חברים יקרים שלום

3שרונית

New member
כל כך צפוי מירב

הרי תמיד זה יגיע לעניין האונס, כפי שחזיתי מראש. אז לא , אף נאנסת לא אשמה, וברור שאם אחת נותנת אבל לא בא לתת דוקא לו אז זו זכותה, וברור שכל אחת יכולה ללבוש מה שהיא רוצה ולעשות מה שבא לה אבל זו בכלל לא הנקודה. תאמיני לי שאחרי שנים רבות של עבודה אם נפגעי תקיפה מינית אני לא מעלה לרגע לדעתי שהקרבן אשם. ועדיין תסכימי איתי שיש יותר מידי מתירנות ומיניות באויר ,ויש אנשים שמה לעשות לא מספיק מפוכחים, חכמים, תקראי לזה איך שאת רוצה .. להבין שכל אחד הוא אחר ואם כל אחת נוהגים אחרת. ועוד משהו ..גברים לא נענשים כי הנשים - הקורבנות שותקות והחוק צריך תיקון אבל זה כבר נושא אחר.

אני לא מבינה...

את לא מצדיקה אונס, אבל נסיונות למגע, שלא נגמרים בסקס זה בסדר, כי יש מתירנות ומיניות באויר? מתירנות ומיניות באויר זה לא סם משכר, את יודעת
לא, זה לא... למה לעשות חלוקה בכלל לקבוצות ותת קבוצות???? מיניות זו לא מילה גסה, וזו עדיין לא סיבה לחשוב כי הכל מגיע לנו. לא משנה מי, מה מו את או אתה. המתירנות והמיניות שבאויר לא מצדיקים דבר. יכולים רק אולי להסביר את העליה במקרים שכאלו... להצדיק זה בטח שלא. אני לא מוכנה להרגיש קרובן בגלל המיניות שלי, בגלל שאני אוהבת סקס ולא מתביישת להודות בכך, בגלל שהעדתי על עצמי שאני לא פסלתי סטוצים בעבר... אני לא מתכוונת להתנצל או להתבייש במי שאני, ואני לא מוכנה שאפחד אחר יקח אותי כמובן מאליו בגלל זה. גברים לא נעשנים התכוונתי לא ברמת העונש עפ"י חוק, אלא "עונש", כפי שאת עשית בהודעתך הראשונה למעלה שאמרת שהבעיה בנו, הנשים ולא בהכרח בבחור שהתנהג בצורה לא הולמת ולא מכבדת אדם ורצונותיו. צריך ללמוד לכבד בני אדם, זה הדבר שהכי חסר...

straycat

New member
הבחור אידיוט, אין כל ספק...

נכון עשית, ששמת לזה סוף ומהר. למרבה הצער, הוא לא היחיד. התופעה פחות נדירה מכפי שנדמה...

Bubinka32

New member
מה שהבנתי מהתיאור שלך

שלום תימניה, אני חוזרת כאן, במרחב הציבורי, על מה שאמרתי לך במסר האישי: מה שהבנתי מהתיאור שלך זה שעברת חוויה של הטרדה. זה נראה לי דבר מאוד מערער! ראיתי שקיבלת הרבה תמיכה, בעיקר מהנשים, אך היה חשוב לי להוסיף לך גם את החיבוק התומך שלי. אני חושבת שפעלת כשורה - גם נתת צ'אנס וגם הצבת גבולות. כל הכבוד גם על זה שבחרת לשתף. המון הצלחה בהמשך וחיבוק! לדרור ולנסיך שנבהלו: אנחנו לא עורכות משפט לגבר איתו נפגשה תימניה. אנחנו לא יודעות מיהו, משום שתימניה לא חשפה את הפרטים שלו. אנחנו פשוט מגיבות לתיאור החוויה כפי שקראנו אותו - וגם זה על רקע של סיטואציה חברתית קיימת, של יחסי כוחות בילתי-שווים בין גברים לבין נשים, וגם אולי, של חוויות דומות שעברנו. יישר כח לכל המשתתפים בפורום. הפורום מרתק!

למעלה