חברות/חברי הפורום!

DesertRose7

New member
ברור!

כל פעם שיש לונדון אני מנסה.. לא שזה קורה הרבה. .אבל למה לא?!

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחחחח

ואת זוכה? לא!
למקפליי יש סיכוי יותר גדול!

loner in love

New member
שחר

אין מצב בחיים שמקפליי יבואו לארץ. ובטח שלא לבכורה ממתי עושים בכורות בארץ?! ולא חשבתי על הקטע של גיא פינס, אבל תודה ששוב גרמת לי לחיות באשליות שלא יקרו

beyonce3

New member
רציתי להעיר הערה קטנה...

אמ..לא יודעת..אולי זאת רק אני שתהיה עכשיו דיי מבאסת..אבל אני קוראת את ההודעות שלכן..וממש ממש..לא יודעת..זה עושה לי מן כזה כיף לראות אתכן מתרגשות לקראת הסרט,מתרגשות בשביל מקפליי והכל..וזה ממש ממש יפה!חבל שהם לא יוכלים לראות את זה...כי זה באמת יפה..אם אני הייתי זמרת או בלהקה,והייתי יודעת שככה תומכים בי,הייתי פשוט..לא יודעת..בענננים...והכי מאושרת בעולם!לא יודעת..וכאן אני מרגישה מן דיי מבאסת...אני רואה שאתן נורא מתרגשות בגלל שמפקליי בסרט,ואמור לקדם בארה"ב וכל זה...אבל בואו לא נשכח את הסיפור של הסרט..הסיפור הוא על לינדזי והסוכן של מקפליי..לא על המקפליי עצמם..הפחד הגדול שלי,זה שהסרט יהיה כישלון..כי בנינו..לפחות לדעתי..הסיפור של הסרט ממש ממש מטומטם..לא יודעת..אבל הוא לא ממש נראה לי...ויהיה לי נורא עצוב פתאום לגלות שהסרט נכשל,ושבסרט מראים רק איזה 5 דק' בסה"כ בכל הסרט וזהו..כי זה יכול לקרות...ולדעתי הסרט מגיע 100% לארץ.למשל "שישי הפוך" היה בקולנוע,האומנם לא בגלל לינדזי,אלא בגלל זאתי שששיחקה את אמא שלה..לא זוכרת את השם שלה..ולכן זה ייצא קודם בקולנוע ואחורי זה בווידיאו ו-DVD..לעומת סרט אחר של לינדזי שאני באמת לא זוכרת שהוא היה בקולנוע,אלא יישר הגיע לחנויות.הקיצר..מה שאני אומרת..הסרט בטוח מגיע לארץ..על זה אין שום וויכוח..בין אם זה קודם בקולנוע,או קודם בחנויות..הוא יגיע...אבל שוב פעם..אתן באשליות והכל..ואני לא אומרת לכן לא להיות באשליות..אבל אני לפחות מנסה לא לאשלות אותי,כי האכזבה יכולה להיות מאוד קשה..אז לא יודעת..אבל עדיף תתעלמו ממני..כי נראה לי רק אני עם קצת חששות...למרות שמצד אחד אני לא ממש מאמינה בסרט..לא קשור במקפליי..לא מאמינה בסרט הזה בכלל,בשום אופן!..אבל בכל זאת..יש באיזשהו מקום שקצת נשארה בו אמונה שאולי דווקא הסרט יהיה מפתיע,וכן ייראו הרבה את מקפליי...והם ייצליחו והכל..ואני בסה"כ מאחלת להם בהצלחה!לא רק עם הסרט,בכלל גם עם האלבום בדרך..והסיבוב הופעות..שזה קצת יותר מקפליי מאשר לינדזי..אני מאמינה יותר בדיסק החדש ובסיבוב הופעות מאשר בסרט..אבל זה מה אני חושבת..טוב דיי..אני עשיתי פה נאום ךתפארת מדינת ישראל..אז דיי..ביי..

איזו חמודה אתתתתת!../images/Emo45.gif ../images/Emo80.gif

למרות שאני לא כתבתי פה בינתיים תגובות [כי חרשתי כל היום למגן שיש לי מחר בהיסטוריה.....] אני גם חושבת כמוך.... שזה ממש כיף לראות תגובות כאלה..... גם אם אני הייתי מפורסמת הייתי רוצה שיתמכו בי והייתי גם רוצה לראות כזאת אהבה..... והלוואי ונזכה שיום אחד מקפליי כן ישמעו על איזה פורום אחד באתר שקוראים לו תפוז באיזו ארץ קטנה שקוראים לה ישראל..... ושאיכשהו ידעו שגם בישראל, מקום רחוק מאנגליה גם יש להם מעריצים שאוהבים אותם ותומכים בהם..... ואני בטוחה שהם היו גם שמחים לראות שאוהבים אותם פה ומאמינים בהם ושמחים בשבילם על ההצלחה שלהם..... ואני מסכימה איתך לגבי כל מילה שכתבת.... ושתדעי לך שאת באיזושהי נקודה את ממש ריגשת אותי..... כי דבר ראשון שבנאדם מפורסם שעובד על פרוייקטים חדשים ושונים רוצה זה שהמעריצים שלו יאמינו בו וביכולות שלו ולפי המילים שלך רואים שאת ממש אוהבת את מקפליי ושאת ממש מאמינה בהם וביכולות שלהם ושגם ממש איכפת לך מהם.... וגם אני בדיוק כמוך.... אני ממש אוהבת אותם וממש איכפת לי מהם וגם חשבתי על כל הקטע שמה יקרה אם הסרט לא יצליח.... אבל אני מעדיפה בינתיים לא להגיב אלא רק לקוות בשבילם שהתוצאות של כל הסרט הזה יהיו יותר מטובות! אז אין לנו ממש אפשרות להגיב על הסרט והכל כי בינתיים יש עוד זמן עד שהסרט יצא אבל אנחנו כן יכולות לקוות בשבילם שהסרט יהיה הצלחה ושהם עצמם יהיו מרוצים מהתוצאות....

beyonce3

New member
אבל את יותר....

באמת ריגשתי אותך???וווווווווווו..זה לא קרה לי אף פעם..חיחיחיחיח..חמוטה...ולא יודעת..אני מאמינה באמת במקפליי וזה...ובאמת אוהבת אותם..אבל...אבל...לא יודעת..זה גורם לי קצת להרגיש לא בסדר שאני לא תומכת בסרט..כאילו,אני מנסה לחשוב בכמה דרכים.הסרט לא נראה לי הולך להיות כזאת הצלחה מסחררת ושובר קופות..אולי יהי סוג של הצלחה..אבל לא ביג דיל.והאמת שאני חושבת על זה...הסרט יכול להיות טוב והכל,אולי אני אפילו אהיה מופתעת,וכנראה שאני באמת נחפזת להסיק מסקנות..פשוט מה שיש לי כרגע..זה אולי לא הסרט..אבל העלילה שלו..ועל פיו אני קובעת...כי בנתיים ממה שקראתי..זה כזה מטומטם נשמע..מישהי שיש לה מזל מנשק מישהו שאין לו מזל,ואז יש לו מזל ולה אין מזל,והיא רוצה את המזלשלה בחזרה ובלה בלה בלה..כאילו...אמ...לא יודעת..לדעתי זה נשמע ממש מפגר...אולי למקפליי יש כמה שורות מסכנות,אבל זהו..אם כבר ייראו אותם למשהושל קצת יותר מ-5 דק'..זה נראה לי בהופעה שלהם בסרט..וזהו..כי הסיפור הוא לא על מקפליי..אווף..נמאס לי לדבר על הסרט הזה..בנתיים עד שאני לא רואה אותו..מבחינתי הוא כישלון... הקיצר אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי,ואני אפילו משעממת את עצמי כבר..חיחיחיחיחיח...הקיצר..רוצה אלבום חדש של מקפלע..רוצה לראות את הסיבוב הופעות..שאגב מעניין מי יהיה החימום שלהם..אני שמעתי שג'יימס...אבל לא נראה לי..מעניין מי יהיו החימום..נלך על רייצ'ל?חיחיח...סתם...סתם...

חחחחחח גם את חמוטה!../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

חחחחחחחח באיזשהו אופן את צודקת.... אחרי הכל זאת לינדזי לוהאן.... סתם פקאצה מעצבנת עם סרטים קצת פלצניים מידי.... ואני יכולה להבטיח לך שאם הסרט יהיה כישלון זה יהיה רק בגלל העלילה, המשחק, השחקנית וכו' ולא בגלל מקפליי..... כי כמו שאמרת יש מצב גדול שהזמן שהם יופיעו בסרט יהיה רק 5 דקות.... בגלל זה הכישלון לא יהיה קשור אליהם כי הרי מקפליי אלה מקפליי, וזה כבר בטוח שכמה שהסרט יהיה דפוק ההופעה שלהם תיהיה שווה את כל החמש דקות האלה שהם יופיעו בו.... ככה שההופעה שלהם בסרט בטוח רק תשפר אותו.... תאמיני לי..... אבל יש מצב שהסרט כן יהיה הצלחה ושהוא יהיה יפה.... בגלל זה אני אומרת שאנחנו עדיין לא יכולות להגיב עליו בגלל שעדיין לא ראינו אותו בכלל.... אבל נקווה שהוא כן יהיה הצלחה ושמקפליי יהיו מרוצים מהתוצאות כי אחרי הכל זה מה שבאמת חשוב.... שהם ירגישו טוב עם עצמם ועם ההופעה שהם נתנו בסרט..... ובקטע הזה שאת לא תומכת בסרט תאמיני לי שאני מבינה אותך.... כאילו פאק, זה סרט של לינדזי לוהאן..... אני יכולה להבטיח לך שאם מקפליי לא היו מופיעים בו הוא לא מעניין לי את הזרת השמאלית..... אבל אני כן ילך לראות אותו אפילו אם הוא יהיה כישלון, רק כדי לראות את מקפליי כי הם כן שווים את זה שאני יקנה כרטיס בשביל הסרט הזה..... ואם הסרט יהיה הצלחה, וכי מה טוב! וברור שבשבילם אני רוצה שהסרט יהיה הצלחה.... וכן.... תאמיני או לא.... באיזשהו אופן את ריגשת אותי כי זה ממש יפה מה שכתבת עליהם ורואים שאת באמת מאושרת בשבילם על ההצלחה שלהם! ורואים שאת באמת מעריצה אותם לפי מה שהם מביאים ובגלל האישיות והמוזיקה שלהם ולא בגלל איך שהם ניראים ובשביל הפוזה, מה שלצערינו הרבה בנות בימיינו עושות [מעריצות להקות רק בגלל המראה החיצוני ובשביל הפוזה.....] כי אני בטוחה שאם היה איכפת לך רק מהמראה החיצוני שלהם אז בכלל לא היה איכפת לך מההצלחה של הסרט והיית הולכת לסרט רק כדי לראות אותם רק בגלל שהם חתיכים וכל השיט הזה.... ואני בטוחה שמקפליי ישמחו לדעת שמעריצים אותם בגלל מה שהם ולא בגלל איך שהם ניראים ובשביל פוזות....

beyonce3

New member
../images/Emo99.gif

הווווווווווווו..אני חייבת לציין שאת הזאת שריגשה אותי עכשיו... *love is in the air* חיחיחיחיחיח.......בד"כ מחשיבים סרט לכישלון..לווא דווקא בגלל המשחק..אלא בגלל שהוא לא הכניס מיליונים,ולא הגיע למקום ה-1..ואז ממציאים שזה בגלל שהמשחק היה לא טוב,התסריט היה קישקוש..ובלה בלה....מה שלפעמים נכון..אבל לא תמיד..אין לי מושג באמת איך הסרט יהיה..זה לא שאני שונאת את לינדזי כי היא פקאצה או משהו כזה..אלא בגלל שאני חושבת שהיא לא כזאת שחקנית מי יודע מה...שלא לדבר על מקפליי..שחוץ מטום.לא ידוע לי שמישהו מהם יודע לשחק...וההששקפה שלי זה שסרט צריך להיות משהו לעניין,בנוי טוב..וזה..ולא השיט הזה שהם עושים בסרט..למרות שמצד שני זה סרט לילדים ובני נוער..אז מן הסתם זה לא יהיה רציני...כי נגיד..הטיטניק זאת יצירה,היה שם תסריט טוב,בימוי טוב ומשחק טוב...והסרט שלהם סובב רק סביב פריטי פייס..לא יותר..אוף...בכל מקרה אני באמת צריכה לחכות שהסרט ייצא..שאני נזכרת..שב-TRL מדברים הרבה על לינדזי..ואני זוכרת שפעם אחת ראיתי..ודיברו על סרטים חדשים שהיא עובדת עליהם..והסרט של just my luck לא היה מוזכר בכלל...מדווחים על כל מיני דברים..אבל לא על הסרט..ובטח שלא על מקפליי...שזה אומר כבר משהו...אני חושבת לפחות...כי הם באנגליה כל הזמן מתלהבים שהם בסרט עם לינדזי וזה...ובארה"ב בכלל לא מדברים על הסרט,ובטח שלא על מקפליי...אז לא יודעת...ובקשר לזה שאת אומרת על הערצה שלי אליהם...אני חייבת להודות שזה היה בהתחלה בגלל המראה שלהם..אבל לאט לאט המראה פחות הזיז לי..והמוזיקה שלהם זה חלק מהנשמה שלי..24 שע' אני מדברת,רואה,שומעת,נושמת מקפליי....ועכשיו באמת חשוב לי שיהיה להם טוב,ושהם יצליחו..כי כל אומן רוצה להצליח.והאמת שאני מסתכלת על ההצלחה של מקפליי שבאה כ"כ מהר בזכות באסטד..ואני שמה לב למעריצות שלהם באנגליה...שרובן כמו שאמרת..אוהבות את מקפליי בגלל המראה החיצוני,ואולי אח"כ בקטנה אוהבות ואיכפת להן מהשירים שלהם...והן יכולות להיעלם מהר...אבל מה שאמרתי עכשיו על המעריצות..התכוונתי רק לאלו מאנגיה..שאפשר גם לראות עליהן,שחוץ מלצרוח "מקפליי",להגיד "דאגי תעשה לי כבש!"...ולרדוף אחריהם יומם וליל,לדרוש מהם דברים,ולחשוב שאם הן ייפגשו אותם,אז הם ייתחתנו איתן..הן לא ממש יודעות מהחיים שלהם...הלוואי עליי לפגוש את מקפליי...אבל לא יודעת אם באמת הייתי פוגשת אותם,אז הייתי מעזה לגשת אליהם..תלוי גם במצב..זה כמו שאני אפגוש עכשיו את דני באמצע דייט,או בשירותים ואבקש ממנו חתימה או תמונה..זה ממש מטומטם.אני בעמדה,שמספיק לי שמקפליי הם מוזיקה מעולה וכייפית שאני יכולה לשמוע,ואני בתמורה קונה את הדיסק וזהו.אני לא חייבת להם יותר מזה כלום,והם בטח לא חייבים לי כלום...זה ממש מטומטם..למשל לא זוכרת איפה ראיתי..נראה לי בפורום הרישמי שלהם..שהייתה חבורה של בנות שחיכו להם ליד הוומבלי נראה לי..והן רצו חתימות ותמונות,ומקפליי ייצאו אליהם ולחצו להן ת'יד...והן עוד באו בתלונות..ואני במקומן הייתי אומרת תודה שקיבלתי לחיצת יד..שאת אותה היד לבטח לא הייתי שותפת לתקופה ארוכה...וזה ממש מטומטם כל האובססיה הזאת..טוב..מה הקשר??בירה נשר..לא יודעת..אבל סתם ניזכרתי בזה...

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif

חחחחחח אני שמחה לראות שריגשתי אותך..... מהמילים שלך שריגשו אותי...... חחחחחח בכל אופן.... האמת היא שאני שמעתי שדווקא מדברים הרבה על הסרט שלה.... ודווקא יש רעש סביבו אבל לא יודעת.... וכמו שאמרת זה סרט שיהיה לנוער ולא למבוגרים אז אפשר כבר לצפות לתסריט פחות טוב מכל סרט רציני אחר שיוצא.... ובקשר למקפליי.... אל תשכחי שבאמריקה לא מכירים אותם בכלל.... זה כמו שבאמריקה אור באסטד פלאצ' אמר שבאנגליה כולם מכירים אותם ורודפים אחריהם בזמן שבאמריקה אף אחד בכלל לא יודע מי הם.... ואמריקה זה מקום גדול להצליח בו.... ולבנות הצלחה שם יכולה גם לקחת שנים..... ואני לא רוצה לאכזב או משו אבל יש מצב שמקפליי בכלל לא יעניינו אף אחד באמריקה גם אחרי הסרט.... אבל מצד שני יכול להיות שהם כן ילהיבו שמה אנשים.... ובקשר למעריצות של מקפליי מאנגליה.... רואים עליהן שהם אוהבות אותם בגלל המראה החיצוני וזה ממש לא סוד.... ואחרי הכל בשבילם לראות אותם זה כלום.... יש שם כאלה שראו אותם איזה 84794590458745975 פעמים ויש להם איתם כבר אלבום תמונות שלם..... בגלל זה הן לא כל כך מתרגשות מהם כמו שנגיד אני, אם הייתי רואה אחד מהם הייתי מתה! אבל כשהן רואות אחד מהן הן רק דואגות לתמונות איתם ולחתימות איתם כדי אחר כך ללכת להשוויץ לחברות וכל החרא הזה.... אבל אם אני למשל הייתי רואה מישהו שאני מעריצה אותו ואוהבת אותו ואת המוזיקה שלו אז אם הייתי פוגשת אותו היה חשוב לי גם להגיד לו כמה המוזיקה שלו טובה.... וכמה ההופעות שהוא נותן טובות.... ולהראות לו שבאמת איכפת לי ממנו ושאני באמת אוהבת אותו ולא סתם ללכת לפגוש אותו ולהצטלם איתו בשביל להראות אחר כך לחברות שלי.... אני למשל לא סתם שומעת את מקפליי ובאסטד.... נכון הם ניראים טוב.... אבל אני ממש מתחברת למוזיקה שלהם ולשירים שלהם.... והשירים שלהם כל כך עוזרים לי בתקופות רעות ואפילו בתקופות טובות.... ובגלל זה אם הייתי רואה אותם היה איכפת לי להגיד להם את זה שהם לא סתם מפורסמים בשבילי.... ומקפליי הם יחסית איכשהו עוד להקה חדשה ויש להם עוד הרבה לעבור.... והמוזיקה שלהם מדהימה ומגניבה וההופעות שלהם מדהימות! ואני לא רואה שום סיבה שהם לא יצליחו גם מחוץ לאנגליה.... אקיצר כשמדובר על מקפליי אי אפשר לדעת.... ואני בטוחה שיהיו להם עוד הרבה הזדמנויות כדי להוכיח לעולם מה הם באמת שווים! אולי אפילו נזכה שיום אחד הם ינחתו על אדמת הקודש! חחחחחחחחחח וקבלי ח"ח על ה: "דאגי תעשה לי כבש!" חחחחח

beyonce3

New member
חיחיחיחיח

אני שמחה שנתת את באסטד בתור דוגמה...עד כמה שהבנתי..באסטד לא כ"כ הצליחו..ואפילו באחד הפרקים של התוכנית מישהו אמר משו מאוד נכון...שכרגע מה ששולט בארה"ב זה ההיפ הופ והמוזיקה השחורה...ולי דיי קשה להאמין שבארה"ב ייתחברו אליהם...אני לא בטוחה אבל..לא שמעתי את השירים מהאלבום החדש..אז אני לא יכולה להגיד...אבל אין לדעת...בארה"ב יש להם אגו,והם מחפשים את הקשוחים,והמדפאקרס האלה של המוזיקה השחורה..או אם כבר לא משהו סטייל ראפ...אז רוק..או פאנק..או לא יודעת...בעצם..קשה לכל אחד להצליח בארה"ב...בעיקר אם אתה לא הבן של..או החבר של...או אח של..וקרוב של...או אם לא...אז אתה צריך להיות פריטי פייס..עכשיו..מקפליי הם בהחלט פריטי פייס,לא נכחיש.טום הוא פיט!דני הוא פיט!דאגי הוא פיט!והארי הוא פיט!פיט!פיט!אבל אני ממה שאני זוכרת כשהייתי בארה"ב..הבנות שם אוהבות נורא באד בויז...ובטח ייחשבו שמקפליי הם חבורה של חנונים או משהו..לא יודעת..אין לי מושג למה אמרתי...אבל כל יום גם יוצא זמר/ת או להקה חדשים בארה"ב שיכולים להיות הדבר הבא...טוב..נראה לי כבר הגזמתי...איך אני מעזה לפקפק במקפליי?!ייצליחו או לא ייצליחו,תמיד יש להם לחזור הביתה,למקום שבו באמת אוהבים אותם,והולכים איתם לאורך כל הדרך!נקווה לטוב!ומחכה לרגע שאראה אותם ב-TRL!!!!!!!האמריקאי כמובן!אההההההההההההההההה........איזה כיף זה יהיה!אבל יש עוד זמן...חשבתי על לשלוח מכתב למעריב לנוער שייפרסמו עליהם..חיחיחיח..ובקשר לזה שאם היית פוגשת אותם,ואומרת להם על זה שהם עושים אחלה עבודה וזה,מסכימה איתך!גם אני הייתי ניגשת אליהם ואומרת..אחריי שקודם הייתי חוטפת התקף לב,נכנסת לקומה..ולאחר מכן כנראה אגיד להם את זה..חיחיחיחי..סתם..סתם..אבל בטח ייקח לי זמן עד שאגש אליהם..ואדאג לראות גם אם זה הזמן המתאים בכלל לגשת אליהם..לא הייתי רוצה להפריע להם באמצע ארוחה,או משהו...למרות שמצד שני לא כל יום רואים את מקפליי..אבל עדיין הייתי מסתפקת במבט מרחוק,מאשר להטריד אותם...ואגב..בפעם ה-1 שראיתי את באסטד,ממש לא חשבתי שהם נראים טוב...אני זוכרת שהדבר ה-1 שחשבתי זה "מי אלה החבורת קופים האלה?!"..נשבעת לך?צ'ארלי נראה כזה פרצוף קקי,מאט היה מוזנח לאללה..וג'יימס נראה כמו ילד בן 12 13..כזה לא קשור..ולא יודעת..אחריי שחרשו עליהם כ"כ הרבה..אז התרגלתי.אמ...ותודה על ה-ח"ח...חיחיח

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif ../images/Emo80.gif

חחחחחחחח נראה לי שגם אם אני הייתי רואה אותם לא הייתי מצליחה להוציא מילה מהפה מרוב התרגשות! חחחחחחח אבל בכל אופן.... כמו שאמרתי מקפליי הם להקה יחסית חדשה ויש להם עוד הרבה לעבור.... גם עליות וכן גם ירידות.... ככה זה כל להקה.... ואם הבנות בארה"ב לא ידעו להעריך אותם תמיד יש להם את אנגליה ששמה נראה לי אני בכלל לא צריכה לפרט לך כמה הם מצליחים והם גם תמיד יכולים לבוא לפה! ואני בטוחה שגם פה יתנו להם המון אהבה! חחחחח נכון כולם היו רוצים להצליח באמריקה, אבל אמריקה זה לא המקום היחידי שיש בו נוער ואמריקה זה לא המקום היחידי שהם יכולים להתפרסם בו..... בקיצור גם אם הם יצליחו באמריקה וגם אם לא.... הם תמיד יכולים לנסות ת'הצלחה שלהם גם במקומות אחרים.... אני בטוחה שהם יצליחו לעניין גם מקומות אחרים חוץ מארה"ב..... ובקשר לבאסטד, נכון בהתחלה הם היו קצת פחות חתיכים ממה שהם היום.... אבל היום הם ממש חתיכים!
אבל שוב אני אומרת לא המראה החיצוני זה מה שמושך אותי לשמוע מוזיקה של להקות וזמרים אלא המוזיקה עצמה....

beyonce3

New member
צודקת!../images/Emo45.gif

כי באמת מקפליי הם להקה חדשה וצעירה שבאמת יש לה המון לעבור וללמוד..ואני איתם לאורך כל הדרך!באש ובמים!ונכון שאמריקה/ארה"ב זה לא המקום היחידי שאפשר להצליח בו,אבל זה הפך להיות מן סטיגמה,שאם אתה רוצה להוכיח שאתה באמת שווה משהו,אתה צריך להתפרסם ולהצליח בארה"ב,ואז אתה שווה יריקה..לא יודעת...ככה אני רואה את זה..אבל בין אם ייצליחו או לא..אני מאמינה שתהיה להם קבוצה של מעריצים..אני כבר יודעת על כמה..אז לכי תדעי.מזכיר לי שבפורום הרישמי שלהם,פתחו אשכול שבו כל המשתמשים שמים תמונה של עצמם,והיה שם בן אחד ששם תמונה של פליפה מהמורדים,וכשראיתי את זה כ"כ נקרעתי!=-D..דאמט!זאת הייתה בדיחה טובה!חיחיחיחיח..וכל הבנות שם מתלהבות..יוווווו אתה נראה מדהים!אתה מהממםמםמםמםמםמםמםמםמם!!!!!חיחיח..זה היה מצחיק!..הקיצר למקפליי לא חסרים מעריצים..באנגליה,יפן עוד כמה ארצות באירופה,ובין היתר גם אנחנו,פה בארצינו הקטנטונת...שנקווה,ומי ייתן שהגרופ הזה ייגדל וייגדל וייגדל...חיחיחיח..כמו בפורום באסטד שחגג שבוע שעבר שנה,ובמשך השנה הזאת שעברה הצטרפו עוד בנות,ואני מבין האלו שהכירו אותם בדיוק כשהם התפרקו..(אני שבוע לפניי שהם התפרקו...)...ואני מקווה כשפורום מקפליי יחגוג שנה..נהיה יותר ממה שאנחנו עכשיו!

DesertRose7

New member
שש.. לא מדברים על זה..

או שזאת אחת הבדיחות הכי גדולות בחיים שלי.. או אחד הרגעים הכי עצובים..

DesertRose7

New member
לא..

אבל ..חחחחח... אני וחן דיברנו על ה"פליפה" הזה..חחח.. זה היה כזה מצחיק.. ועוד עם כל הבריטיות האלה מסביב..חחח..עצוב עצוב

just jenny

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

פאדחניות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו באמת הן מכירות אותו
חחחחחחחחחחחחחח אויי תהיו בריאותXDDDD

למעלה