טוב אז
דבר ראשון שאני רוצה להגיד לך שזאת הייתה פריווילגיה אמיתית לקרוא את מה שכתבת. לא פוגשים אנשים כל כך כנים עם הבחנות ומודעות שכזו שלא לדבר על היכולת והרצון שלך בכלל לחשוף את זה ועוד במדיה פרוצה שכזו.. אני מניח שזה צירוף מקרים ובודאי עד היום לא היית מעזה לכתוב מכתב כזה במקום שכזה ואולי פתאום בגיל 28 אמרת לעצמך "נו שום דבר לא יכול לדפוק את זה ממש כי זה כבר די דפוק אז יאללה עד הסוף.." שקראתי את זה זה גרם לי להרגיש קצת יותר טוב בקשר לעצמי כי תמיד הרגשתי שמשהו דפוק בי כי נראה איכשהו שאני היחיד שהבעיות שלו בחיים לא נובעות בגלל אנשים אחרים או בגלל נסיבות אחרות או בגלל איזה הסבר בעבר שאני מנסה למצוא כדי שיסביר לי למה אני ככה ושהכל נובע בעצם מעצמי מה שמלווה כל החיים בתחושת אשם וחוסר אונים.. הדרך הקשה והבודדה הזאת הובילה אותי בסופו של דבר לדרך מאוד רוחנית, כי עם כל האתגרים שאכן ניסיתי לפתור לשנות להוסיף לעוות ולעבור למדתי מלא בדרך, על החיים, על עצמי, ובמיוחד דברים מאוד שונים בגלל שעברתי את הדרך לבד אז התשובות אף פעם לא הגיעו ממקור שרוב האנשים מקבלים בו תשובות. אני לא יודע אם את מאמינה במשהו בחיים, אם יש לך תחושה של גורל או שיש סיבה גדולה יותר שזה קורה לך ושאת ככה. ושלא יהיה לך ספק .. זה קורה לך ! את לא אשמה. אבל אולי הדבר הפרקטי ביותר בשבילך בשלב הזה זה להפסיק להילחם בזה.. לקבל את זה שזאת האמת, וככה את, וזה כנראה לא ישתנה.. ושזה בסדר. את לא כמו כולם. מעולם לא היית. ולעולם לא תיהיי. את שונה, בחיים לא תיהיי מקובלת כמו שדמיינת, לא פסיכולוגים ולא טיפולים יעזרו לך.. סביר להניח שהכי הרבה שיקרה זה שתכירי בנים פה ושם ובאיזה שלב הם ילכו שהם לא יקבלו את מה שהם רוצים.. או שאם יבוא להם הם ישארו.. אבל זאת כבר בחירה שלהם .. זה לא ממש קשור אליך. זה מי שאת.. ואת מקבלת את זה, וזה בסדר. תקבלי מבטי פליאה שתספרי את הסיפור שלך שרוב האנשים לא שמעו בחיים כי סוף סוף הנה התשובות שלא נמנות מהתשובות שכולם נותנים לגבי כל דבר.. ואף אחד לא יבין איך את מספרת את זה בכזה קור רוח. נזכרתי באיזה משפט שקראתי בספר בשם "תעתועים" "אם באמת רוצה אתה לסלק ענן מתוך חייך, אין צורך לעשות מזה עניין גדול. פשוט נינוחים, ומרחיקים אותו מן המחשבה. זה הכל."