חברה!הודעה חשובה!!!!!!!

סוכריה16

New member
אממ לא יוודעת.. ששאלתי פעם

היא אמרה "לאאאאאא אני גרה מאוד רחוק ממקסיקו, אנחנו מדברים פה ס]רדית, ורבלדה ממש פופולרית פה אבל אנחנו יותר על יד ארצות הברית" בתכלס מקסיקו וארה"ב נורא קרובות. גם שיוצא לי לראו תימי חיינו, אז קיצר יש שם אחד שיש לו עסקים במקסיקו סיטי, ואם הן לא היו קרובות יחסית אז לא היה... וכמה פעמים הוא כביכול טס לשם

ג ב ש ו ש

New member
ברור שמקסיקו וארה"ב קרובות../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

אני מדבר עם אנשים בפורום של אנה ואיזה אחת מהם נסעה לא מזמן לנסיעה ממקסיקו לארה"ב והיא אומרת את זה בכזה פשטות כאילו ברגל הולכים
חחח אבל באמת זה קרוב...

סוכריה16

New member
כן.. חחחחחחחחחחחחח!

בגלל זה הרבה מקסקנים גרים בניו יורק, מיאמי.. וואי יש לי מלא כאלו במסן. ובגלל זה הסדרה משודרת גם שם והרייטינג שלה ענק..

eveligne406

New member
יש לי חברה במסן

שהיא גרה בטיחואנה..והיא אומרת שהיא כל הזמן נוסעת לארצות הברית... כאילו במכונית זה לא כל כך קשה זה בערך חמש שעות נסיעה היא אומרת...

Ripelll

New member
לשני- כנ"ל

אולי נלך ביחד??? אני מתה ללכת... ואין מצב שאחת מהחברות שלי תסכים ללכת... אולי אם אני אשלם עליה
אני אנסה להראות להן ת'הופעה (כמה שהיא מדהימה!!!) ולומר להן שרק פעם פחיים הולכים להופעה כזאת מדהימה!!! (במיוחד שאת בי"ב ויותר לא תלכי להופעות של "המורדים"...) תגידו, המורדים לא צריכים גם לבוא? הם הבטיחו... לדיסק השלישי... למה בדיוק היא סותמת ת'אוזניים???
*למחשבה....

סוכריה16

New member
כל הפורום הולך ומי שלא כאפה!צחחח

חפיף!!! אפילו אם שום חברה לא באה איתי אני אלך לבד ואני אסתדר 10!!! חחח.. למרות שאחת תבוא בשביל כריסטופר, ועוד אחת תבוא נראה לי בגלל אנהי , ודולסה... ואם לא אני אלך לי לבד ואסתדר 10 עם פונצ'ו וכולם חח ונכון, מי שלא יהיה לו עם מי שיגיד וניפגש שם או משוו !! אבל אסור לפספס.. מתי עוד נראה תמושלמיםםםםםםם!?

גם לי אין עם מי ללכת!!!../images/Emo142.gif

חברות שלי לא אוהבות אותם ובת דודה שלי מעדיפה את המורדים והיא לא אוהבת רבלדה אבל אולי בגלל שיש שחקנים מקלאסה היא תבוא אבל גם לא נראה לי היא תוכל...
אז אם למישהי אין עם מי ללכת אני תמיד כאןץ...

סוכריה16

New member
מה זה!?!? לאף אחת מכן אין חברה

שראתה 406?!?! משוו!?!? שרוצה לפגוש את פונצ'ו ולאנוס אותו!?! בושה!!! תשכנעו חברות!!!

אין שלי לא אוהבות אותן../images/Emo10.gif../images/Emo142.gif

אחת בהתחלה ראתה בגלל פונצ'ו אבל אז היא הפסיקה לאהוב אותו... ועוד אחת ראתה את ההתחלה אבל גם הפסיקה... ובת דודה שלי מתה על קלאסה אבל לא נראה לי שהיא תוכל לבוא להופעה... אז אני בדד אבל לא משנה מה אפילו אם אני יצטרך ללכת עם אבא שלי אני ילך איתו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ilana blumin

New member
אני רוצה לפגוש ולאנוס את

פונצ'ו מספיק בשביל כול השיכבה שלי....אבל אני אלך!! אפילו לבד!! הזדמנות כזאת אין כול יום...אהה כמיעט כול החברות שלי לא רואות ויוה

Ripelll

New member
כן, אבל יש בעיה

אנחנו צריכים לקנות כריטיסים לאותה הופעה...

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifבואו נלך אבל.../images/Emo6.gif

אבל אני גרה בדרום. :\\ בלע. :|

יש לי רעיון ענק!!!!../images/Emo142.gif

כל מי שאלו שאין להם עם מי ללכת נפגשים באיזשהו מקום נקבע כבר... בקשר לכרטיסים ננסה לקנות כרטיסים מוזלים...זאת אומרת: נגיד אבא שלי שוטר אז הוא קוטנה לי כרטיסים מוזלים דרך המשטרה לכל מי שנפגש ואתם מביאים את הכסף להופעה ומביאים לי..מובן?! ככה שגם נלך ביחד וגם לאותה הופעה וגם בפחות כסף...אני אין לי משהו מוזל אולי למישהו יש?! מהצבא או המשטרה או משהו!? וכל מי שרוצה יכול להצטרף גם אם יש לו עם מי ללכת...מה אתם אומרים?!

ilana blumin

New member
כרגיל אני עונה באיחור......./images/Emo9.gif

נישמע לי רעיון טוב ללכת ביחד....אבל בקשר למשהו מוזל....

למה?!!?

נגיד למישהו פה יש דוד שוטר אז הוא קונה לנו כרטיסים מוזלים מהדוד השוטר ובהופעה כל אחד מביא לו את הכסף על הכרטיסים! זה יצא יותר זול אז מקסימום לא אבל פשוט צריך משהו כזה כדי להיות באותה הופעה!!!

ilana blumin

New member
הבנתי את זה התכוונתי שאין לי

אף אחד שממנו אפשר להשיג כרטיסים מוזלים

blondi rebelde

New member
אני תמציד הולכת להופעות עם הנחות

כמעט כל מי שאני הולכת איתו משיג בהנחה יש לי חברה שאמא שלה עובדת בעיריית ת"א וחברה שאבא שלה בבנק וילדה מהשכונה שאבא שלה שוטר.... קיצקץ לא חסר. בגלל זה אמא שלי תמיד חייבת לתת לי ללכת להופעות כי גם אני משיגה כרטיסים בהנחה וגם אנחנו הולכים בחמולות חחח

למעלה