תפסיק, אל אחד לא מזלזל
באינטלגנציה שלך, אבל כשאתה מגיע לכאן עם טענות כל כך יוצאות מגדר הרגיל שבאות בסתירה מוחלטת לכל מה שידוע למדע כיום, אז בבקשה אל תיתמם כשמציעים לך אלטרנטיבות והסברים הגיוניים יותר לתופעות שתארת, הסברים שתואמים לחוקי המדע הידועים לנו. עדיין לא הבנתי, אם אתה כל כך בטוח שאתה עומד לקחת את פרס מיליון הדולר הזה איזו סיבה יש לך להמתין ולחסוך כסף? אין לך הורים שיכולים להלוות לך כסף? או חברים שיכולים יחד להלוות לך את הסכום? (שכאמור תחזיר להם מיד כשתחזור מרנדי) אי אפשר לקחת הלוואה מהבנק? הייתי אפילו מוכר את האוטו ואת הבית שלי בשביל זה! זה נשמע לי פשוט כמו תירוץ עלוב, אדם שבטוח שהוא עומד לחזור מנסיעה עם מיליון דולר בכיס לא היה ממתין אפילו שניה, ואם טיסה יקרה לך מדי אז אני בטוח שתוכל למצוא ספינה זולה שתביא אותך לשם בעשירית המחיר, אמנם זה יקח שבוע במקום 10 שעות, באיזה חדרון די עלוב, אבל לפחות תגיע לשם כבר כדי לעשות את המבחנים ולקחת את הפרס! למה סתם לחפש תירוצים מתחת לאדמה? ומה עם סירטון וידאו? האם תוכל להעלות לאינטרנט (ל YouTube לדוגמה, או לאתר Flix של תפוז) סירטון של 2-3 דקות שמראה את היכולות שלך? למרות שזו לא תהיה הוכחה כי קל מאד לרמות בסרטונים כאלה, עדיין זה יכול לתת לנו מושג על מה אתה מדבר, כמו שאומרים תמונה אחת שווה אלף הסברים. ומדוע לא תכתוב מייל לרנדי ותתאר לו את מהלך הניסוי ותראה מה הוא אומר? אני בטוח שאדם עם כל כך הרבה נסיון כמו רנדי יוכל להנחות אותך איך בדיוק לבצע את הניסויים ככה שתיפסל כל אפשרות טבעית כמו הנקודות שהעליתי קודם, ברור לך אני מקווה שאתה לא יכול סתם ככה להופיע אצלו פתאום בוקר אחד ולהגיד לו "קדימה רנדי תבחן אותי!", אתה חייב קודם לתאר לו בדיוק מה אתה עומד לעשות, וגם אתה וגם רנדי צריכים להסכים יחד על פרוטוקול ניסוי, מה בדיוק יהיה הניסוי ומה יקבע אם יש או אין לך את הכוחות שאתה טוען שיש לך - קביעות קריטריונים. בתור התחלה סירטון הדגמה שמראה את היכולות שלך יהיה נחמד. וסלח לי שאני לא מקבל את התירוץ שאתה צריך "לחסוך כסף", אדם שיודע בוודאות שהוא הולך לזכות במיליון דולר היה עושה את הדרך אפילו בשחייה.