"חברים יקרים" <כן ממש...>

sk8er girl 26

New member
"חברים יקרים" <כן ממש...>

אני מדויעה בזו שאני עוזבת את פורום גרין דיי. כע מפני אנשים מסוימים. אז אתם יכולים ללכת לחגוג...יוסי, אורי כל המעצבנים... אין לכם יותר מזיקים בפורום. זהו הלכתי. ביי אתן מזומנים לחגוג...

whatascene

New member
שניה, תני לי לפתוח את השמפניה..

את יודעת שלא היית צריכה לעזוב אם לא היית מתעצבנת מכל פיפס שהיו זורקים לכיוון שלך.. אבל אם זה מה שאת רוצה, תהני.

whatascene

New member
בגלל שאת מתעצבנת מכל דבר

אם את רוצה שכולם יגידו לך להישאר אז בהצלחה. אבל לפי דעתי את סתם עושה מזה סיפור.

sk8er girl 26

New member
לא, בגלל שאתם אל מכירים אותי אתם

לא מתחשבים בי... אני רגישה, קצת מוזרה... ויוסי הזה עם החללית בכלל מכה...

whatascene

New member
אז *תתעלמי* זה באמת לא כזה קשה

חוצמזה אם לא היית כותבת שטויות (על אבריל כשאומרים כל הזמן -לא- לכתוב עליה, או על כמה שבילי סקסי נשמה עיניים שלי וכו') לאף אחד לא היה אכפת. חוצמזה מה את שמה זין על מה שאנשים אומרים? כאילו באמת, את אפילו לא מכירה אותם! סה"כ להיות קצת יותר עניינית, זה עד כדי כך פשוט

sk8er girl 26

New member
אני אל כתבתי את הדברים האלה על בילי

איך את יודעת שאני שמה זיין עם כל אלה? אז כן הכנסת אצבע וירטואלית לפורום אבריל לאבין!!!

whatascene

New member
מה?

אני יודעת שאת שמה זין כי את עושה פוסט על זה שאת עוזבת ואומרת כל הזמן כמה שכולם קקה אלייך? תראי, זה באמת לא כזה קשה. פורום גרין דיי, נכון? ראית שאת אבריל לא ממש אוהבים פה, נכון? עכשיו לשלב את השניים, זה הכל. וזה אומר בלי אבריל, בלי כמה שבילי סקסי (כי אנחנו מודעים לזה כבר) ובלי להתייחס יותר מדי לכל הודעה מסכנה של "אהה מטומטמת!!". זה לא כאילו זה אנשים שאת ממש מכירה שבאים אלייך פוגעים בך ממש. זה בסה"כ כמה אנשים באיזה פורום. פורום! פשוט אל תקחי את זה קשה, ותשדלי לדבר לנושא, זה הכל.

whatascene

New member
כי תמיד מקללים אנשים, ככה זה

למקרה שלא שמת לב, פה זה לא בדיוק מה שנקרא "קהילה מתורבתת" חח ובכלל כשאנשים מציקים לך עם כלמיני אנשים שאתה מאוד לא אוהב (אבריל) או עם נושאים מעצבנים הם אומרים כלמיני דברים, ועם איך שאת מגיבה בסוף זה מגיע לקללות. הנקודה שלי היא שאם היית קצת נרגעת עם זה ולא היית מתייחסת להכל אף אחד לא היה אומר לך כלום.

®NuLy®

New member
בעעע זה לא קשור

חלילית סתם יורד עלינו כי אנחנו שומעים אבריל... אני בחיים שלי לא אמרתי כאן בפורום אבריל שולטת {כי אני יודעת שזה יגרום לריבים} ולא בילי הנשם {כי הוא ממש לא כזה} חלילית ולפעמים גם אורי סתם יורדים עלינו כי אין לנו אותו טעם במוזיקה וכי אנחנו מעריצים את גרין דיי מאמריקן!!!

®NuLy®

New member
זה מעצבן...

אני מעריצה את גרין דיי מלא מלא!! אתם לא מכירים אותי, אתם לא יודעים כמה! ובאה איזה לללית מטומטמת ויורדת על כל מה שאני אומרת... גם דברים שלא קשורים לגרין דיי: אמינם, לינקין פארק, סימפל פלאן וכו' אז מה אם אני אוהבת להקות קצת יותר ממוסחרות מגרין דיי!! ומוניקה סקה לא ממוסחרים

whatascene

New member
מה הקשר עכשיו למוניקה סקס?

תביני, יש אנשים שמוזיקה זה עסק רגיש, וכל העניין הזה של המסחור בכלל.. שוב, אם אתם רואים שאנשים לא אוהבים משהו אין טעם לדבר על זה כל הזמן, זה לא עושה טוב לאף אחד.

whatascene

New member
אז ילד אחד אמר לכם משהו

סו פאקין וואט? זה באמת עד כדי כך פגע בכם שאתם לא יכולים פשוט להמשיך הלאה בחיים שלכם?

whatascene

New member
היום ואתמול הוא נהיה קצת יותר פעיל

אז מה? אם לא תגיבי הוא לא ימשיך סתם להציק לך, חוצמזה אולי את שמה לב, אבל הוא לא אומר את זה על כל תגובה שלך, רק על כאלה בנושא מסויים.

למעלה