חברים יקרים ,

חברים יקרים ,

חלק ממכם כבר יודע , וחלק ממכם עוד לא. והגיע הזמן להודיע לכם שבתאריך ה-24.12 (מה שאומר קצת פחות מחודש) אני עוזב את ארצינו הקטנטונת לטובת הודו הלא ממש קטנה
. אני נוסע עם עוד שלוש אנשים ובינהם שחר שחלקכם מכירים. אני בעצמי לא יודע לכמה זמן בדיוק, אבל התאריך חזרה כרגע מתוכנן לעוד חצי שנה, עם אפשרות הארכה. מה שאומר הרבה זמן שאני לא אהיה פה. יש לי הרבה מאוד דברים להגיד, הרבה מאוד להודות, ואת כל מילות הפרידה אני מניח שאני אכתוב ביום של הטיסה. תפקיד הניהול יעבור למישהי שכולכם מכירים ואוהבים, ואתם תדעו מי זו לקראת תאריך הטיסה. מי שמכיר אותי יודע שהיהודים אצלי זה הרבה מעבר ללהקה, והפורום הרבה מעבר לפורום. ואני כבר מתגעגע לכל זה. להופעות, לנסיעות, ובמיוחד אל הדבר הכי חשוב : אליכם - האנשים הכי מדהימים שיש
אז כמו שאמרתי את מילות הפרידה אני אשאיר ליום הטיסה, ובנתיים ... רציתי להגיד שאני אוהב המון, ונתראה בתאריך לא ידוע
.
אתם היהודים

Dug E

New member
../images/Emo24.gif

כבר אמרתי לך כמה אני אתגעגע אליך וכמה תחסר לנו. עד אז..בהצלחה.

vered151

New member
ווואי תהנהההההה ../images/Emo9.gif

מקנאה בך...מתאים לי הודו עכשיו...חח בכל מקרה תעשה חיים, תנצל כל שנייה וו... אני מהמרת שזה ענבר הלא היא בהמה אדומה...ואתם?! חחחח

yafit17

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עומרי.. בשנתיים האלה שאנ מכירה אותך יצא לי להכיר כמה צדדים בך עומרי המבריזן עומרי המצחיק עומרי הלארג' אבל בעיקר אני הכי שמחה שיצא לי להכיר את עומרי הבן אדם עומרי שאכפת לו, שעוזר לכולם,שיודע להגיד את המילים הנכונות בזמן הנכון! שתמיד יודע לשפר את ההרגשה. אני מתנחמת בעובדה שתחזור אלינו (במהרה אני מקווה) אוהבת המון אין לך מושג עד כמה.. יפית!

../images/Emo24.gif

וואו, איזה כיף לך. הלוואי עלי. שיהיה לך מסע מרתק, מעניין, כיפי, מאושר, מלא הפתעות, ממלא, מעשיר ומעצים. תמצה ממנו את כל מה שאתה יכול, ורוצה. אוהבים אותך כאן!

חנושש

New member
../images/Emo10.gif

יאו עצוב לחשוב שלא יהיה יותר "עומרי" למשך חצי שנה או יותר. תיהיה חסר פה,באמת. אז אני רק מקווה שתהנה כמה שיותר מהטיול הזה. אנחנו נחכה לך פה

אדם ק

New member
../images/Emo12.gifיייוווו איזה חמדן ../images/Emo2.gif

דבר ראשון שחשוב לי להגיד לך... זה ת - ו - ד - ה! על הכל, על הבית המדהים הזה שהחזקת פה, המקום הזה הוא באמת מעבר לפורום... שתיהיה טיסה מוצלחת, תהנה מלא, עשה חיים, (קצת שטויות לא יזיקו) כמו שאומרים... "דפוק ת'ראש" והכי חשוב תחזור מהר... אלינו למקום הזה שתמיד תיהיה שלו והוא שלך... שתמיד תשתייך לו והוא לך... מקווה שנתראה עד אז... טוב ברור חחח

Z A M i

New member
../images/Emo13.gif

אמרתי לך כבר את מה שהיה לי להגיד, ועוד יגיע עוד באיזה מכתב טיסה חביב.. זה עדיין לא התעכל לי שאתה נוסע, אז קשה לי להגיב באמת. אבל..שיהיה לך טיול מוצלח, תהנה, תלמד, וכמו שאדם אמר, "תדפוק ת'ראש"
. בלי יותר מדי חומרים לא חוקיים..בסוף תחזור לי בתור דולפין.. אני יודעת שאני אתגעגע המון.. תמסור לאמא ההודית שלך ד"ש
אני אוהבת אותך,הומו יקר.

shmuelr

New member
תעשה חיים שם. למרות שאני לא זכיתי

להכרות עימך. אוכל להגיד לך שזה באמת נשמע טיול בנזונה. אני מאמין שגם אני אעשה אותו בעתיד. ובחייתתת אל תיגע יותר מידי בחרא שמסתובב שם.. תדע לשמור על עצמך גם כשהפיתוי חריף מאוד. תחזור בשלום!

קחו אותי איתכם ../images/Emo7.gif

וואי, איזה כיף.. כמה אני מקנאה! תהנו מלא, ברכה מלאה יותר בהמשך.

למעלה