"חברים יקרים" <כן ממש...>

®NuLy®

New member
על הלהקות שאני שומעת..

כי הן יותר ממוסחרות מגרין דיי.... זה טיפשי כי גם הוא שומע להקות ממוסחרות

yoseflotz

New member
כן..? איזה בדיוק..?../images/Emo112.gif

חוצמזה... אם את וחברייך תפסיקו לרשום כל הודעה שניה על להקותיכם הממוסחרות, אני אפסיק לרדת עליכם תביני לאף אחד לא אכפת מה אבריל אכלה היום לארוחת בוקר או מה אמינם הסניף היום...

®NuLy®

New member
....

א. אני לא רושמת בפורום דברים על הזמרים והלהקות שאני אוהבת ב. זה שהם ממוסחרים זה לא אומר שהמוזיקה שלהם לא טובה ג. אני כותבת על הלהקות והזמרים שאני אוהבת רק אם יש שאלון או משו...

yoseflotz

New member
אוקיי הממ..../images/Emo112.gif

א. אולי את לא, אבל חברייך כן, וכשאני נוזף בהם על זה את ישר קופצת להגן עליהם רק בגלל שגם את שומעת אבריל לאבין. ב. המיסחור זה מה שהורס את המוסיקה... ג. ובחתימה שלך. עכשיו... את אמרת שזה מצחיק כי גם אני שומע להקות ממוסחרות אז אני רוצה לדעת איזה להקות ממוסחרות אני שומע בדיוק?

®NuLy®

New member
אמממ לפי מה שהבנתי מההודעות שלך

אז מוניקה סקס רד הוט צ''ילי פפרס אמממ אל זוכרת עוד מה... אולי הלהקות האלה ממוסחרות ברמה של אמינם אבל גם הן ממוסחרות... לא שיש לי משו נגד הלהקות האלה, אני גם שומעת אותן

yoseflotz

New member
את מטומטמת בטירוף../images/Emo112.gif

אלה אולי הלהקות הכי פחות ממוסחרות שקיימות... הלהיטים שבטח שמעת של מוניקה סקס, כמו מכה אפורה, על הריצפה, ועוד, נכתבו לפני יותר מ-15 שנה והתפרסמו מאוד רק בזמן האחרון. השירים האלה נהפכו ללהיטים אך ורק בגלל האיכות שלהם. רד הוט צ'ילי פפרס? הדבר האחרון שהייתי קורא לו מסחור. מכירה את קליפורניקיישן המפורסם? שיר שגם אחרי 400-500 פעם ששמעתי אותו, עדיין לא משעמם אותי, מה שלעומת זאת, כל שיר בא"א שיעמם אותי אחרי ששמעתי אותו 3 פעמים. מה לעשות, א"א הוא אלבום ממוסחר. את אמינם אני בכלל לא מכניס לגדר של מוסיקה, כי הוא עושה היפהופ. מוניקה סקס ורד הוט צ'ילי פפרס ממוסחרים..? לא שמעתי בחיים שלי דבר יותר אידיוטי מזה.

®NuLy®

New member
../images/Emo46.gif

לא אני לא שומעת רק ת'סינגלים שלהם!! יש לי דיסק ממש יפה של רד הוט ואני לא משתעממת ממנו! גם לא מא"א אני יכולה לשמוע אותו 1000000 ובחיים לא ימאס לי.. ולדעתי זה הדיסק הכי טוב שקניתי! להבדיל מדוקי שלדעתי זה ממש ביבוז של 45 שקלים! ולמה היפהופ זה לא מוזיקה?!

riotgirl28

New member
אל תעזבי בגלל אנשים!

אתם צכים להתבייש.. אם היא פאקצה שתהייה פאקצה! אתם נהנים שקוראים לכם פריקים? אז תפסיקו!ואת אל תעזבי בגלל גועל שלהם

BlueBeIl

New member
חחח פריקים

אם מישהו קורה למישהו פה פריק הוא טיפש בכל מקרה - חבל שאת (נו סקייטר גירל) עוזבת את הפורום בגלל אנשים את יודעת שברגע שתפסיקי לכתוב שטויות (בסנגון בילי המושלם כפרע עליו) יתחילו להעריך אותך, זה לא משהו אישי כלפייך.

BlueBeIl

New member
בקיצור,

מי שמריע על זה שאת עוזבת סתם אידיוט אם את נהנית להיות בפורום גרין דיי תשארי... ואם באמת מפריע לך מה שאנשים אומרים לך אז את יכולה להשתדל ולהתאים את עצמך לדיונים שיש פה. ואת ממש מזכירה לי את עצמי בגילך... חחח היו ימים

Radio girl2

New member
../images/Emo7.gifחשבתי שאני מיוחדת...

אבל מסתבר שאת אומרת את זה לכל אחד!!!! "את מזכירה לי את עצמי..." את יודעת מה? לכי קיבינמט!
אני קורעת את עצמי כל פעם מחדש...

yoseflotz

New member
ישששששש../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo51.gif../images/Emo112.gif

למעלה