חבר'ה תאמינו או לא הכול אמיתי

magstayle2007

New member
חבר'ה תאמינו או לא הכול אמיתי

ברור שיש מתחזים וקוסמים למינהם שמחקים את הדבר האמיתי.. כמו בכול דבר אחר בחיינו ישנם זיופים. יש קוסמים שמשתמשים בטריקים מפגרים ושטותיים, ויש אנשים בעלי כוחות וחושים חדים שניחנו בתפיסה על חושית. תבצעו מדיטציות במשך כמה שנים ותבינו על מה אני מדבר. כשאתם מתרגלים את המוח שלכם להרגע למשך תקופה ארוכת טווח, אתם עלולים להחשף לקשת רחבה של תופעות על חושיות הכוללות: אינטואיציה חדה. ידיעות מוקדמות. {חלומות צלולים מסעות אסטרלים} טלפתיה ואפילו טלקינזיס: השפעה אנרגטית {מנטלית} על חפצים. הקוסמים בדרך כלל בהדגמותיהם מקצינים את התופעה בכול מיני טריקים פשוטים שכוללים מגנטים וכו'. אך תופעת הטלקינזיס היא אכן אמיתית אף על פי שיש כאלו שמנסים לזייף אותה בכול מיני דרכים שטותיים שכול ילד בגן יכול לבצע. אני סמוך ובטוח שאם בן אנוש יקח לעצמו תקופת זמן של שנתיים לכול הפחות, ויכניס את עצמו למעגל הרוחניות הכוללות:מדיטציות. יוגה. דימיון מודרך. שליטה במצבי תודעה שונים, ואימון המוח למצב פעיל של מה שהמדע מכנה גלי אלפא, האדם יחשף לתופעות שהוא אינו ידע כלל על קיומן. לא הייתי טוען כך לולא אני עצמי הייתי חווה את התופעות הללו. חוויתי חלומות צלולים שהם על גבול המיסטי. חוויתי מסע אסטרלי {חוויה חוץ גופית} יותר מפעם אחת. חוויתי חיזוי. חלום נבואי. וטלקינזיס. אומנם הטלקינזיס שעשיתי היה צולע אך היה זה בהחלט טלקינזיס טהור שנוצר מהמחשבה המוגברת. אני מצליח באופן קבוע להזיז חפצים קלי משקל על שולחן חלק. גולות מטוטלת וכדומה. אני ממליץ על הספרים: פיתוח התפיסה העל חושית של זק מרטין! החוש השישי מאת תומס רייק! חוויות על חושיות מאת רודני מארסדן. הסודות החבויים של המחשבה:מאת ג'יימס פרידם לונג. ויש עוד רבים אחרים.

magstayle2007

New member
לא אני לא מאמין בקיומן של חוצנים!

חוצנים זה לא מדע מדויק. למעשה זה הינו מדע כלל. וחוץ מיזה שאין לחוצנים שום קשר לעולם הרוחני.. אז בבקשה מימך אל תבלבלי את המוח בדברים שאינך מודעת להם כלל.

טריאן

New member
הרשה לי לצחקק

בגלל שאין כזהדבר טלפטיה ואני ממש נוטע להאמין יותר בחייזרים.

Alkhimey

New member
חוצונים זה יותר מדע מטלפתיה

למשל יש את פרוייקט CETI שהוא פרוייקט מושקע שנתמך ע"י אונברסיטאות ומקיף מאות צלחות קליטה ברחבי העולם. תשווה את זה מול השרלטנים שכתבו את הספרים שאתה מדבר עלהם... חלומות צלולים לא קשורים למיסטיקה, זה מדע טהור, ואני אישית עברתי כמה. מדובר בחלום רגיל שעקב שיבוש בשעון הביולוגי של הגוף המודע "מתעורר" בזמן שאתה עוד שרוי בחלום. וכך החלום הופך להיות חלום מודע. ואל תזהם את המילה "רוחניות" בשטויות האלו.

DJM2

New member
ברור שאפשר להזיז חפצים קלי משקל

אבל אין לזה שום קשר לטלקינזיס, אלא זרמי האוויר שמזיזים את הכל. תלמד קצת מדע.

magstayle2007

New member
חחח מצחיק שאתה אומר תלמד קצת מדע...

מכיוון שכן למדתי מדע, ואחד מהעקרונות החשובים במדע טוענים שבלתי אפשרי שיחדור זרמי אוויר לבקבוק פלסטיק נעול.. החפץ שהזזתי הוא כדור ניר עגול קשור בחוט תפירה בתוך בקבוק פלסטיק סגור באופן הרמטי כך שאין שום סיכוי שיחדור אוויר או רוח או כול משהו אחר.. אז מי שצריך ללמוד קצת מדע זה אתה!!!

DJM2

New member
יפה, אז אתה יכול לזכות בפרס נובל

כי אתה הבן האדם היחיד בתולדות האנושות שיכול להזיז דברים בכוח המחשבה. כל מה שנותר לך לעשות זה לעבור את המבחן אצל ג'יימס רנדי, ויש לך מיליון דולרים בטוחים בכיס. בנוסף לזה, גם מובטח לך המון פרסום (אם אתה מעוניין כמובן, אף אחד לא יכול להכריח אותך), ראיונות בתחנות טלויזיה, ואולי גם פרס נובל, בתור הבן האדם שהצליח לשנות את חוקי המדע. אבל אתה לא תעשה את זה, נכון? כבר שמעתי את כל התירוצים, שום דבר לא יפתיע אותי.

magstayle2007

New member
ההפך הוא הנכון ידידי היקר

אני בהחלט מתכוון להוכיח את יכולתיי תחת ביקורת מדעית. ואני בהחלט מתכוון בעתיד הקרוב לגשת להבחן אצל ג'יימס רנדי.. גם תמורת המיליון דולר וגם לשם תמורה עצומה למדע שאני מאמין שיש באפשרותי להוכיח שחוקי הפיזיקה מסוגלים להשתנות. האמת היא שנכון להיום אני חוסך מעט כסף בכדיי לארגן כרטיסי טיסה לרנדי. BELIVE OR NOT.. אני יכול להבטיח לך שקיימים תופעות שעדיין לא הוגדרו במדע, ואני בהחלט מקווה שאני הוא האיש שישים את הספק הזה שרודף עולם שלם בצד, בהקשר לאותם יכולות הנפש האנושית!! ואני גם יודע למה עד היום אף אדם לא עמד בביקורת מדעית.. התשובה לכך היא שבהחלט קשה לתפעל יכולות כאלו תחת ביקורת מדעית.. אך יחד עם זאת אני סמוך ובטוח שיכולותיי יוכחו במדע.. אנשים נכשלו בסוג המבחנים הללו משום שבכדיי לתפעל טלפתיה טלקינזיס או כול תופעה על חושית אחרת דרוש להגיע למצב מנטלי מסוים שלצערי מתפוגג כשמופעל לחץ, מתח, או כול דבר אחר שעלול לפזר את האנרגיה. בדיקה מדעית בהחלט תורמת לפזר את האנרגיה, ומבטלת כליל את התפיסה העל חושית. אני לא רוצה להשמע שחצן אבל אני בהחלט מאמין שהבאתי את עצמי למצב מנטלי הדרוש בכדיי לתפעל את יכולותיי גם תחת בדיקות מדעיות! וכן אני בהחלט להופיע אצל רנדי כפי שאמרתי.. אל תדאג אני לא מתחמק מיכך..

magstayle2007

New member
נ.ב....

תאמין לי שאני לא האדם היחיד בתולדות האנושות שמצליח להזיז חפצים במחשבה... אני מאמין שיש עוד המון כמוני.. זה שלא ניגשו עם זה לרנדי, זה לא אומר שאני היחיד.. אז בגלל שהחלטתי לגשת לרנדי זה אומר שאני היחיד שמצליח? ממש לא!! ישנם עוד אנשים שמצליחים.. זה שהם לא ניגשו עם זה לרנדי זה כבר הסיבות שלהם...

DJM2

New member
לפני שאתה חוסך כסף..

חשוב שתדע שהיו המון ניסויים של כדורי נייר ודברים קלים כאלה, וזה כבר הוכח שזרמי אוויר יכולים להשפיע על התזוזה, גם עם החפץ נמצא במקום סגור לגמרי כמו פלסטיק או זכוכית. הנה משהו בקשר לזה: Fact 1 Heat Rises Fact 2 As heat rises the wheel or object will move and/or spin as heat passes by and/or through it. Fact 3 Heat will pass through glass/plastic/wood/metal. Speed will vary depending on the thickness of said cover. Fact 4 The temp in an enclosed container will rise 'faster' then outside the container. Fact 5 Your hands do give off heat. This cannot be debated, well logically. So one has to remove the 'heat from hand' equation. לפני שאתה משקיע הרבה מחשבה ביכולות שלך, זה חשוב שתשלול קודם כל את האפשרות שאין פה משהו שקשור לפיזיקה רגילה. כדורי נייר יכולים גם לזוז בתוך מכסה ובקבוקים, זה דבר ידוע. אז יש סיכוי שאין ממש משהו על טבעי במה שאתה טוען. לפני כמה שנים עשיתי משהו דומה לזה סתם לכיף, וגם לי הכדור זז מתחת למכסה. קשה לאטום את הכל בצורה מלאה לגמרי שלא יעבור שום אוויר. תשים לב שאני לא אומר שאתה משקר בקשר לזה, רק שקודם כל תשלול את הצד ההגיוני של זה לפני שאתה חושב על משהו על טבעי. ראיתי המון קטעי וידאו של אנשים שחושבים שהם מזיזים דברים בכוח המחשבה, אבל בסופו של דבר זה משהו טבעי לגמרי שכל אחד יכול לעשות.

magstayle2007

New member
תגובה

כנראה שלא הבנת אותי נכון.. כשאמרתי שאני מזיז חפצים קלי משקל, לא התכוונתי בהכרח רק לכדורי נייר קטנטנים ומטוטלת...אני מסוגל להשפיע מנטלית על חפצים קלים אומנם אך יחד עם זאת שמשקלם קצת יותר גבוה מכדור נייר ומטוטלת.. דוגמה לכך היא שאני מסוגל להשפיע על חפצים כגון: גולות. עפרונות. פקקים של בקבוקי קולה... ותאמין לי אחי שאני יודע טוב מאוד מה זה טלקינזיס, ומה זה תזוזה שנגרמת מזרמי אוויר או משבי רוח.. מה שאני עושה זה טלקינזיס טהור ללא ספק.. ובעזרת ה' בקרוב אלך להוכיח את יכולתיי תחת תנאי מעבדה...

למה לחסוך?? מיליון דולר לא יספיקו?

אני לא מבין, אם אתה כל כך בטוח בעצמך אז מה יש לך לחסוך? הרי אתה עומד לחזור מרנדי עם מיליון דולר בכיס! אני בטוח שזה יכסה את מחיר כרטיסי הטיסה הלוך וחזור לא? אז מה בדיוק הבעיה? פשוט עלה למטוס וטוס לשם לקבל את הפרס..... אם אתה רציני ולא סתם מספר סיפורים, אז כדאי שתוודא קודם שתי נקודות חשובות - 1. שהכדור לא זז בגלל שינויי טמפרטורה אשר יוצרים זירמי אוויר בתוך הבקבוק (אוויר חם עולה למעלה ואוויר קר יורד להחליף אותו) כדי לשלול את האפשרות הזאת עליך לבצע ניסוי ביקורת שבו פשוט תקרב משהו חם לבקבוק, מלחם לדוגמה, ותראה שהוא לא גורם לכדור לזוז (בטח זו תהיה גם אחת הדרישות של רנדי) 2. דברים קטנים כמו כדורי נייר קטנים מושפעים מאד מחשמל סטטי, מאד יכול להיות (בעיקר עכשיו בימים יבשים של תחילת הקיץ) שהגוף שלך טעון בחשמל סטטי, שנוצר אפילו כתוצאה מהליכה קצרה על שטיח בבית, ולכן הכדור זז כתוצאה מחשמל סטטי, יש הרבה ניסויים בסיפרי מדע לילדים שמבוססים על האפקט הזה, מקרבים משהו טעון חשמל סטטי כמו בלון משופשף, או סרגל פלסטיק ששיפשפת קודם, והופ כדור נייר בתוך בקבוק אטום זז כתוצאה מאותו חשמל סטטי. זה א' ב' במדע אין לזה שום קשר לטלקינזיס או יכולת על טיבעית. אם שללת את שתי האפשרויות האלו, ואתה בטוח שהבקבוק אטום לחלוטין (עדיף לימרוח סיליקון על הפקק לסגירה הרמטית) אז אני מציע שתשלח מייל לג'יימס רנדי (הוא עונה בדרך כלל) ופרט במכתב את הניסוי שאתה רוצה לעשות, הוא ינחה אותך ויסביר לך איך בדיוק אתה צריך לערוך את הניסוי כדי לשלול אפשרויות טיבעיות כמו אלו שפרטתי, רק אחרי שתנסה את ההנחיות שלו, רק אז תוכל לחשוב על נסיעה לשם. ובאמת, שיהיה בהצלחה, ואל תשכח לעדכן אותנו גם אם יהיו פאדיחות ויתברר שטעית
אתה לא הראשון ולא האחרון ששוגה בנושאים האלו.

magstayle2007

New member
מאיפה הגיעה לך המסקנה

שיש לי כסף לטוס כעת? אין לי מספיק אפילו בכדיי לטוס לאילת בתקופה הזאת.. אני עובד אך ורק בכדיי לארגן לי כרטיסי טיסה ולינה בחו'ל ולהגיע לג'יימס רנדי. ושכאחזור אני אחזור עם מיליון דולר.. אני בהחלט מאמין שאצליח להזיז לו חפצים תחת בדיקה אינטנסיבית שלו ושל מי שלא יהיה.. למרות שאני אישית יודע שמה שאעשה אצל רנדי והיכולות שאני אוכיח לו יורידו את הרוחניות שלי לשפל המדרגה. עצם העובדה שאני עושה זאת למען הכסף זאת פגיעה ברוחניות. אני בהחלט לא מרגיש שלם עם עצמי בקשר למה שאני הולך לעשות, אבל אעשה זאת כי אין לי ברירה אחרת.. המצב הכספי שלי שואף לאפס!! שוב אני אכן הולך להבחן אצל רנדי ושלא יהיה לך ספק בקשר לזה!!

לא התייחסת לתוכן ההודעה שלך

העלייתי בהודעה שתי נקודות שרציתי שתתייחס אליהן - זרימת אוויר חם וקר בתוך הבקבוק, ואפשרות של חשמל סטטי, אפילו נתתי לך קישור מעניין בנושא! בדקת אותו בכלל? אשמח אם תתייחס באופן ממוקד לשתי האפשרויות (המאד הגיוניות) הנ"ל ותגיד איך ווידאת שלא זה מה שגורם לתזוזת הכדור. כדי להוכיח שהכדור זז בגלל כוחות על טיבעיים שאתה יוצר עליך לפסול קודם כל אפשרות טבעית אחרת, כמו 2 האפשרויות שציינתי. ממתין לשמוע את התייחסותך לעניין.

למעלה