"חברים יקרים" <כן ממש...>

SAMAR

New member
את לא לבד...

ותתבישו לכם! אנשים אז היא אומרת על בילי שהוא מושלם...אז?! גאד דאמט, כשאתם רואים משו שווה, לא תגידו מגניב? אז היא אוהבת להדגיש את זה אז מה? ואל תגידו שאתם לא!!! אל תעזבי יוליה!!![גל את תלכי!]

walk alone

New member
היא מאוד בסדר אל תתיחסו למה שהמפגר

הזה (חללית הזה או איך שלא קוראים לו..) אומר הוא סתם דפוק

ALiCiA SpInNeT

New member
ככה, להיכנע, לוותר על מה שאת אוהבת,

בגלל טוב. לא מכירה את הסיפור. שקט. בכל מקרה, חבל. היה יכול להיות בינינו משהו
(מה)

riotgirl28

New member
יאלה דיי

כולם פה בגלל אותו נושא.גרין דיי.. מזה משנה ? תנו לה סיכוי באמת.. אז מה אם היא פאקצ'ה... ושלא תעזי להגיב..אנלא פאקצה.. ולא אמרתי שאנשים פה קוראים אחד לשני פריקים.. הכוונה שאנשים ..בביצפר למשל..קוראים לכם פריקים זה נעים? ועוד תחשבו שהיא פה בגלל גרין דיי ואנשים שאמורים להיות נחמדיים דוחים אליה

sk8er girl 26

New member
כע נכון!

ואם אני פקאצה אני פקאצה גאה! טוב מאוחר מידיי! יהי שלום פורום מעפן!

Sum41xGiRL

New member
סקייטר גירל לכי!

ריוטגירל, אנשים לא קוראים לי בבית הספר "פריק" אולי בגלל שאני לא בבית ספר וגם שהיית לא קראו לי... :|

BlueBeIl

New member
אבל הם לא,

ובמקרה שכן אז הם לא יודעים מהחיים שלהם והתגובה הנאותה היא "פריקית תקראי לאחותך" פריקים חחחח

whatascene

New member
אויש אני שונאת אנשים כאלה

כאילו, זה ממש מטומטם! "אהה ילדה את בכת השטן?" "כן" "אהה..." וואו, פניני חוכמה ממש.. חח גם האלה של ה"ילדה, איך זה להיות פריקית?" ובמקרה זה התגובה הנאותה היא "ילדה, איך זה להיות פקאצה?" וכו' וכו'..

Cut Up Angel

New member
../images/Emo187.gifזה יותר בסגנון

ילדה, את יודעת שאת פריקית
:| ילדה, למה את פריקים
:| למה,למה,למה.. Go Fuck YourSelf גרררר

BlueBeIl

New member
לא קרה לי אף פעם

אבל אני מכירה את התופעה לצערי... האמת שלי היחידות שעדיין קוראות "פריקית" זה החברות שלי, והן סתם סתומות
פריקים זה עצוב

כע, רק ידידות שלי קוראות לי פריקית.

אבל הן סתם צוחקות.
חוץ מזה, הידידות האלה בעצמן חושבות את עצמן פריקיות. *מגלגלת עיניים*

riotgirl28

New member
חחחח

פעם ערבי אחד אמר למורה שלי שאני בכת השטן.. והיא ברצינות חשבה שכן... ממ זה סוטה מהנושא.. קיצר...אל תדביקו תוויות2

למעלה