חברים המפגש בוטל!

yair hazout

New member
חברים המפגש בוטל!

לפי כל מה שעדכנו אותי, כל מי שהלך והיה אמור להגיע-בריא ושלם! אנחנו נמצא תאריך אחר למפגש, אל תדאגו

יעל 13

New member
כל הכבישים חסומים וההורים מעדיפים

שנישאר בבית...והם צודקים...חברה עדיף לעשות מפגש ביום אחר כשיהיה יותר בטוח ולא עכשיו כשכל תל אביב משטרות ואמבולנסים וצרחות... נעשה ביום אחר...יהיה מפגש אל תדאגו

גם כי../images/Emo110.gif

כנראה האוטובוסים כבר יפסיקו לנסוע עכשיו בגלל כבישים חסומים באזור וכאלה.. לאדעת אם זה עובר בדרך לגבעתיים.. וגם כי עכשיו יעל אמרה שיש עוד 3 מחבלים כנראה שמסתובבים והם מן הסתם יעשו את זה בקניון/ מקום ציבורי אחר..

יעל 13

New member
כן..אמרו שהשוטרים במרדף אחרי מכונית

שכנראה הורידה את המחבל...וזה ממש מסוכן כי מן הסתם הם יתפוצצו במקום שיש הרבה אנשים ובעזריאלי יש יותר מ1000 איש בחופש...עזבו נעשה ביום אחר

חבריים הדר בדרך הביתה עכשיו../images/Emo70.gif

דיברתי איתה!, היא בסדר! וחבריים! תעשו טובה אל תצאו מהבתים!! היו עוד מחבלים במצובישי שנימלטה מהאזור! תחכו עד שיהיו עוד עידכונים בחדשות!

המצובישי החשודה ניתפסה../images/Emo13.gif

קרוב לירושלייייםםםם
אמאאאאאאאאאאאאאא ההורים שלי שםםםםםםםםםםםםםם

זה נתפס בצומת של מודיעין../images/Emo7.gif

והמשפחה של אחותי(ביא בעלה והאחיינים המושלמים שלי)גרה שמה
אמאאאאאאאללללה

eynav16

New member
אל תכנסו לפאניקההה

או איך שלא כותבים את זה.. יהיה טוב
לפני איזה שבועים שהיה איזה מחבל באיזור הצפון כל האנשים מהקיבוץ שלי שיש להם נשק יצאו להסתובב, לשמור על הגני ילדים וכאלה... זה גם מפחיד וזה לא פעם ראשונה שזה קורה...

eynav16

New member
וואי

איזה פחד... שמחה שביטלתם את זה!! למרות שבטח היו ילדים היו בדרך לת"א לא??

כן. אחרי כל ההשקעה.

תודה רבה לכם על כל הדאגה. הייתי בעזריאלי עשירית מהזמן שלקח לי להגיע לשם.ושלא נדבר על החזרה. תזכירו לי בפעם הבאה לא להכין דברים סתם. יומטוב.

../images/Emo201.gif הדרוווווווווווווווווווש

אנחנווו לא תיכננו את פהיגועעע אין מה לעשותתת
הכל בידי שמיים..:( העיקר שאת בריאה

למעלה