../images/Emo99.gif
הווווווווווווו..אני חייבת לציין שאת הזאת שריגשה אותי עכשיו... *love is in the air* חיחיחיחיחיח.......בד"כ מחשיבים סרט לכישלון..לווא דווקא בגלל המשחק..אלא בגלל שהוא לא הכניס מיליונים,ולא הגיע למקום ה-1..ואז ממציאים שזה בגלל שהמשחק היה לא טוב,התסריט היה קישקוש..ובלה בלה....מה שלפעמים נכון..אבל לא תמיד..אין לי מושג באמת איך הסרט יהיה..זה לא שאני שונאת את לינדזי כי היא פקאצה או משהו כזה..אלא בגלל שאני חושבת שהיא לא כזאת שחקנית מי יודע מה...שלא לדבר על מקפליי..שחוץ מטום.לא ידוע לי שמישהו מהם יודע לשחק...וההששקפה שלי זה שסרט צריך להיות משהו לעניין,בנוי טוב..וזה..ולא השיט הזה שהם עושים בסרט..למרות שמצד שני זה סרט לילדים ובני נוער..אז מן הסתם זה לא יהיה רציני...כי נגיד..הטיטניק זאת יצירה,היה שם תסריט טוב,בימוי טוב ומשחק טוב...והסרט שלהם סובב רק סביב פריטי פייס..לא יותר..אוף...בכל מקרה אני באמת צריכה לחכות שהסרט ייצא..שאני נזכרת..שב-TRL מדברים הרבה על לינדזי..ואני זוכרת שפעם אחת ראיתי..ודיברו על סרטים חדשים שהיא עובדת עליהם..והסרט של just my luck לא היה מוזכר בכלל...מדווחים על כל מיני דברים..אבל לא על הסרט..ובטח שלא על מקפליי...שזה אומר כבר משהו...אני חושבת לפחות...כי הם באנגליה כל הזמן מתלהבים שהם בסרט עם לינדזי וזה...ובארה"ב בכלל לא מדברים על הסרט,ובטח שלא על מקפליי...אז לא יודעת...ובקשר לזה שאת אומרת על הערצה שלי אליהם...אני חייבת להודות שזה היה בהתחלה בגלל המראה שלהם..אבל לאט לאט המראה פחות הזיז לי..והמוזיקה שלהם זה חלק מהנשמה שלי..24 שע' אני מדברת,רואה,שומעת,נושמת מקפליי....ועכשיו באמת חשוב לי שיהיה להם טוב,ושהם יצליחו..כי כל אומן רוצה להצליח.והאמת שאני מסתכלת על ההצלחה של מקפליי שבאה כ"כ מהר בזכות באסטד..ואני שמה לב למעריצות שלהם באנגליה...שרובן כמו שאמרת..אוהבות את מקפליי בגלל המראה החיצוני,ואולי אח"כ בקטנה אוהבות ואיכפת להן מהשירים שלהם...והן יכולות להיעלם מהר...אבל מה שאמרתי עכשיו על המעריצות..התכוונתי רק לאלו מאנגיה..שאפשר גם לראות עליהן,שחוץ מלצרוח "מקפליי",להגיד "דאגי תעשה לי כבש!"...ולרדוף אחריהם יומם וליל,לדרוש מהם דברים,ולחשוב שאם הן ייפגשו אותם,אז הם ייתחתנו איתן..הן לא ממש יודעות מהחיים שלהם...הלוואי עליי לפגוש את מקפליי...אבל לא יודעת אם באמת הייתי פוגשת אותם,אז הייתי מעזה לגשת אליהם..תלוי גם במצב..זה כמו שאני אפגוש עכשיו את דני באמצע דייט,או בשירותים ואבקש ממנו חתימה או תמונה..זה ממש מטומטם.אני בעמדה,שמספיק לי שמקפליי הם מוזיקה מעולה וכייפית שאני יכולה לשמוע,ואני בתמורה קונה את הדיסק וזהו.אני לא חייבת להם יותר מזה כלום,והם בטח לא חייבים לי כלום...זה ממש מטומטם..למשל לא זוכרת איפה ראיתי..נראה לי בפורום הרישמי שלהם..שהייתה חבורה של בנות שחיכו להם ליד הוומבלי נראה לי..והן רצו חתימות ותמונות,ומקפליי ייצאו אליהם ולחצו להן ת'יד...והן עוד באו בתלונות..ואני במקומן הייתי אומרת תודה שקיבלתי לחיצת יד..שאת אותה היד לבטח לא הייתי שותפת לתקופה ארוכה...וזה ממש מטומטם כל האובססיה הזאת..טוב..מה הקשר??בירה נשר..לא יודעת..אבל סתם ניזכרתי בזה...