חבר'ה תאמינו או לא הכול אמיתי

magstayle2007

New member
שלום לך טרול.. רק תזכיר לי מתיי

לצחוק מהבדיחה העלובה שלך.. תיידע אותי מתיי לצחוק כי אני לא חושב שזה היה מצחיק אפילו ילדים עם מנת משכל השואפת לאפס.. עצה לי אלייך תשפר את הבדיחות העלובות שלך הם לא שנונות.. אתה מתבטא כמו ילד דיסלקט שכרגע חזר מיום לימודים קצר בכיתה טיפולית.

magstayle2007

New member
ההודעה מעליי מופנית "לאליכמאי" וללא

מאמין בשטויות כאחד..זה מתאים לשניהם.. שני טרולים שחושבים שאי אמונתם משנה לי משהו חחחחחחחח

בחייך מספיק כבר עם השטויות !! ../images/Emo31.gif

תקשיב אנשים כאן לא כאלו טיפשים כמו שאולי אתה חושב, אתה באמת חושב שמישהו קונה את הסיפורים שלך? אם היית בטוח שתעמוד במבחן ותקבל מיליון דולר מרנדי היית מגיע לשם אפילו בשחייה על הגב, מספיק כבר עם הלוקשים המטופשים שלך. אמרתי לך כבר - אתה לא צריך לחסוך, יש הרבה ספינות גם ישראליות (חברת צים) וגם אחרות שעושות כל הזמן את הדרך לארה"ב וחזרה, אני בטוח שתוכל למצוא באחת מהן עבודה, שטיפת כלים, עבודות נקיון בספינה, מלצרות, או עבודות אחרות שנהוג לעשות בספינה, כך תוכל להגיע לארה"ב בחינם וגם תרוויח כסף בדרך, ואז נשאר לך רק להגיע לקבל את פרס מיליון הדולר מרנדי. אני בא ממשפחה אמידה והייתי מוכן לעבוד קשה אפילו חודש שלם על ספינה כדי לקבל מיליון דולר, ואתה טוען שאין לך כסף על הנשמה, אבל אתה לא מוכן להזיז את התחת שלך כדי לקבל במתנה מיליון דולר, יש לך את כל הזמן שבעולם, מספר לנו סיפורים. מספיק, עזוב אותנו בשקט וחזור לכאן רק אחרי שיהיה לך את הפרס ביד ונשמע עליך באתר של רנדי, עד אז תן לנו מנוחה ממך.

Alkhimey

New member
אתה כמעט צודק

לא חזרתי מיום לימודים קצר, אני לא לומד ביום שישי. אני באמת לומד בכיתה טיפולית, במשרד החינוך מחוננים מוגדרים תחת חינוך מיוחד.

magstayle2007

New member
חחחחחחחח אלכימאי אתה טרול דיסלקט

שמצא לו דרך מקורית להתנחם בכך שהוא לומד בכיתה טיפולית.. כיתה טיפולית היא של מחוננים? חחח הרגת אותי מצחוק עכשיו.. כנראה אתה זה שבולע פטריות הזייה.. תיזהר להגיד את זה לאנשים אחרת יאשפזו אותך בבית משוגעים.. חחח כיתה טיפולית היא של מחוננים אלק חחחחחחחחחחחחח אויי כמה שהפורום הזה מבדר... אין לי בעיה עם דיסלקטים כמוך, אבל אל תכניס דיסלקט תחת הגדרה של מחונן... זה הזויי ביותר חחחחחחח לידיעתך מבחני האייקיו שעברו אנשים דיסלקטים הוא מתחת לממוצע בהרבה מתחת.. אז אל תבלבל לי בשכל בבקשה ותלך לחפש פורום אחר לשגע אנשים..

Alkhimey

New member
במשרד החינוך כיתות של מחוננים והן

של "ילדים עם לקויות" מוגדרים כ"כיתות חינוך" מיוחד וזוכים בתקציב ותשומת לב זהה. ככה שאם מישהוא לומד בכיתת מחוננים, אפשר להגיד שהוא לומד בכיתה טיפולית. אם כבר, אז לידיעתך דיסלקציה כלל לא קשורה לאי קיו. בעצם היא כן קשורה, לדיסלקטים יש אי קיו גבוהה מהממוצע. קישור "...קשיים אלו אינם קשורים לגיל, למנת משכל, ללקות התפתחותית או ללקות חושית." "חלק גדול מהדיסלקטים מבינים ומשדרים מידע לא כתוב בבהירות גדולה יותר ויוצרים נוסחאות חשיבה, קשר בין מושגים ו/או אירועים, מהר יותר. רבים מהם (דווקא המקרים ה"קשים" כביכול) בעלי IQ מעל 145 (סף הגאונות), זאת הודות לחשיבה לא מילולית ויצירתיות גבוהה, שהם אחד מאבני היסוד של הגאונות." סתם לידיעתך, רבע מכיתתי מאובחנים כבעלי לקויות למידה.

magstayle2007

New member
אוו אוו אוו

שכה אחיה!! מה זה הבולשיט הזה? ממתי דיסלקציה היא גאונות? חחחח מעולם לא שמעתי דבר כזה!! מה מה מיה.. האם אתה באמת מסתמך על המאמר ההזויי הזה ששלחת לי כרגע? אחי עצה לי אלייך: אל תאמין לכול מה שאתה קורא באוטוסטרדת המידע הזה שנקרא אינטרנט! המון מאמרים שנכתבים באינטרנט אין להם כול קשר למציאות!! פרויד ניסח את הדיסלקציה בצורה הכי טובה לדעתי והיא: מנת משכל נמוכה המתבטאת בקושי לעבד מידע במהירות הנורמטיבית, ואי היכולת להבין באופן מאורגן חשיבתי את הנקרא והכתוב.. אני לא חושב שאפשר לזלזל בדבריו של פרויד!!

magstayle2007

New member
ממני הוא לא יותר חכם... אבל מה שכן

יש אפשרות גדולה שהוא יותר חכם מימך.

ורד87 מוכנה להיפגש איתך, איפה אתה?

ורד 87 אמרה שהיא מוכנה להיפגש איתך, לאן נעלמת פתאום? קדימה נראה אילו תירוצים יהיו לך עכשיו.

Alkhimey

New member
בכל מקרה

כל תגובה שלך נשמעת יותר ויותר עצבנית. אם היייתי במקומך הייתי מפסיק לקראו/לכתוב כאן, אחרת העצבים יגרמו לך לחוסר איזון "רוחני", השדה הפלוצמגנטי שלך יברח לירח ותאבד את המליון דולר של רנדי.

אמרת את משפט המפתח ../images/Emo45.gif

"אחי עצה לי אלייך: אל תאמין לכול מה שאתה קורא באוטוסטרדת המידע הזה שנקרא אינטרנט!" וכך בדיוק אנו מתייחסים להצהרות שלך כאן, ממש על פי המלצותיך.

למעלה