חברים הקרבות החלו !!! יואפסי 156 יצא לדרך !!

BT24

New member
אוברים-ביגפוט

וואו
מי היה מאמין שביגפוט סילבה ינצח ככה?!

אוברים איכזב בלי ספק, זילזל בטירוף ונענש.

Retaliation

New member
אלוהים אדירים........

בונא, אני עם הלסת על הריצפה.. איזה סיומת!!!! אני בהלם....................

מרקו בי

New member
אני היתי עם פה פעור

סוף סוף קיבלתי תזכורת למה אני אוהב את הספורט הזה.

Retaliation

New member
שמע....

זה היה כלכך לא צפוי, שכשאתה רואה את זה קורה אתה פשוט נשאר עם הפה פתוח, משפשף את העיניים ועדיין לא מצליח להבין מה ראית עכשיו. ואני עדיין לא הסדרתי את הנשימה שלי.... פשוט סיומת מטורפת.

blackcoldtiger

New member
אוברים

כבר מהסיבוב הראשון אפשר היה לראות שהאברים לא ממש מכה חזק, לדעתי ביגפוט חיכה שאוברים יתעייף ואז ללכת על הכל.

אני בהחלט חושב שאוברים גמר עם החומרים האסורים או כמה מהם והוא בבעיה עכשיו.

fatut7

New member
אני עושה קאמבק חד פעמי במיוחד בשביל זה

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יצא האוויר מהבלון הנפוח והמסומם.
ברגע שסילבה הפסיק לפחד הוא פירק את האפס.

AmitNHB

New member
רגע, אבל לא הצטרפת ל band waggon אחרי הקרב

מול לסנר

שמע, לדעתי אוברים נתן כאן הופעה מזלזלת ושילם ביוקר אבל בקשר לסמים, כולם משתמשים וזה לא משנה אם אתה תפלץ כמו אוברים או ציפלון כמו לאנס ארמסטרונג.

אה, וברוך המבקר בפורום

fatut7

New member
שמע לסנר היה מפסיד באותו יום לכל אחד

וברור שכולם מסוממים חוץ מפן, אבל הוא היחיד שעשה מזה קריירה. היה אפס בחצי כבד, התנפח מסמים ופתאום נהיה קונדטנדר?

AmitNHB

New member
זה כי הרמה ב HW ממש נמוכה. ובגלל שפשוט לא

היה לאוברים גז להתחרות ב LHW. היו לו לא מעט קרבות שהוא הפסיד רק בגלל הגז כמו הקרב מול לידל ואחד הקרבות מול שוגאן ואפס הוא בטוח לא היה. הוא תמיד היה בתחתית של הופ 10 שמה אבל זו הייתה מחלקה מאוד איכותית בימים ההם שגם בפרייד וגם ב UFC היו לוחמים מעולים ב 205. שמע, אין ספק שאוברים ב HW זו גרסה שונה לחלוטין מאוברים ב 205. אין ספק שכוחות לא טבעיים
קשורים בזה... אני רק אומר so what ? סטרואידים וממריצים אחרים זה הנורמה ב MMA, למעשה זו הנורמה בספורט. אתה צופה בסופרבול עכשיו ?? חוץ מביונסה, אין שם אחד שלא ממריץ ואם כבר ברמאויות עסקינן אז מסתבר שגם ביונסה רמאית לא קטנה. כל תחום והשקרים שלו...

fatut7

New member
מסכים איתך בהכול

למעשה כתבתי סטטוס אחרי הראיון של לאנס א. שאפשר עכשיו להבין כמה בי ג׳יי פן באמת גדול, כי הוא כנראה האלוף עולם היחיד בעשור האחרון שהיה אלוף עולם לא מסומם.
בכל מקרה אוברים תמיד היה בעיני בלון מלא הייפ, בלי קשר לסמים.

BeniTaz

New member
אגב אם הולכים לפי הקו שלך

אז אוברים נמצא נקי אחרי הקרב עם לסנר (לא אומר שלא השתמש, רק שלא נתפס) ונכשל רק בבדיקה אקראית כמה שבועות אחרי.

מי אמר לכם, לכל אלו שחושבים שהויטמינצ'יק זה הסיבה להפסד, שאוברים הגיע לקרב הזה נקי? הרי אפשר להשתמש ולעבור בבדיקות אחרי הקרב.

ואלון, למה שאני אאמין שפן נקי?
לפי האישיות שלו והרצון שלו להצליח הייתי אומר שהוא לא יותר אמין, מוסרי, ספורטיבי ממרבית הלוחמים ב-UFC. בגלל המבנה גוף שלו? גם בארנט קצת שמנמן וכל הזמן נתפס.. בגלל שחבר מכיר חבר שמכיר את פן ונשבע הוא לא משתמש? לא יודע, מישהו שלא נתפס הודה פעם שהשתמש? יצאת בקמפיין לטובת פן לאחרונה.. אתה לא יכול להוכיח שפן נקי, אז איך אפשר להצהיר שהוא בנוסף היחיד שנקי?

anilopo

New member
מחזק

אני יכול לומר שבעין מקצועית אוברים עונה על ההתוויה הרפואית הנוגעת לשימוש בסטרואידים אנבוליים. גם כעת, כש"עבר" ביקורת.
כמובן שישנם עוד חומרים משפרי ביצועים שאינם אנבוליים, אך הם פחות בולטים לזיהוי.

להאמין שספורטאי מקצועי ברמות הגבוהות לא יעשה שימוש בחומרים משפרי ביצועים, אף רק כדי "ליישר קו" עם יריביו, זה לכל הפחות היתממות. מקרה ארמסטרונג הפתיע רק את האוהדים והמעריצים התמימים, בטח שלא את המעורים בעולם הספורט המקצועי והחובבני ההישגי. אף אחד לא תהה כיצד הוא מביס פעם אחר פעם רוכבים "מסוממים" כשהוא עצמו נקי?!
לא קל לשלב אימון כוח/משקולות אינטליגנטי באימוניו של לוחם MMA מקצועי כך שלא יפגום בשאר האלמנטים באימון. אימון כוח שיוביל לשיפור משמעותי ועלייה במסת שריר גוזל זמן רב ואנרגיה; ויעידו מפתחי גוף, מרימי המשקולות אולימפיים ו-PowerLifters. כאשר אני רואה לוחם בעל מסת שריר נכבדה ביחס למבנה גופו או כזו הגדלה בקצב מרשים מאז תחילת דרכו כלוחם, די ברור שנעשה שימוש בסטרואידים אנבוליים. אותו אדם היה מתקשה להשיג מסת שריר כזאת גם אלמלא היה לוחם והיה מקדיש את כל זמנו ומרצו לפיתוח שריר, קל וחומר כאשר הוא נדרש לאימוני טכניקה וסיבולת מפרכים בנוסף לאימון כוח. אין זמן ואין משאבים גופניים. אחד מהגורמים המעכבים פיתוח שריר הוא אימון סבולת (שריר ולב-ריאה) אינטנסיבי, כדוגמת זה של לוחם MMA.

moriarty

New member
זה היה ממש מעניין

אני רוצה לדעת עוד.
מה הכוונה "בעין מקצועית"?
מה ההתוויה הרפואית לשימוש בסטרואידים אנבוליים?
הבנתי ממה שכתבת שאתה חושב שהוא עדיין משתמש. אתה מדבר על הגדילה שלו? מה בדיוק אתה רואה?

anilopo

New member
התוויות (אינדיקציות) רפואיות

אוברים הוא מקרה בוחן של שימוש בסטרואידים אנבוליים (AAS). לבד מקצב גדילה מהיר וחריג למשקל הטבעי של הפרט, אינדיקציות נוספות הן פרופורציות חריגות בשרירי פלג גוף עליון מסוימים העשירים בקולטנים אנדרוגניים (רגישים ל-AAS), כמו: צוואר, טרפז, כתפיים וזרועות. ככלל, ככל שיורדים במורד הגוף, כך יורדים מספר הקולטנים. זהו חלק מההסבר לאנטומיה הגברית הטיפוסית המאופיינת בכתפיים רחבות וזרועות מפותחות מאלה של נשים. עוד תימוכין לכך הם העקשנות הידועה לשמצה של שריר התאומים הממאן לפעמים להתפתח, והפער היחסית קטן בין נשים וגברים בהתפתחות מסת פלג גוף תחתון.

לפרטים נוספים קרא את תשובותיי בהמשך.

למעלה