות באקט עצמו. עם השנים "התרגלתי" ועדיין אני מעדיפה שיחתכו מהסצינה של ההתפשטות לסצינה של ה"אחרי" עם ההתכרבלויות בשמיכה, או הסיגריה, או מה שזה לא יהיה. אחד מהדברים שהכי מטרידים אותי הם איברי הרביה הגבריים (ואני במכוון לא משתמשת בשפה ישירה, כך יותר נוח לי). אני לא רואה בהם משהו מוצלח במיוחד... שנים רבות הם ממש הגעילו אותי, כיום אם וכשיוצא לי לראות גבר ערום (בעיקר מסיבות "אמנותיות" נקרא לזה ככה) אני די אדישה לנושא. רק אל תבקשו ממני לגעת, ללטף, או חלילה להכניס את ה"ציוד" שלו לכל מיני "חורים" בגוף שלי (במילים אחרות - מין סטנדרטי זה עוד מחשבה נתפסת איכשהו, אבל אל תדברו איתי בכלל על אוראלי