חברה!הודעה חשובה!!!!!!!

christeamo

New member
חברה!הודעה חשובה!!!!!!!

אני כבר מחכה למחר ומחרתיים! שיגיעו סרטונים מהעונה השניהההההה יוווווו........אני מחכה למסיבה של דייהההההה....ולזה שמיגה פותח למיה ת'חזיה!!!!!!!1 ולראות אותם במדיםםםםםםםם....=) CRHISTPHER TE QUIERO CORAZONNNNNNN TE QUIERO TANTOOOOO=) יייוווווו אתם לא יודעים איזה בלאגון בעונה השניה קראתי בכתבה מקסיקנית שלולה....=>בעצם אחות של לופיטה...ואין אין לאורה! וסול?! איפה סול!? כאילו מה אין סול?! אז מה שווה עונה שניה בלי סול......ועדיין לא בחרו את זאת שתשחק את סברינה...ולא החליט עם מיגל יהיה חולה כמו שצריך..אה ועוד מש'ו...ייתכן ייתכן שבעונה השנייה...=>שדייגו ורובר יהיו חברים הם ישכבוווווווווווו!!!!!!!!!!!!!! הלוואי.....! אהה ועוד מש'ו....נכון במורדים שללללנוו ? אז מריצה הייתה חברה בעונה השניה של דייגו? (דייגו צ'ילד) תתכוננו כי כנראה שהחבר שלה יהיה ג'ק...=>בעעע=(((( כולם באותה כיתה - לולה,אגוסטינה,ואבריל (ביאנקה) אמורות להיות שנתיים מתחתם שללל הכיתה היפה שלנו...ולאאאא כולם באותה כיתה! קלקלו לנווו אתת כללל המרדדדדדד חבל על הזמןןןןןן......... הכל שמועות כריס לא רצה לעזוב את העונה השנייה הוא אפילו לא חשב על זה! הוא לא יכול הוא מחויב...ולמה לא לרצות לעזוב??? עם הולך לא כלכך טובב עם כריס עוזבבבבב הסדרה לא שווה! *אתם ידעתם......שבלינדה הייתה אמורה לשחק את סול????? אבלל בגלל מסע ההופעות שלה בספרד וקולומביה לא היה לה זמן לצילומיםםםם.....אז היא וויתרה...חבלל הא? איך היא הייתה מוסיפה! מש'ו אחרון חביב... רבלדההההההה באים אלינוווווווווווו!!!!!!!!!!!!1 בעזרת הה'! ראו ראו מה הם אמרו לנו.. seria un plaser poder venir a israel.....-כריס זה יהיה כבוד לבוא לישראל! si puede ser ce viajamos a israel en agosto pero si no... te queremos muchisimo!!!!!! besos! - כריסטיאן planeamos venir por 4 talves 5 dias porque tenemos que seguir gravando la segunda temporda...pero por ahorita les mando muchos besos y espero ce disfurtan de la novela.....-אנהי אנחנו מתכננים לבוא ל4 אולי 5 ימים בגלל שאנחנו חייבים להמשיך לצלם את העונה השניה...אבל בנתיים אני שולחת המון נשיקות ומקווה שתהנו מהטלנובלה כותרת בכתבה: "no esta seguro ! pero asi parese RBD continua la gira y ahora tambien en israel " זה לא בטוח אבל ככה זה נראה- RBD ממשיכים את מסע ההופעות....ועכשיו- גם בישראל

ג ב ש ו ש

New member
את כותבת ספויילרים מבלי לסמן../images/Emo88.gif

וגם אם זה ספויילר ממש קטן צריך לסמן
בקשר לרבלדה בישראל..הלוואי וכמה שיותר מהר

סוכריה16

New member
בישראל1?!?! אהאההא

הם אמרו שאם לא שנדע שהם אוהבים אותנו1 גם אנחנוווווווו אהאהאה והם רוצים לבוא! ידעתיייי הם משתוקקים לזה!! 4-5 ימיפם!?! זה כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! אבל שיבואו שיבואו!! תתפללו מהיום שבאוגוסט (מה.!!!?! חודש הבא1!) הם יבואו!

ג ב ש ו ש

New member
מצאתי דברים מוזרים בכתבה../images/Emo12.gif../images/Emo88.gif

איפה שהיא מצטטת כל אחד מהכוכבים שלנו אז אממ יש שגיאות כתיב וזה קצת מוזר לא
או שאולי חבר'ה מ-UNIVISION העתיקו את הכתבה והם כותבים עם שיגאות בכוונה

shucina

New member
אתה צודק יש מלא שגיאות כתיב

במה שהיא רשמה... צר לי אבל לדעתי זה בלוף

DinaLiza13

New member
ר...ב...ל...ד...ה...י...ש..ר....א..

ר...ב...ל...ד...ה...י...ש...ר...א...ל.!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה *לוקחת נשימה* אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההה *לוקחת נשימה* אההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אמן!!!!! אני מתה לראות אותם! אני מקווה שזה לא שמעות! ואם הם יבואו אני הולכת להופעה, ולא משנה מה!אמן!

RobertaMia

New member
אין מצב שהם באים באוגוסט

כי כרגע ראיתי באתר הרשמי שהוסיפו להם עוד הופעות במקסיקו במהלך כל חודש אוגוסט.

ג ב ש ו ש

New member
ברור שלא באוגוסט...../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

לדעתי זה לא יקרה באוגוסט.. אולי לקראת ספטמבר,הלוואי
אני מוכן לחכות העיקר שיבואו

bigmomentom

New member
בטח שהם יבואו

כל הסימנים מעידים על כך. ועוד משהו לגבי העונה השניה. הפרק הראשון יפתח בביקור של מיה ומיגל במונטריי (ולא בפרקים של קנקון-עם החזיה). נצטרך לחכות לקנקון לזה עוד כמה ימים. ביום שלישי בבוקר אני אשים לכם את הסירטונים מהפרק הראשון של העונה השניה. ואם המקסיקנים יהיו נחמדים, אז אולי גם את הפרק הראשון לעונה 2 הם יעלו במלואו כמו שהם העלו את הפרק האחרון לעונה 1. תחזיקו אצבעות.

ג ב ש ו ש

New member
גם אני בטוח שהם יגיעו../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

למה לא
חחחח רק צריך להיות ס=ב=ל=נ=י=י=ם
ואממ תודה על כל הסירטונים
אני חושב שהם יעלו את הפרק הראשון לעונה השנייה..מקווה בישבילכם

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאבל בגרסה הארגנטינאית.

לא הראו את הנסיעה לקנקון. או שכן? שכחתי. :| חוצמזה, שם אמא של מיגל היתה כל הזמן במונטרי. דרך אגב איפה זה מונטריי? הרי מיגל לא יכול לבוא ממקסיקו.

אני סטוחה שהם יבואו אבל לא בגלל ההו

+ההודעה הזאת.. לדעתי זה סתם מישהו זבל מישראל מחרטט כי זה עם שגיאות כתיב..אבל הם באים 1000000000000000000000000000000%%%%%%%

eveligne406

New member
מגניב אבל...

במקסיקו תמיד כותבים עם שגיאות כתיב זה כאילו במודה עכשיו... לא להתייחס... אבל מוזר כי בדרך כלל את que הם הופכים ל k... טוב, שיהיה.. אני רק יודעת שאם הם באים לארץ, אני פוגשת את אנהי, יהיה מה שיהיה אני אומרת לכם אני אפגוש אותה..!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifמה???????????????????

אני מעריצה את בלינדה המון זמן, שתבוא.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifוהם באים לישראל?????????????

זה כ"כ עצוב. אין לי אפילו חברה אחת שאוהבת אותם, ואני לא יכולה ללכת לבד. אוף, נורא עצוב לי בלי קשר- למה במועדונים אין מוזיקה מקסיקנית+ השירים של רבלדה. אולי נעשה משהו בקשר לזה? זה היה נותן לי הרבה יותר ביטחון. :\

ליאת 406

New member
דיקלה מונטריי זה נמצא בצפון אצלהם

אם את לו זוכרת מיגל בפרק הראשון שהוא ניפגש אם מירה ולופיטה אז הוא אמר להם שלקח לו 12 שעות נסיעה בקיצור ניראה לי במטוס זה איזה שעתים משהו כזה

למעלה