חברות/חברי הפורום!

oriane0

New member
חברות/חברי הפורום!

דיברתי עם לינע ועלה לי רעיון. אני מקווה שגם אתן תאהבו אותו.. כל אחת תרשום כמה שורות לכל אחד מחברי להקת מקפליי, ואני אשלח להם את זה (בדואר) אז מי שרוצה יכולה לכתוב לי כאן בתגובות (בעיברית או אנגלית, לא משנה) ואני אצרף את הכל ביחד ולפני שאני אשלח אני אעתיק לכם מה אני אכתוב. יאללה תגובות :)

beyonce3

New member
מה??

תשלחי להם?כאילו לדואר הרישמי?אהמ....לא נראה לי יהיה מצב הם ייקבלו...ואם כן...זה רק בעוד 100 שנה אולי..לא יודעת..למרות שזה רעיון נחמד....

מה כפת לך? ../images/Emo8.gif

שווה לנסות, לא?
חוץ מזה בהום וידיאו לדאגי הייתה מגירה מלאה במכתבים של מעריצות... גם אני לא הכי אופטימית בקשר לזה, אבל אין מה להפסיד
נמ, אורנע אני ארשום את שלי מאוחר יותר

beyonce3

New member
מה איכפת לי?!

איכפת לי מאוד....אני הייתי מעדיפה לכתוב מכתב בעצמי עם הכתב שלי וזה...אפשר שכל אחת תכתוב מכתב,ומישהי תאסוף את כל המכתבים,תעשה מן אלבום כזה של המכתבים שלנו..ונשלח להם..למרות שלא נראה לי שמישהי תרצה..אבל זה מה שאני הייתי עושה לפחות...תודה בכל מקרה...

DesertRose7

New member
האמת..

שאני לא חושבת שתהיה לי בעיה לעשות את זה.. אבל לא כרגע עם כל הלחץ של הסיום שנה. בחופש הגדול (זה לא כזה רחוק(!!)) אני חושבת שאני אוכל לארגן את זה.. אם תרצו כמובן.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifיו כפרעלייך../images/Emo99.gif

אני אשמח מאוד
[יוו עוד מעט חופש גדול |מקפצצת בחדר בצווחות שמחה|
]

beyonce3

New member
אין לך בעיה למה?

שאנחנו נשלח אלייך את המכתבים,את תאחדי אותם למן אלבום ותשלחי להם?או לרעיון במקור?

DesertRose7

New member
יאפ..

שחר עשתה כזה פעם רק שאצלה נראה לי שזאת היתה חברה שלה שהעבירה את זה. בכל מקרה יש כתובת שאליה אפשר לשלוח מכתבים.. במקרה שלנו זה יצא יותר חבילה.. אבל בכיף.

loner in love

New member
נצל"ש שוב לגבי הסרט

הבנתי מה הולך פה! חע אני גאה בעצמי
הסרט יצא לאקרנים בארה"ב בנובמבר, ובאנגליה הוא יצא בסוף 2005/תחילת 2006

beyonce3

New member
וואלה?

ואת חושבת שיש מצב שהוא יגיע לארץ?ואם כן..מתי הוא ייצא בארץ?

loner in love

New member
יש מצב גדול שהוא יגיע

אני אהיה ממש בשוק אם לא בכל זאת, לינדזי לוהאן אני מניחה שאם הוא יוצא באנגליה בהפרש של חודשיים-שלושה מראה"ב אז הוא יגיע בערך באותו זמן גם אלינו |מחזיקה אצבעות|

DesertRose7

New member
טוב כמה דברים.

1- נובמבר.. וסוף 2005 תחילת 2006.. זה לא כזה רחוק!! זה הבדל של חודש חודשיים! זה בכלל לא הרבה!! 2- תתפלאו אבל כבר היה סרט של לינדזי שלא יצא לאקרנים בארץ אלא ישר לDVD אז הכל יכול לקרות.. אנחנו רק נגרום לזה שזה לא יקרה.. מובן?! אנחנו נעשה הקרנה מיוחדת לפורום..חח.. נזמין אולם! (חברה שלי עשתה את זה עם הכיתה שלה..חח..)

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחחחחחח

אני רוצה שזה גם יצא בDVD ככה אולי יהיה מאחורי הקלעים..

loner in love

New member
*לא להכנס אם יש לכם נטייה לאשליות*

אני כבר בונה על זה שבספיישלים של הדיוידי ישימו את ההופעה המלאה
חחח למרות שאני יודעת שאין מצב

DesertRose7

New member
בטח יעשו משהו מיוחד למקפליי

כי הסרט הזה נועד לקדם אותם. והם חלק חשוב מהסרט. משהו שונה לא כמו שחקנים ובמאים וכל אלה. מקווה שיעשו משהו. חן איכזבת.. אני רגילה ללכת יותר רחוק עם האשליותת כמו.. -שמקפליי יבואו לארץ לבכורה - שאני אזכה בגיא פינס לטוס לבכורה של הסרט בלונדון.. ככה!!

למעלה