אהמ...
אז זזהו..הם אולי היו שם הרבה זמן..אבל את יודעת..עריכה..משהו שלקח חודש וחצי..יכול להסתכם בחדר עריכה לסביבות ה-5 דק' בערך..או יותר...ואני בטוחה שיצליח להם באנגליה...עם כל הבנות שיירצו לראות אותם..אבל אני לא מדברת על אנגליה...אנחנו מדברים גם על ההתחלה שלהם בארה"ב...אם הסרט לא יצליח..קודם כל לא יודעת...לא נראה לי שתהיה התייחסות כ"כ למקפליי..ולינדזי היא זאת שתקבל על הראש...למרות שאם הם יוציאו שם את האלבום החדש...הם יותר ייזכרו בתור הלהקה הזאת שהייתה בכישלון של לינדזי...עיזבי...זאת רק אני שקצת חוששת...כי כל העניין של הסרט בסופו של דבר מסתכם בלינדזי..לפחות אם אנחנו מדברות על ארה"ב..כי שם עוד לא מכירים אותם,ולא נראה לי מזיז להם...אבל אולי אני סתם אומרת..הסרט יכול דווקא כן להצליח,וזה יכול איכשהו לקדם את מקפליי..אבל אני עדיין בעמדה..שמקפליי אכן מקבלים בדרך מסויימת סוג של חשיפה..ובסופו של יום..כמו שאמרתי מקודם..הסרט סובב על לינדזי,לא על מקפלייי...אז לכן אני לא מצפה יותר מדיי,ולא מפתחת אשליות..ככה אני מרגישה...אני יותר מעדיפה להתעסקק בדיסק החדש,ובסיבוב הופעות..כי רשמתי גם בהופעה הקודמת,שכן סובבים סביב מקפליי והמוזיקה שלהם,ולא סביב לינדזי ולינדזי..אה..ולינדזי...וזהו..סליחה שכתבתי לך מחדש את עשרת המכות להלן מגילה על המקפליי של הלינדזי...