חברה עם ניסיון מיני עשיר

חברה עם ניסיון מיני עשיר

טוב,
יש לי חברה אמרקאית עוד מעט חודשים.
היא אחלה בחורה, אני אוהב אותה. היא אמרה לי שהיו לה כ 40-50 פרטנרים, כולם סטוצים, אף פעם לא היה לה חבר

הדבר האמת מעיק עלי, כאיל זה תמיד נמצא שם. אני מרגיש שזה קצת מחרפן אותי, אני מנסה להדחיק, זה לא בעניין בקטע של תחרות, זה בקטע שתמיד רציתי שהבחורה שלי תיהיה עם קצת "פרופרוציות" ולא כל אחד עבר עליה

מה יש לעשות? אני יודע שאי אפשר לקבל את הכל... אבל זה ממש מעיק עלי, לא הייתה לי בעיה עם 10-20. אבל כמות כזאת זה מוגזם.

Indego

New member
אז מה השאלה?

אם היא הייתה משקרת לך ואומרת שהיו לה רק 3, זה היה עושה לך את זה יותר?

יש הרבה בחורות זורמות (גם בארצנו הקטנטונת) זה עדיין לא אומר שהיא לא תהיה בת זוג טובה, אם יש לה קווי אופי אחרים אז זה צריך להדליק לך נורה אדומה.

Berethor

New member
לטובתה יאמר שהיא כנה

אבל עדיין אם זה מפריע לו אני מבין אותו לגמרי.

Berethor

New member
במקומך לא הייתי נכנס לקשר עם אחת כזאת

אלא אם גם לך יש קילומטראז' דומה או שזה לא מפריע לך, ורואים שלא כך הדבר. בסדר אפשר להבין אותך, גם לי זה מפריע אם בחורה הייתה עם הרבה מדי. מבחינה מוסרית ומבחינה בריאותית. עזוב כמה שלא תנסה להדחיק את זה, זה יצא בסוף, אתה רק סובל, חבל, תרד מזה כמה שיותר מהר. מפריע לך שהיא הייתה עם הרבה אחרים, וזה תמיד יפריע לך. זה חלק ממנה.

Berethor

New member
בנוסף, זה שכל הקשרים שלה היו סטוצים

מבחינתי זה עושה רושם עוד יותר מפוקפק לגביה.

יש לי חברה כזו

יש לה ניסיון מיני די עשיר אבל רק שנה שעברה היה לה חבר לראשונה והיא פשוט לא ידעה איך להיות במערכת יחסים. היא כבר חשבה שהולכת להתחתן עם הבחור (אחרי כחודש) למרות שזו לא הייתה מערכת יחסים ממש טובה ואז הם נפרדו אחרי 3 או 4 חודשים...

וגם עכשיו היא לא יודעת איך להתנהל עם בחור במערכת יחסים שהיא לא מבוססת רק על סקס...

זה מה שהיא מדאיג אותי בקשר לחברה שלך, אם אבל המערכת יחסים שלכם סבבה, מה בדיוק אתה כבר יכול לעשות בקשר לכמה פרטנרים שהיו לה? למחוק את העבר? או שתפסיק לחשוב על זה או שתפרד ממנה...

רואה 6 6

New member
בת כמה היא?

ואם היא מתה על סקס אז היא צריכה לשבת לאונן בבית מרוב "פרופורציות"?
ומה איתך? תעשה אותו דבר?
גברים מודרנים אמורים ליהיות עם קצת יותר ביטחון עצמי ובטח לא לדבר על אישה כמו על שטיח. עברו עליה...
בעיקר זו שהם מתיימרים "לאהוב" אותה. אני חושבת שאתה לא ממש אוהב אותה ואולי היו לך פחות סטוצים משלה.
אבל זה כל הענין: ביטחון עצמי ואהבה.

oneofus

New member
יש דברים שישראלית לא הייתה "מדייקת" בהם

ויש דברים שאסור לשאול !
מה שחשוב הוא רק מי האחרון - שזה אתה.
יבוא יום שזה יהיה חסר משמעות, (בין אם הקשר יתפתח ובין אם לא) .

קוריוז להמחיש לך .
אשתי סיפרה לי לפני שהתחתנו על 2 חברים ... אחרי שנים רבות של נישואים למדתי שהיו עןד כמה וכמה ...

ולגבי העניין עצמו.
לפני אשתי הייתה לי חברה , שמה שהיא הייתה במיטה אשתי לא תוכל להיות כנראה אף פעם, וזה לא הפריע לי כהוא זה !

- אגב אני נשוי +3 - יותר מ 30 שנה !

מפנה אותך לבית האחרון בשיר
http://shironet.mako.co.il/artist?type=lyrics&lang=1&prfid=513&wrkid=17729
כל טוב חביבי

אני בטוחה שאישתך לא הגיעה לעשר.

פה הבחורה חגגה.

הוא מרגיש שהם לא מתאימים.
כולה חודשיים והוא רץ להכניס לעצמו רגשות לראש.
זה מראה לך שהוא כל כך רצה ורוצה קשר כלשהו, שהוא קופץ מבלי לראות אם יש מים בבריכה. העיקר קפץ.
עצוב שישנם אנשים שלא מכבדים את עצמם ובעיקר את הרגשות שלהם.

oneofus

New member
היו זמנים אחרים

שבהם זה נחשב " ללכת עד הסוף " ולא סטוץ מהיר.
ועדין - את צודקת, וזה לא סותר את מה שאמרתי - ישראלית לא הייתה מתפארת בכיבושיה

לא הבנתי

קודם היא לא יודעת למצוץ, רצתה לנסות אנאלי, והיה לה כוס מסריח,
אחרכך היא עזבה לחו"ל,
ועכשיו מה שמפריע לך זה שהיא היתה עם כמות מכובדת של גברים?

כלכך הרבה בעיות,
מה אתה עדיין עושה איתה חוץ מלזיין
לנו את המוח?

מה לעשות,

הזדיינו גם לפניך.

כתבת שאתה אוהב אותה, אז נסה להתעלם מזה. הרי אי אפשר להחזיר את מה שנעשה כבר וכרגע היא איתך ולא עם אף אחד מאותם החמישים.

ואם זה היה 30?

מה אתה מתכוון ב״מוגזם״?
אתה מרגיש שהיא קלה להשגה ולכן גם הערך שלך יורד?
אתה חושש שזה אומר עליה משהו ברמה הרגשית?
איזה פחד זה מעלה בך?
איך כל זה מתחבר עם הכעסים והתסכולים שלך שהישראליות לא משוחררות מינית ועושות עיניין גדול מלהכנס למיטה עם גבר? שצריך לנסוע לחול לזיין תיירות?

אני חושבת שכדאי לך להסתכל על ההווה.
האם טוב לך איתה? האם היא מחוברת רגשית בסקס? האם יש בינכם אמון, ביטחון, שיתוף, הומור ואהבה?

לדעתי סטוצים הם אפילו לא ממש ניסיון מיני. אי אפשר ללמוד יותר מידי בסטוץ ואי אפשר להגיע לאינטימיות. זה כנראה התאים לה מכל מיני סיבות בעבר.

את צודקת

אני מבקש ממך, שתעזרי לי...
באמת, אני אוהב אותה, אבל כאילו יש דברים שהיא סיפרה לה.. שאני לא יכול לא חשוב עליהם, מה לעשות??? אני משתגע...

קודם כל, טעיתי, היא אמרה שחברים שלה היו עם 50.
היא הייתה בן ל 14-18

מה שכן מדיר ממני שינה היא אמרה שבקולחג בחופשת אביב היא הזדיינה בבריכה מול כולם והיא הייתה על 3 חומרים שונים..
נו באמת... אני כזה פרימטיבי שזה מעצבן אותי?
אני לא יודע מה לעשות...
היא טובה, בחורה זהב.. טוב לי אתה... אבל זה כאילו תמיד שם
תגידי לי משהוא שינחם אותי בבקשה

מה שהיה בעבר נמצא בעבר

אם טוב לך איתה היום ואין סממנים שהיא לוקחת סמים במידה וזה מפריע לך, אז לא צריך להשפיע עליך מה שהיה אז.

לקח להבא אם מפריע לך כמות הפרטנריות שאישה הייתה וזה עלול לחבל לכם בקשר אז אל תשאל!

אם גבר יכול לשכב עם 50 נשים ולהחשב מוצלח, אז אין סיבה שגם אצל אישה זה לא יהיה אותו דבר. התפיסות שלך בעניין הזה הן מיושנות. אין שום סיבה שמה שלגיטימי שגבר יעשה לא יהיה לגיטימי אצל אישה.

קטניפ

New member
אם אתה לא מסוגל להשתחרר מהעבר שלה

אז אולי עדיף לשחרר. חלק מזוגיות היא לקבל את האדם כמו שהוא עם הטוב והרע, ולהבין שכל אחד מגיע עם מטען מהעבר.
אם היום היא נאמנה לך - מה אכפת לך מה היא עשתה בעברה?

משהו שינחם אותך:

היא עשתה שטויות בחיים, התנסתה בסמים, והשתוללה ככל יכולתה-
אם היא רוצה להיות איתך זה סימן שהיא באמת רוצה אותך.
לא בגלל שהיא מפחדת להיות לבד, או שאף אחד לא רוצה אותה, או שהיא עצורה וביישנית..

תהייה שמח שהכרת מישהי כזו שלא תגיד לך עוד שנתיים שהיא עוד לא התנסתה בכלום ורוצה לצאת לעולם ולטעום את החיים!

אתה יודע מה היופי בנשים?
שהן יכולות להיות חברה, בת זוג, אמא, בת, בעלת קריירה, מאהבת, זונה- הכל ביחד.
וחוץ מזה שבטח גם אתה עשית כל מיני שטויות בחיים שלך שאתה לא הכי גאה בהן..

כן

אבל כאילו האגו של מפריע לי קצת כנראה "כי היא עשתה יותר ממני" וזה לא מסתדר לי עם הגישה הפרמיטיבית שלי... זה כאילו משהוא שטבוע בי

עכשיו הבחורה עזבה לחו"ל לטפל באמא החורגת שחטפה סרט ונתנו לה 3 חודשים לחיות.. ואני כאילו ממש מתגעגע..
היא תחזור עוד שלושה חודשים.. אבל זה נשמע קשה..

למעלה