חברה!הודעה חשובה!!!!!!!

שלום אני רותם

רבלדה באים לארץ
אני מתה
איזה כיף
יאא אני מתה לראות אותם
יש לי שאלה אבל לא קשורה ... למה אין שרשור תמונות של לופה המהממת הזאת
ראיתי את כל השרשורי תמונות שהיו םפה עד עכשיו ואני העתקתי טריליון תמונת מהפורום הזה
ורק רציתי להגיד שהאתר שיש פה בקישורים האתר שקוראים לו "האתר הישראלי לרבלדה וכיתה 406"הוא אתרפצצות

Ripelll

New member
הלוואייייייייייייייייי

הלוואי שיבואו!!!!! הם יעשו כ"כ הרבה מעריצים שמחים!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד אחרי שראיתי את ההופעה זה עושה טעם לעוד!!!!

DinaLiza13

New member
וואי!

מישהו יודע מתי הם יגיעו יש איזה תאריך?... אני מקווה כשהם יגיעו אני יוכל ללכת להופעה אבל רוב הסיכויים שלא אוכל
נקוהה שהם יגיעו!

לדעתי...../images/Emo142.gif

לדעתי הם באים או בסוכות או בחנוכה 100 אחוז
אוגוסט הם לא יכולים וגם ויוה או מי שזה לא יהיה יביאו לנו אותם בחופש ב=ט=ו=ח!!!

eveligne406

New member
למי שאין עם מי ללכתת!! ../images/Emo15.gif

אפשר להתארגן בקבוצה והכל.. וקחו אותי גם בחשבון... אבל קחו גםם בחשבון, שאני הולכת לפגוש את אנהי ויהי מה!!! כאילו גם אם זה כולל לפרוץ למאחורי הקלעים וקשירה למכונית שבה הם נוסעים, לא אכפת לי איך אבל אני אפגוש אותה, אז מי שרוצה שיבוא איתי ;)

אני באה איתך סגור!!!../images/Emo142.gif

גם אני ינסה להתפלח ולשכנע את השומרים וזה...ברור!!!!!!

חח פםשוט שנהיה מוכנות!!!!../images/Emo142.gif

חברה תשבעו שאם מישהו יודע בביטחון שהם באים הוא מודיע כאן איך אפשר להזמין כרטיסים!!!!

חח שמעי../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif

את על אנהי אני על פונצ'ו בסוף נפגוש את שניהם בע"ה!!!!

ilana blumin

New member
גם אני באה איתך!!

וניראה מי יעצור בעדי מלבצע את זממני בפונצ'ו
כול הדרכים כשרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תסמכו עלי בכל מה שצריך..

חבר של אבא שלי הוא מנהל משרד כרטיסים לכל ההופעות הפסטיבלים והדברים הכי שווים והוא אוהב אותי מאוד..חח אז הוא מביא לי כרטיסים במקומות ממש טובים בדרך כלל בשורות הראשונות ובמחירים מוזלים ביותר..אז אולי אני אוכל לארגן משהו לגבי הכרטיסים.וגם אני לא מתכוונת לתת להם לעזוב את ישראל בלי לפגוש את פונצ'ו ואנהי ולא אכפת לי מה יעמוד בדרכי!

אני איתך../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif

חחח נצלנית שכמוני חח סתם.. אבל זה יהיה ממש מגניב שאם הם יבואו נתארגנת וכמובן רק אם תוכלי תשיגי לאלה שבאים מאורגנת כרטיסים מוזלים!

חח אני ינסה אבל תלוי בכמות..

אבל אני אומרת קודם כל נחכה שהם יבואו ואז אבל אני לא מבטיחה כלום אני ינסה..אבל מה שאני כן מבטיחה שלא משנה איזה שומר גורילה או שיררן שיעמידו מולי אני לא יתן לו למנוע ממני לראות את המושלמים שלי פונצ'ו ואנהי!!..חח

חח אני לא חושבת שזו תהיה קבוצה גדול

+ה כי לרוב יש עם מי ללכת...אני חושבת שזה יהיו גג 12 אנשים אפילו 10 זה יהיה אפשרי?!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifהנה סיפור חוויות חיי:

פרצתי להופעה של נדיה וסבסטיאן.
עם בני דודים שלי. השוטר תפס אותנו אז נכנסתי לארון ההלבשה הזה שסוחבים והוא לא שם לב כי היינו הרבה. ואז ליאת אחירון העיפה עליי מללללא חתימות והיא העיפה אותי משם
והיה לי עוד כמה כאלו. זהמוזר.
אנימתה לראות את אנהי ופונצ'ו.
באמת שאני אעשה הכל.
ואני גם מתה לפגוש אותך סוניה[או איך שלא קוראים לך.
]

סוכריה16

New member
חח את לא רצינית! אשכרה טלנובלה

חחח. לא, אני אחרי ההופעה של קטקנטנות ש\הלכתי עם חברות למאחורה, לחנייה. היינו האחרונות שנשארו ואז ראיתי את סבסטיאן ונדיה ועשיתי לו "סבס תה קיירו" חח זה מצחיק כי בן כמה הוא?! נראה קטנטנן! חח ואז בת דודה של חברה רצה אחריה האוטו שלהם וכמעט דרסו אותה.. וגם, פגשתי את ששי בוגנים, והיה לי בלון בתיק ניפחתי והבאתי לו "זה ממעריצה מספר אחת שלך" חח.. זה היה מצחיק! אבל הוא חמודדדד וראיתי את ליאת אחירון והיא מאמי, עלייך היא צעקה!? אני כזה עשיתי לחברה שלי על ידה "איזה חמודה.."

למעלה