חברים המפגש בוטל!

מאמי|ניחום|

העיקר שאת בריאה
ודי לא נורא
אל תדאגי אנחנו נקבע שוב מפגש בקרוב

אין סיכוי

שאגיע להבא, אלא אם זה יוצא לי על מפגשים אחרים ואז אגיד שלום. אביטלוש, תודה בכל אופן. באמת.

הדרוושש במאת שאין לך מה לכעוס עלינו

אנחנו לא אשמים... באמת. אפחד פה לא תיכנן שיהיה איזה פיגוע היום! גמני התארגנתי לצאת! באמת! ואז היה הפיגוע! זה לא תלוי בנו ואת חייבת להבין את זה!.. זה לא יעזור לך שתכעסי עלינווו כי לנו יאן מה לעשות בנושא! את ורצה תשלחי מכתב לראש הממשלה על מהצב הביטחוני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (כאילו שזה יעזור
)

eynav16

New member
אבל הם לא אשמים!

אף אחד לא אשם שהיה פיגוע... מאיפה את?

קראתי. וגם הדס כנסי.

וזה בסדר, חפיף, לא? סתם בזבזתי מלא אנרגיות ומחשבות- כמו תמיד. וסתם בזבזתי שעתיים בדרכים בשביל בדיוק עשר דקות. בכל אופן, הכנתי לך ולהדס מכתב על תמונה של אגם ועוד משהו קטן. אם תהיו פעם בפ"ת-תודיעו לי.

הדרוווש את ממש חמודה אבל..

אין לך ממה להתעצבן .. באמת!, כולנו רצינו לראות אותך ובכלל להיפגש.. אין לי מה להגיד חוץ ממה שדאמרתי עד עכשיו חוצמזה שאני רוצה שתתעודדי
תחשבי על הצד הטוב
, את בריאההה!, את לא הגעת לפיגוע חס וחתולה!! הדריי יש מלא מלא דרכים להתסכל על זה.... כמו לע הרבה דבירם בחיים! אפילו על הפיגוע שהיה... נהרגו 6 אנשים כלומר 6 עולמות שזה המוווווווון באמת המוןן! אבל אנחנו לא יודעים לכום.., מאיפה לנו לדעת שזה לא היה איזה נס משמיים והיו יכולים לההרג פי שניים או שלוש! הכל יחסי הדרווש:]]! תחשבי על זה

המשך../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

תחשבי שאת פגועה מזה שסתם השקעת אנרגייה וחשיבה.. תחשבי מה משפחות ההרוגים עכשיו חושבתת?? שהם רצו ללכת לאכול הפלאפל ולחזור הביתה שלמיים? מה להם תגידי??? שחפיףף?, שאת הפסדת מפגש?!??!?!?! באמת הלכ יחסי! גם זה לא יכיף וגם זה לא.. אבל את תפעילי את השיקולים שלך מה יותר חשוב
אוהבת ואתך מלא מלא מלא מלא מלא
הדס

הדרוש..../images/Emo110.gif

תקשיבי! אני מבינה אותך! כי את באת מרחוק יותר, ולך היה יותר קשה להגיע ובסוף לא פגשת אותנו.. את צודקת.. אבל אנחנו לא ידענו שיהיה פיגוע.. אבל העיקר שלא נפגעת! ושאת בסדר! אני יודעת שהתאכזבת.. אני בטוחה.. ובצדק.. כי לא היה מפגש בסוף.. ואת כבר הגעת לשם.. גם אחרי שדיברתי איתך התקשרתי לאבא שלי לברר אם הוא יוכל לקחת אותי והוא אמר שבינתיים לא אבל כשהוא יצא מאיפה שהוא הוא יוכל.. ואז התקשרתי אלייך ולא ענית לי.. מצטערת שהכל יצא ככה.. באמת.. גמני נורא רציתי לפגוש אותך, ואת כולם..

עניתי../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

פשוט הייתי באמצע משו בפיינטשופ ואז ראיתי שרשום 5 מסרים
זה כנראה נשלח כמה פעמים.. ועניתי לך

eynav16

New member
אני לא מבינה למה את כועסת

כאילו כן זה מאכזב וקצת מעצבן...וחבל על הכסף אבל אין מה לעשות...אף אחד לא תכנן פיגוע..ויש פה הרבה ילדים שהם דיי קטנים(בגיל) ובטח בקושי נתנו להם לסוע למפגש אז אחרי פיגוע בכלל לא יתנו... אני כן מבינה אותך אבל לא מבינה את הכעס שלך...

eynav16

New member
לא, את רק מתעצבנת פה על כולם

לפחות זה נישמע וניראה ככה

למעלה