חברים יקרים שלום

דרורk

New member
יש סיכוי גלי...

שתסבירי למה הוא אידיוט...?! או שאת מאלו שמאשררות ישר את גזר הדין...?

גלי 1970

New member
כי הוא היה צריך להבין

היא נתנה לו עוד הזדמנות והוא הרס את זה עוד לפני שפגש אותה שנית. חוץ מזה שהוא אידיוט כי לא מבקשים להכיר את החברה של מישהי שניסו לצאת איתה,זה הכי מגעיל ששמעתי... וזה שונה אם זה היה קורה למשל אם היא לא הייתה מעוניינת בו, וזה היה בא ממנה הרעיון להכיר לו חברה שלה יש מבין?

דרורk

New member
לא מבין אם כך...

מדוע היא נתנה לו שוב צאנס...?! מה היא חשבה...?...שבפעם הבאה הוא יתנהג אחרת? מה היא בת 12...?

גלי 1970

New member
כן,היא חשבה וגם חלקנו חשבנו

הוא התנצל במשך חודש על ששלח ידיים הצענו לה כאן שתיתן לו הזדמנות נוספת,אולי הוא הבין ובאמת מצטער. אבל מה עשה ה****? דפק את זה שוב ועוד התנהג מגעיל יותר מקודם

לא

הוא לא התנהג יותר מגעיל- הם התכתבו במשך חודש- לא את ולא אני יודעים מה היה התוכן של השיחות הללו, חוץ מזה- הוא ניסה לדבר איתה על סקס - מיניות.... , אולי הם דיברו על זה בתכתובת ביניהם? לא יודע, נשמע לי מעשה תמים למדיי, בסוף עוד יתברר שהוא אמר לה בצחוק " הקול שלך סקסי "- והיא כבר החליטה ששוב הוא מנסה... לא יודע.

גלי 1970

New member
אני מדברת על הקטע השני

שהוא חמור יותר,להכיר את אחת החברות שלה? עד כדי כך הוא מיואש?

מי קובע? את?

זו ועוד איך דרך- הדרך שבה הוא בחר בה. אולי הוא ראה בזה דרך- ותכלס? מבין את הדרך הזו אם זו דרך. תמימות?

דרור נתתי צ'אנס מכיוון

שאמרתי אוקיי אולי הוא טעה והוא מתחרט בכל זאת חודש ימים לנסות ליצור קשר זה די זמן, וגם בשבילי היה חשוב לתת לו צ'אנס, אני הרי לא מכירה אותו לא יודעת איך הראש עובד חשבתי לעצמי מה יכול להיות מקסימום יחזור על עצמו אז נסיים את הסיפור הזה.

3שרונית

New member
עם כל הכבו ד בנות , האשמה היא בנו

אם כל האמפתיה וההבנה למצבה של תימניה, ותסלחו כל הנשים, המשוחררות והפמינסטיות...(ואל תנסו אפילו את הקטע של , אני קובעת מתי ועם מי) אם לא היו נשים שמרשות התנהגות כזו של מין חופשי, סטוצים וכו' אז אולי הגברים היו נוהגים אחרת,?? תסתכלו על שרשור הסטוצים ותבינו הוא אדיוט?? ייתכן שכן לא מכירה אותו בביל לחוות דעה ,בעניין הספציפי הזה הוא טעה ואפילו התנהג בצורה שאינה הולמת, אבל ייתכן גם שזה מה שהוא מכיר וזה מה שהיה לו בעבר. ולגבי החברה?? למה זה בסדר שהבחורה תנפנף אותו עם להכיר לו מישהי פחות מעליב? אולי זה היהמשפט לא הולם אבל אולי זו הייתה הדרך שלו לצאת מהמבוכה???

אקח את דברייך צעד אחד קדימה

למשהו מעט קיצוני, אך לא לחלוטין תלוש.. אונס זו גם אשמתנו, כי כולן נותנות, ואז מגיעה אחת שמסרבת אז מה הפלא...?? עם כל הכבוד לכבוד ולכולם המינים באשר הם מיניות, סקס, וכל החרטה ברטה אדם זה אדם זה אדם אם לא נוכל לכבד אדם באשר הוא אין הרבה מה לומר מעבר לא משנה כמה זיינת לפניה, וכמה קל זה היה אתה לא יכול לבוא אליה עם המטענים שהבאת מהבית היא זה לא הן, ואם הוא לא הבין זאת הבעיה היא שלו ולא שלה ולא של המין הנשי. אנחנו לא שיבוטים של התנהגויות ונורמות. אני לא רואה גברים נעשנים באותה צורה על מיניותם... למה רק הנשים אשמות בכך? אישה ששוכבת לעד תשאר זונה? חבל....

DREAM111

New member
ערב טוב תימניה

אני חושבת שעשית צעד נכון וטוב עבורך. כל הכבוד על החוכמה לתת את ההזדמנות ומצד שני לבחון את התנהגותו כבר בשיחת הטלפון. שיהיה בהצלחה בחיזור הבא.

למעלה