חברים הקרבות החלו !!! יואפסי 156 יצא לדרך !!

elvis18

New member
חברים הקרבות החלו !!! יואפסי 156 יצא לדרך !!

הפרילימס בפייסבוק החלו ב2 בלילה , קרב ראשון דיי מהנה כבר עבר !
https://www.facebook.com/UFC/app_247211121995467

isrhammer

New member
איזה מציקים..

הם שמים את הפרסומת הזו בין הקרבות..

מעפן

שישימו את הקהל, אולי תהיה קצת אווירה

elvis18

New member
זה בגלל שבטלוויזה יש פרסומת אז גם בפייסבוק ..

הם חייבים להיות מתואמים עם השידור טלוויזיה בקטע הזה.

בכל אופן עד עכשיו אני נהנה מהפרילימס !!
קרבות מהנים וטובים ...

מרקו בי

New member
יאללה שיתחילו התותחים הכבדים כבר

אחרי ששבוע שעבר ראינו קרב מרכזי מיותר, היום קרב פתיחה שמתחיל או ממשיך את אותו קו. מחלקה מאוד מיותרת, מרגיש לי שיש מושבים ריקים ולא סתם. אין מה להפסיד.

זקס11

New member
לא צריך להסחף

מיין איבנט סביר ביותר, ויותר חשוב- מיין קארד פצצה.

22wings

New member
מאיה - פיץ'

אם פיץ' בא לקרב רק להוכיח שמאיה לא יכול לא הכניע אותו אז הוא הצליח. מאיה עם האיבקות מאוד מרשימה. עשה את שלו. רק חבל שהוא לא ניסה יותר דברים מלבד RNC או ניסה לעבור לפול מאונט.

elvis18

New member
גם פה נהנתי לאללה !!!

חברים היה שמה שני סיבובים וחצי אונס בכפייה ... ועוד חצי סיבוב של תשלום לקופאית ,הוא רכב עליו כמו השור הזה בדיסנילנד שמסתובב במהירות ורוכבים עליו עד שנופלים ממנו ... דמיאן מאיה עשה את כל הסיבובים במתקן ... במשך פאקינג 3 סיבובים !!

אני מרגיש בחלום !

זקס11

New member
מאיה-פיץ' (ספויילר)

פעם ראשונה שאני רואה שפיץ' נלחם בטפשות. ראבק, למאיה יש האבקות מעולה. לא ראית מה הוא עשה לסונן?
וגם אם לא, אז הסיבוב הראשון הספיק כדי להבין שאין מה לעמוד מול מאיה. ומצד שני, פיץ' לא צריך לפחד מהקרקע. אז אם פיץ' היה עובר בסיבוב השני להאבקות אגרסיבית עם הרבה נסיונות TD, הקרב היה נראה אחרת.
חבל שפיץ' שכח שהמטרה היא לא להדגים כמה הוא טוב בהגנה מהכנעות.

BT24

New member
מסכים

לא יודע מה עבר על פיץ' בקרב הזה, הוא נראה כבוי לגמרי. מוזר, כי בד"כ הוא אחד הלוחמים האינטיליגנטים.

k i m k h y

New member
זו כמובן חוכמה שבדיעבד, אבל

כשעמד במסדרון, לפני הכניסה שלו לאולם (עם ה"מוסיקה" הזו ברקע) אוברים נראה לי מפוחד משהו...
איך אמר קזה - בשביל כבוד צריך לעבוד - ביגפוט נתן כאן אחלה אחלה עבודה!
כל הכבוד לו.
אוברים - כאילו מישהו שיחק לו עם הונטיל - כל האוויר החם יצא...

elvis18

New member
הוא בא עייף - את רוב האנרגיה

הוא הוציא בלהיות שחצן ולדבר על עצמו בלי סוף ...
אני מניח שגם מול המראה הבחור כל הזמן עומד מסתכל על עצמו ואומר - K1 LESNER CHAMPION DREAM STRIKEFORCE ...

אני ואני ואני ואני ...... במקום להתכונן ברצינות

udi102

New member
ביגפוט אנס אותו

בלי קשר שאוברים שחצן ,בלי סטרואידים הוא כלום

RoyceGracie

New member
טוב שלא הגזמת

מדובר במשקלים כבדים כך שכל פצצה היא פצצת נוק אווט. אוברים לקח את הסיבוב הראשון והשני ואם ביגפוט לא היה מוצא את הראש שלו הוא סביר להניח שהיה מפסיד את הקרב.

ככה זה במשקלים כאלה, ולא מובן לי איך לוחם במשקל כזה מרשה לעצמו לבנות על מהירות ולשים את הראש קדימה.

בסופו של דבר, אתם מוזמנים לחשוב שזה המצב הפסיכולוגי (שחצנות) של אוברים שהביא אותו לעבוד כמו שהוא עבד אבל לפי דעתי לוחמים עם ניסיון כמו שלו שבאים ממחנה כל כך וותיק ואסכולה ארוכת שנים. הם לא עושים את הדברים הללו בטעות ולא סתם, לטעמי היה מדובר בבחירה מודעת מצידו שבאה להוריד את הביטחון של סילבה ולשלוט בקרב פסיכולוגית - שזה בדיוק מה שהוא עשה.

אתם מן הסתם ראיתם את זה בהרבה קרבות, וזו אחת האמיתות החזקות של אמנויות לחימה שרק מי שהיה בזירה מבין - אחרי ששיכנעת לוחם שהוא מפסיד - הוא יפסיד.

למעלה