חברה עם ניסיון מיני עשיר

אני חושבת שהגוף שהוא שלי ראוי לכבוד,

בדיוק כמו שלא אזלזל בו ואתלבש כמו סחבה מרוטה או שאשמין למימדים שלא אוכל להתהלך בהם.
כך גם לגבי מין. אני לא יכולה לדעת מה סוחב על עצמו בן אדם כשהוא במיטה, אני לא יכולה לדעת אם הוא שמר על עצמו כל הפעמים שקיים יחסי מין וריבוי הפרטנרים בכמות מאוד גדולה תמיד מאירה ומעירה אותך למציאות הזו.
אדם הוא באמת ליברל כי ראה כי טוב בריבוי פרטנרים או כי הוא יודע איך באמת לתפקד מינית ולגרום לבאמת הנאה?
מי אמר שהבחורה הזאת באמת נהנתה עם כולם ולא היתה רק לתשמיש מיטה? שום דבר אינו ידוע. אבל למה לא לראות גם את זה?
כנ"ל לגבי גברים.
זה כבר מעבר לשמרנות. למרות שקיים הקשר ישיר וחשוב.
אדם שמצהיר בתפוז מה שאמרת הוא לא יותר מפרובוקטור. תפסת אותו כנראה ביום לא טוב שהיה בא לו לצעוק ולא היה לו למי. אז הוא בא, זרק מה שזרק ונשאר לו שיתייחסו לזה.
מי שעושה מה שעושה-לא מדבר כל כך הרבה. פשוט עושה.

הנוער היום רואה מה שרואה. מין נגיש, שטחי מכל מקום ומכל עבר, למה שגם הוא "לא יהנה" אם זה כל כך מהנה וטוב?
כי איזו מתוסבכ/ת בת עשרים/שלושים ומשהו שמשחקים אותה ליברלעם אמרו ככה?
תקראי דנה ספקטור, תראי איך היא הכי שמרנית כשזה נוגע אליה אחרי שהטיפה לשיא המתירנות שיכולה להיות.

מעניין

אותו ״תפסתי ביום לא טוב״ אבל היא ״נפקנית״ ובוגדנית..

את רק מנציחה את הסריוטיפים השמרנים והמאובקים של גבר שמזדיין הרבה הוא אחלה גבר ואישה שמזדיינת הרבה היא זונה. מספיק עם זה כבר! כל אדם יכול להחליט לעצמו עם מי ועם כמה הוא שוכב!! וכבוד ממש לא קשור לכל זה.

מבחינתי...

גם יכלתי לא לתפוס אותו ביום לא טוב, והוא יכול להיות גבר מאד שובניסטי. זו היתה הנחה. מלבד זה, הוא רואה נשים כחפץ? הבעיה היא של זו שתצא עם אחד כזה. לא שלנו. בדיוק כמו של הגבר שייצא עם זו שאין לה בעיה להכנס עם מי שלא יהיה וכמה למיטה. נשמע לי אישית די דוחה לצאת עם אדם שעבר כל כך הרבה "ידיים".
וחשבתי על אותה בחורה (שלא קראתי לה נפקנית) שהיא מישהי שלא מכבדת את עצמה. ולפי איך שהיא מתייחסת למין, גם בגידה תראה לה כשרה כשמישהו מאוד ישעמם אותה.
זה נשמע מאוד חלוצי ואידאי אך, רק לכאורה, ואולי קצת צבוע שבחורה כזו (או גבר) היא לא זולה.
לא מדובר בסטריאוטיפים אלא בהבנה פשוטה שעם מין לא משחקים.
את היית מקבלת בשיוויון נפש את הרעיון שבתך (זו שהמצאנו לך בשביל השאלה) שוכבת עם כל השכבה בתיכון?
או שהיא יוצאת עם דון ז'ואן?
לא נראה לי.

למה ״עם מין לא משחקים״?

בעיניי סקס הוא מתנה מדהימה והזדמנות להפיק עונג עצום מהגוף שלנו, מהגוף של הפרטנרים שלנו ומתקשורת פיזית שהיא ברמה אחרת מדיבור.

לגבי הילדים שלי-
אשמח אם הם יעשו סקס בטוח, יכבדו את רצונות בני הזוג שלהם וידעו להנות מהגוף שלהם ללא עכבות ומחסומים. ולא, לא מעניין אותי כמה פרטנרים יהיו להם. זה לא מדד לשום דבר בעיניי.

חחחחחח.... כבר אמרתי לך שאת מצחיקה?

הדעות והתשובות שלך הם סודוקו לחתולים ...חחחח
מצחיק לראות את זה...
ואפילו יותר מצחיק זה לראות אותך מנסה לבקר אחרים בעצבים.

Berethor

New member
יפה אמרת קרן

נוטה להסכים עם הדברים שאמרת פה. סופו של דבר למתירנות גדולה יש הרבה חיסרונות.

אתה ממשיך להתעסק בטפל

במקום בעיקר.
אם אתה אוהב מישהי, היא אותך, טוב לכם ביחד-
כל המספרים האלה חסרי חשיבות.
אם אתה מסתכל עליה כמו מכונית משומשת אז להגיד שאתה אוהב אותה זה קצת פתטי..

קריסטה

New member

פרימיטיבי/ לא פרימיטיבי

מה זה משנה?

זה מציק לך מאד וכנראה שהתפסיה שלך שזה מראה על "אופי מופקר" לא תשתנה בקלות.
אי לכך, לא רואה איך הקשר שלכם יכול להחזיק הרבה זמן מעמד.

xft6

New member
לבד קבעת שזה מוגזם

בחורה משוחררת שיודעת לעשות חיים בלי לעשות חשבון לאחרים
ישרה איתך ויש סיכוי טוב שהיא חגגה מספיק ותישאר איתך בלי לפזול לצדדים
השאלה היא האם אתה מאמין ותוכל להתעלות על ה50 אחרים? ;)
בהצלחה

מי קבע כמה מספיק לה?

אם -40-30-20 50 היו לה אחלה, מאיפה הגארנטי שהיא תעצור שם? 50/50
זה שבחורה משוחררת גילתה לו, אומר שהיא כנה? לא. זה אומר שזו עובדה שהיא בסבבה איתה.

xft6

New member
תקראי שוב מה כתבתי

ככה"נ שהיא תעצור עקב ריבוי התנסויות.
אם היא בסבבה עם זה אז יש יותר סיכוי שהיא תיהיה כנה בנושא.

xft6

New member
מייקל ג'קסון שאינו בין החיים היה אומר אחרת

בהוליווד ההגבלה היחידה(כמעט) היא היצירתיות של התסריטאי
בחיים היא לא חלה ולכן מגוון האפשרויות הוא אין סופי.

בהוליווד, כמו בכל העולם החוק הוא : כסף.

יש או אין בהוליווד זה כי יש או אין כסף. אין קשר לאידאה או יצירתיות.
זה תקף גם לגבי ג'קסון.
ולגבי המציאות- כל אחד חופשי לבחור את דרך חייו ואף אחד לא באמת הופך למה שהוא לא.

למעלה