חברים המפגש בוטל!

eynav888

New member
יותר מסבבה לי

מה כבר אמרתי לך.. את עצבנית אבל לא להוציא עלי את זה

TOUSH

New member
מאמי לא נורא באמת../images/Emo13.gif...לפחות יצאת

קצת מהבית. אני שבוע וחצי לא ראיתי את מחוץ לבית הייתי חולה מתה.. הלך לי החופש לעזעזל הייתי משלמת על לצאת בטעות לעזריאלי באמת

אביחי 33

New member
מאמי אין לך מושג אבל...../images/Emo24.gif

כמה דאגתי לך
אין לך מה לעצטער!! אני מבטיח שיהיה עוד מפגש

יקיר15

New member
הגענוווו ...

בדרך לת"א הודיעו לנו על הפיגועע וואי זה היה מזה מבאס והטלפונים לא הפסיקו לצלצל לא שלי ולא של חלי כל שניה צלצול אבמא שבא דוד דודה וגם הדסושש וביחושש .... תודה לכולם על הדאגה ... ובאמת חבל שביטלנו את המפגש בסך הכל בעזיראלי היה די בטוח ויש אבטחה חזקה והיו שם מאות אם לא אלפני אנשיםם ... ראינו את הראל מואיל באוטו שלוו חחח ... וריאו גם את אוגניסו משהו כזה -0 שחקן כדורגל של ביתר וחלי ואח שלה הצטלמו איתו ... ובעזריאלי הייתה חנות של אינטימה וסקצרס אז לקחנו קטלוג של אינטימה ופוסטר של אמגוש מסקצרס ... בקיצור יצאנו מב"ש בשעה 1 וחצי והגענו בשעה 3 וחציי שעתיים נסיעה אימלהה איזה פקקים היה עםפ האוטובוס החרא הזה ... כל ת"א הייתה פקוקה חבל על הזמןן ... אז חזרנו ברכבת את הרכבת של 4:08 דקות פיספסנו אז טיילנו קצת בעזריאלי ואז שבאנו לקנות כרטיס לרכבת של 5:10 היה פולללללללללללללל אנשים במכונות של הכרטיסים אז לא יכלנו לקנות ... אז הלכנו לתחנת רכבת תל אביב מרכז שזה בערך 5-10 דקות מעזירלי ושמה היה ריקקק אז קנינו כרטיס לרכבת הבאה שהייתה צרכיה להיות בשעה 6:08 אבל בסוף היא באה בשעה 6:30 ... וזיהו ואז חזרנו הבייתה טיילנו קצת בקניון הנגב בב"ש ואז חלי ואח שלה לקחו אוטובוס לאופקים ... והדרושש מאמי באמת שאין לך על מה להתעצבן ביטלו את המפגש כי היה םיגוע ואנשים פחדו ... אף אחד לא ידע באמת מה הולך בעזריאלי ואף אחד גם לא תכנן את הפיגוע גם אני וחלי נסענו שעתיים ובסוף לא ראינו אף אחד אבל אין מה לעשות זה מה שמכתוב משמיים ! סליחה על המגילה מי שירצה שיקרא ...

אביחי 33

New member
יקיר אחי העיקר שאתם בריאים../images/Emo9.gif

ושלא בזבזתם יום שלם והלכתם לקניון,והצטלמתם וכאלה
זה הכי חשוב
ואנחנו עוד ניפגש, אני מבטיח

יאאאא../images/Emo110.gif

תאמין לי איזה כיף לראות מישו שיצא שמח מהיום הזה
באמת.. אפילו קצת שמחח:]] העיקר שנהנתם
כה"כ לכם שהגעתם מרחוק! המוכר בסקצ'רס הביא גם לכם פוסטרים?
ובאינטימה נשארו קטלוגים?
חשבתי שלקחנו את כולם
מזל שכולנו בסדר

טל ועדי1

New member
יקירוושש!!!!! טובב שחזרתתם!!!

בשלום!! העיקר שאפילו קצת נהנתם ולא בזבזתם סתם זמן נסיעה לעזריאלי!!!

eynav16

New member
יכולתם ללכת למפגש פורום

אחר שהיה שם
בצחוק! העיקר שאתם בריאים ושלמים ועוד נהנתם אז בכלל טוב

למעלה