חברות/חברי הפורום!

loner in love

New member
אה?

אוי שחר זה היה אחד הדברים המצחיקים... ועדין אין לי מושג אם זה נכון או לא חחחח

just jenny

New member
חחחח התכוונתי שזה מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחח אויי קרתעם אותי

DesertRose7

New member
גם אני לא..

חח.. (אשליה) לכי תדעי.. אולי באיזה רעיון הוא יגיד שהוא דיבר עם ישראליות.. אני אהיה על הרצפה!!

צודקת!../images/Emo127.gif../images/Emo8.gif ../images/Emo80.gif

ובאמת אל תרגישי רע בגלל שאת לא תומכת בסרט כי גם אחרי הכל התחום שמקפליי בתחרו זה לא תחום המשחק אלא המוזיקה [שאותו אגב הם עושים מעולה!- ואני לא צריכה לפרט עד כמה מעולה.....] וכמו שאמרתי הם להקה חדשה ולא חסרים להם מעריצים.... ולמקפליי יש עוד הרבה זמן להתפתח ולהתפרסם ככה שניתן לזמן לעשות את שלו ונקווה שיהיה טוב! חחחחחח גם אני מקווה שעוד שנה נוכל להיסתכל על ההודעה הזאת ולהיזכר איך דיברנו על הסרט..... פעם פעם..... חחחחחח

mayoosh4

New member
כל כךךךךךך נכון :|

מה שכתבת בקשר למוזיקה שלהם. כל כך כל כך.

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo13.gif

לאמא שלה קראו ג'יימי לי קרטיס.. וגם שישיח הפוך היה מטומטם אבל זכה להצלחה.. ולפי דעתי מקפליי יופיעו יותר מ5 דקות לא סתם הם היו שם כמה זמן? חודש וחצי? אני לא יודעת מה בסוף יצא מזה אבל אני רק מקווה לטוב..
אני בטוחה שבאנגליה הוא יכניס סכום מכובד..

beyonce3

New member
אהמ...

אז זזהו..הם אולי היו שם הרבה זמן..אבל את יודעת..עריכה..משהו שלקח חודש וחצי..יכול להסתכם בחדר עריכה לסביבות ה-5 דק' בערך..או יותר...ואני בטוחה שיצליח להם באנגליה...עם כל הבנות שיירצו לראות אותם..אבל אני לא מדברת על אנגליה...אנחנו מדברים גם על ההתחלה שלהם בארה"ב...אם הסרט לא יצליח..קודם כל לא יודעת...לא נראה לי שתהיה התייחסות כ"כ למקפליי..ולינדזי היא זאת שתקבל על הראש...למרות שאם הם יוציאו שם את האלבום החדש...הם יותר ייזכרו בתור הלהקה הזאת שהייתה בכישלון של לינדזי...עיזבי...זאת רק אני שקצת חוששת...כי כל העניין של הסרט בסופו של דבר מסתכם בלינדזי..לפחות אם אנחנו מדברות על ארה"ב..כי שם עוד לא מכירים אותם,ולא נראה לי מזיז להם...אבל אולי אני סתם אומרת..הסרט יכול דווקא כן להצליח,וזה יכול איכשהו לקדם את מקפליי..אבל אני עדיין בעמדה..שמקפליי אכן מקבלים בדרך מסויימת סוג של חשיפה..ובסופו של יום..כמו שאמרתי מקודם..הסרט סובב על לינדזי,לא על מקפלייי...אז לכן אני לא מצפה יותר מדיי,ולא מפתחת אשליות..ככה אני מרגישה...אני יותר מעדיפה להתעסקק בדיסק החדש,ובסיבוב הופעות..כי רשמתי גם בהופעה הקודמת,שכן סובבים סביב מקפליי והמוזיקה שלהם,ולא סביב לינדזי ולינדזי..אה..ולינדזי...וזהו..סליחה שכתבתי לך מחדש את עשרת המכות להלן מגילה על המקפליי של הלינדזי...

DesertRose7

New member
כמה דברים לי אליך..

ואנ ירק מקווה שאני אזכור הכל.. אני אצטט לך מה כתבתי למעלה- "תתפלאו אבל כבר היה סרט של לינדזי שלא יצא לאקרנים בארץ אלא ישר לDVD אז הכל יכול לקרות.. " ככה שאני מאוד מציאותית ותאמיני לי.. היו לי ולחן הרבה שיחות שהסתכמו רק באשליות שלנו.. ואיכשהו יצא שאני ניפצתי מלא.. (סורי חן) אני ידועת את הגבול ואני יודעת שלא הכל בטוח אבל זה לא אומר שאני לא יכולה לקוות.. או סתם לאשלות את עצמי גם כי זה נותן תקווה וגם כי זה כיף! אני יודעת שאני לא צריכה לפתח יותר מדי ציפיות כי כגודל הציפיה כגודל האכזבה. אבל אשליה זאת אשליה ואצלי.. זה רצת בלי נמנע! אז כן.. כמו שכבר אמרתי יש סיכוי שהסרט יצא ישר לDVD וזה עדיף מכלום - נעשה הקרנה מיוחדת אצל מישהו בבית בסרט יהיו 6 שירים של מקפליי! אז זה לפחות.. אמממ.. 15 דקות התהילה שלהם.. ואולי עוד כמה דקות של "משחק" וזה מספיק לי! אני הרי הלכתי לסרט רק כי השיר.. בסוף.. היה של באסטד! אבל בשביל זה.. פיי.. אגב הסרט של לינדזי שיצא ישר לDVD זה Confessions of a Teenage Drama Queen - לא יודעת איך קוראים לזה בעברית. בארה"ב זה הרי בטוח יוצא וגם אם פה זה לא יצא אין לי ביעה עם זה. אני אהיה מרוצה ממה שיתנו לי. פשוט יש סיכוי שמקפליי אחרי הסרט יתפסו קצת בארה"ב וכולנו יודעים כמה השפעה יש לארה"ב על ישראל בכל תחום.. בעיקר במוזיקה אז בעקיפין.. לאט לאט לינדזי בונה לעצמה מעמד ואני מקווה שזה יביא את הסרט גם לארץ. קיצר לסיכום: אשליות זה דבר נחוץ וכיפי!

beyonce3

New member
שחר...שחר..שחר...

לא אמרתי לא לדמיין אשליות או משהו כזה...אני רק אמרתי את דעתי..ואין לי התנגדות שתדמייני שמקפליי יבואו לבכורה בארץ,שהסרט יצליח או כל מה שאת רוצה..זכותך לדמיין..אז אני לא אומרת לא להיות באשליות..ראני אומרת שאני רוצה לא רוצה להיות באשליות..כי אני יודעת איך אני לפחות לוקחת..לכן אני אומרת את זה..לא רוצה לפתח אשליות לעצמי..כשאני יודעת מה הן העובדות..ואני יכולה לפעמים לקחת את זה קשה..או לא יודעת..הקיצר כל מה שאמרתי התכוונתי לעצמי...וזהו..ובקשר ל-6 שירים של מקפליי וזה..שוב פעם..הסרט הוא לא מה שמעסיק אותי כרגע..כי אולי מקפליי משתתפים..וזה...אבל לא יודעת..הסרט לא מדבר אליי עכשיו..ואני אישית מעדיפה להתעסק במה שקורה עכשיו עם מקפליי,ולא במה שקורה בסרט..כי זה בסה"כ סרט..זאת לא המציאות..אז אני מעדיפה את מקפליי על הבמה,ולא על המסך...זהו...

DesertRose7

New member
אל תדאגי אמא..

אני יודעת לעשות הדלה בין המציאות לאשליות..חחח.. יותר נכון אני דיי מומחית בעניין. בואי נחכה קצת.. אם וכש הסרט יגיע נראה מה אז תגידי..חחח..

beyonce3

New member
../images/Emo2.gif

"אל תדאגי אמא..."..כאילו WTF שחר....?!..מה...?מה....?...מה?!כזה לא קשור........

למעלה