חברה עם ניסיון מיני עשיר

אם אתה מחליט

שאתה קוף פרימיטיבי שעסוק בלמדוד כמה הוא זיין לעומת כמה היא זיינה- אז אני מציעה שתעזוב אותה לנפשה.

אם אתה אוהב אותה ורוצה שזה יצליח, אני מציעה שתבחן שוב את הנחות היסוד שלך:
1. האם הניסיון המיני של חברתך גורם לך להיות פחות "גבר"? או שהגבריות שלך יציבה ובטוחה בלי קשר?
2. האם העובדה שהיא שכבה עם כ-18 גברים מוריד מערכה כבנאדם? או שאתה מסוגל לראות את היופי שלה ולאהוב אותה כפי שהיא?
3. וזה משהו כללי יותר- האם בחירות שעשינו בעבר מעידות בהכרח על מי שאנחנו היום? או שיתכן ואנחנו לומדים ומשתנים ועושים בחירות אחרות בתקופות שונות של החיים?
4. איך זה מסתדר להתלונן על חוסר פתיחות מינית בקרב הישראליות, לקבל בחורה עם אחלה ראש ואז לאכול על זה סרטים? אולי תגיד תודה?!

Berethor

New member
אם זה ימשיך להפריע לך אין לך מה להיות איתה

יש פה בחורה ששכבה עם הרבה גברים וצרכה סמים ומה לא, אתה לכאורה עושה רושם של בחור מבית טוב ביחס עליה, אז לא פלא שזה כל כך מפריע לך. אם העבר מפריע לך ואם אתה חושב שזה יכול לחזור גם בעתיד, מה שבהחלט יכול להיות, אפשר להבין את זה. ברור לך שזה אחד החסרונות הנפוצים עם בחורה שקלת דעת יותר מדי בנושא המיני?

למה שתהיה שונה מכל ה-30 בטווח זמן כזה קצר?

טווח הזמן הקצר לא יכול להעיד עבורך מה היא רוצה ממך. אני רק יכולה לתאר לעצמי שכמו שהיא היתה עם כל כך הרבה, לא תהיה לה כל בעיה להפוך בכל רגע את הקשר לסטוץ או סתם משחק. היא כבר מיומנת במשחקים האלה.
היא..... בחורה זורמת. והעצה הכי פרקטית לדעתי היא לחכות ולהבין מול מי יש לך עסק. אם היא בקטע של רציני היא לא תלך עם עוד אחד במקביל או תהיה איתך אובר-זורמת. אישה או גבר שבאמת רוצים מישהו יעשו הכל למען הבלעדיות בקשר.
השאר זה משחקי רגשות. שמתפתחים לעיוותים שאתה מבין שהיו בהיסטוריית הפרטנרים שלה.
תסלח לי אבל עם כל הכבוד אתה לא נשמע לי טיפוס שבנוי באמת להעביר זמן עם מישהי עם היסטוריה כזאת.
אתה קצת יותר שמרני.
היסטוריה של 30 פרטנרים מעידה על בעיה ביכולת שלה להיות בזוגיות ולכבד את עצמה.
לך תדע, אולי כשתסתובב איתה ברחוב יהיה שם תמיד איזה מישהו שעשה אותה. חחחחחח

stav1991

New member
בעיני

מה שיותר מטריד זה הסטוצים , אבל כנראה ככה זה שמה . בקולג הם מחפשים לצאת מהחינוך האמרקאי לשבור גבולות
אם טוב לך איתה
ואתם כבר חודשיים ביחד תמשיך לנסות אל תותר על אהבה בכזו קלות

yoursister

New member
סטוצ זה לא קשר

לרוב לסטוצים נכנסים אנשים שמפחדים להיפתח וליצור אינטימיות. ככה לא צריך לדעת כלום על הפרטנר והוא לא צריך לדעת עליך.
דווקא העובדה שהיא שוקלת להישאר איתך מעידה עליך שיש בך משהו שונה. שיתכן והצלחת איפה שכל ה40-50 אחרים לא הצליחו

נ.ב
סטוצ אינו בהכרח ניסיון מיני עשיר.
ככל שאתה מכיר אדם יותר אתה מתנסה איתו, לומד מה עושה לו טוב והוא לומד מה עושה לך טוב.
בסטוצ זה לרוב מכני וטכני והריגוש היחיד הוא בסיטואציה, אז יתכן והניסיון שלה לא כזה עשיר ו50 זה רק מספר שמלחיץ אותך אבל אין מאחוריו כלום

החברה שלך מטומטמת

מי מספרת לבן זוג כמה פרטנרים היו לה, ואם הם היו סטוצים או רציניים?!?! מה נהיה עם הצעירים היום, כל כך מטומטמים שלא מבינים שה"כנות" הזאת היא טימטום, ושלא יוצא ממנה שום דבר טוב?

מבינה אותך. אם היא כבר אמרה לך מה שהיא לא היתה צריכה להגיד, טבעי שזה יישב לך בראש ולא יתן מנוחה. אני הייתי עוזבת אותה כי זה יפריע לך כל החיים.
מקווה מאד שאתה לא שאלת אותה על הפרטנרים מהעבר, כי אם כן, אז גם אתה אידיוט.

שלום

עליך לבדוק מה אתה מרגיש כלפיה וכמה הקשר חשוב לך, ולא מה ניסיונה בקשרים אחרים. אם יש חיבור ועניין, אפשר להמשיך בקשר טוב. אולי היא בחורה נהדרת אף שיצרה קשר חומרי עם הרבה גברים, כולנו חוטאים לפעמים בסטוצים וכל אדם מבוגר יחליט לעצמו כמה ירצה לנהל את חייו ואת קשריו בדרך רצינית וכמה ירשה לעצמו להשתולל. עכשיו יש לכם הזדמנות לקשר רציני, נצלו זאת.

קריסטה

New member
מכניסים למוסך לטיפול עשרת אלפים

ומשחדים את המוסכניק שישחק קצת עם מד הקילומטרים.

כמה אידיוט אתה יכול להיות?

המספר גבוה, מה זה משנה מהו

זאת בחורה (מאוד) זורמת, ואני בטוחה שככה גם מסתכלים עליה בסביבה שהיא נמצאת,
זה משנה באיזו פוזיציה ועם כמה?
לא מובן איך בדיוק אחרי הקצת זמן שאתה איתה, אתה בכלל קופץ להצהרות חיבה או בכלל רגשות (כנראה שאתה ממש נואש לקשר).
מהמקום הנואש הזה לקשר אתה בוחר בחורות שממש לא מתאימות לך. אבל ממש.
ואתה כאילו מכריח את עצמך לבלוע חצץ בעיניים קשורות כי זה מה שיש לאכול עכשיו.
תעשה טובה לעצמך ונטרל את עצמך מכל מיני מחשבות חרדתיות ותתחיל לחיות. משמע, תתחבר לבחורות מתאימות לך ואם אין-תמתין בסבלנות. ככה כשתמצא את המתאממה באמת תתגעגע אליה ולא כי זאת היחידה שקיימת כרגע על השולחן ותשחק ברגשות של עצמך. .
בחורה רצינית היא בחורה רצינית. אבל אחת שמוחקת את עצמה במסיבות ושוכבת כמו חרגול עם כל כך הרבה וידועה ככזאת, לא מתאימה לגבר שמרן כמוך. לא בגלל הדאגות של אחד כמוך אלא כי עם הזמן כשהזמן יעבור ותקלוט שאתה באמת בקשר עם אחת כזאת, תבין שאין שם כלום ושום דבר לא באמת מחבר ביניכם מלבד המשחק של ההתרגשות ההתחלתי שהכנסת את עצמך אליו כי לא היתה שם אף אחת. ככה זה נשמע מהצד, סורי.
אגב, אם תהיה שגרתי לאחת כזאת, גם לא תהיה לה בעיה לסטוצים מהצד. זה הטיפוס. שום דבר לא שיפוטי.

התשובות שלך מצחיקות אותי

האם היא בגדה בעבר?

ואיך העובדה שהיו לה סטוצים בעבר קשרה לכך שהיא תבגוד בו?
ואם היא היתה שוכבת עם 2 גברים זו היתה ערובה לכך שהיא לא תבגוד?
למה את חושבת שהוא ״בחור טוב״ ושהיא לא מתאימה לו? את מכירה אותם?

ועם כמה גברים אישה טובה צריכה לשכב?
האם את באמת חושבת שבזה אנחנו נמדדות?

תראי, פורום ומציאות לחוד,

למה? כי אני אומנם לא מהחוגגות אבל יש לי שתי חברות המלוות אותי יותר מעשר שנים שמספרות לי הכל.
אחת מהן שהיא שיא המתירנות היתה מספרת לי על פרטנרים רנדומליים ומה לא. ועם כל המתירנות שלה היא לא הגיעה ליותר מעשרה גברים בחייה. גם בשלב מסויים, בשיחות שלנו, היא צחקה במבוכה ואמרה שזה לא מכבד.
כך שלנסות ולהיות "מתקדמים" בפורום בתשובה על מישהי מאוד מתירנית ברמות כאלה , נשמע לי באופן אישי צבוע.
וזה תקף גם לגבי גברים.
אין פה מספר שהוא תיחום גבול ותווית אבל אדם (גבר או אישה) יחסית צעיר שעבר כל כך הרבה פרטנרים מעיד על חוסר כבוד עצמי. ורואים את זה יפה על הנוער.
הדיון כאן הוא לא מוסרי הדן בטעות האם נפקנית ראויה להתחתן אלא ההתאמה המאולצת של אדם בעל השקפות מאוד שמרניות לפרטנר/ית סופר-מתירני/ת. האם יש בזה רע? עניין של השקפה. תלוי רק בו, לא בנו.
אם היא תבגוד בו? אם הוא כזה שמרן ושגרתי, והיא שיש לה ניסיון מיני עשיר ומחפשת ריגושים, לא תדפוק חשבון למשהו חד פעמי אם יחסר לה או ישעמם לה. דווקא כי היא רואה מין בעיניים אחרות מאדם שמרני.
לא כך נמדדת אישה אלא אדם באופן כללי עם ניסיון מיני עשיר.
כל אדם אחראי על מעשיו.
לא קבעתי שהוא בחור טוב כי הוא שמרן. ואם אמרתי את זה, אשמח שתגידי לי איפה אמרתי.
אישה או גבר המכבדים עצמם לא הופכים למזרון פלוגתי.

קריסטה

New member
ואו, חברה שלך אמרה שזה לא מכבד?

והיו לה עשרה גברים?
אז זה בטוח נכון!

כמה היא לוקחת להתייעצות, חברה שלך?

קריסטה

New member
מה הקשר למצפון?

את חייבת לעבוד על הרטוריקה שלך.
את לא באמת מבינה הקשרים.

ואדם שמצהיר בפורום

בתפוז שהוא נוסע לחו״ל להזדיין עם בחורות שהן לא עצורות ומתוסבכות מינית- הוא שמרן? מכבד את עצמו? את באמת בטוחה שיש קשר בין כבוד עצמי ובין כמה גברים נהנת איתם בסקס?

ואם ״כל הנוער״ ככה- אז איפה פה הבעיה?

למעלה