חברים יקרים ,

Tomer TR

New member
../images/Emo24.gif

תעשה חיים בנאדם! מאחל לך שתלמד המון מהחוויה הזאת תהנה ממנה תעשן ת'מזח
תמצא את עצמך ותחזור בשלום! תחסר כאן המון.

פחיחצה

New member
בנשלי../images/Emo24.gif

וואי שנים שלא יצא לי לראות אותך ואני ממש ממש מתגעגעת, ואני מקווה, שיצא לי לראות אותך לפני, שתתטוס... תהנה הכי בעולם זה מגיע לך. אני באמת מקווה שתפיק מזה את המיטב בכל המובנים, ושיהיה לך הכי מדהים בעולם. תחזור אלינו בשלום.. אוהבת כל כך הרבה באמת באמת
אמאור

../images/Emo55.gif"משהו ממני ילך איתך...."

מה שרץ אצלי בלב אמרתי, וחלק ממנו עוד יאמר בקרוב. [בקרוב מאוד ילד שלי, מבטיחה.] ומילים לא אומרות הרבה, אז אני אחסוך בהן, ואשלח לך את השקט שלי. תודה על האור, א.א.א גל

תעשה חיים!

עמרי יקר, אתה באמת בחור מיוחד. מאחל לך שתהנה, תלמד, תחווה דברים חדשים ושתדע לנצל את המקום המדהים אליו אתה נוסע... אני מקווה שעוד נתראה לפני שתעזוב. שמחתי להכיר אותך וכבר מחר שתחזור. -עידו

אאוצ'. ../images/Emo10.gif

רק הנשמה יודעת את גודל... תהנה
, תמצא את עצמך. וכמו שאמרתי, העיקר שתהיה מאושר.

../images/Emo2.gif

הותרת אותי חסרת מילים. אני מתה לראות אותך וכבר מתגעגעת...
מקווה שייצא לנו לדבר כמו שצריך לפני, ואם לא- אכתוב לך
אני אוהבת אותך

כמה תוכניות..

הכל מתשנה, השתנה, ישתנה.. הכל בעצם אותו דבר. רק מסגרת אחרת. תהנה יקירי, גם הזמן שלך הגיע לקום וללכת. פשוט לשנות את מה שעומד לקרות. אני פה, תמיד. כמו שראית, תמיד אחזור. תמיד אהיה. הכי חשוב שבאמת יהיה לך טוב... כשתחזור תראה אות עם מדים
אוהבת המון!

../images/Emo12.gif

קראתי הודו וטיסה, זה הספיק לי... בתור אחותך אני חושבת שמגיע לי הזמנה לפחות. אבל עכשיו אני עייפה מדי בשביל לקרוא את הכל ולהגיב כמוש צריך... אז... אגיב בבוקר דפוק ת'ראש בקיר

Dark Tear

New member
וואוו...תהנה!!

תחכים מכל דבר,תהנה מהנוף המדהים שיש שם ותעריך כל דבר:}} (בלי הרבה שטויות!!) שתהיה לך נסיעה מהממת!!

danieli11

New member
תהנה, תיישם.

אתה הולך לקראת משהו שאין לך מושג איך הוא הולך להיראות.. אני מקווה שתלמד מהטיול הזה כמה שיותר ותחזור אלינו (אבל תחזור, אל תמות מסמים) שאנטי תוהה ואחד האנשים היותר חכמים שקיימים. הטיולים האלה (במיוחד להודו) מלמדים אנשים בדרך כלל יותר ממה שהם לומדים ב-12 שנות לימוד המעפנות בישראל. חוכמת חיים, זה לא דבר שנרכש בספרים. פשש דפקתי חפירה... קיצר, נצל כל שנייה. ובלי יותר מדי סמים קשים, זה קצת מסוכן (קצת.) עוד יהיה טוב, נילסו...

תומע79

New member
../images/Emo34.gifבלי יותר מידי סמים ../images/Emo9.gif

אוהבת
נתגעגע המון תשתדל לא לחזור בתור חביתה או משהו.. אמממ תעשה חיים,ותשמור על עצמך.
תום.

שעוכי

New member
בילו שלי.

וואו. איזה צעד. אני מקווה שזה יעשה לך רק טוב ומעדיפה לכתוב מילים על דף ולא במחשב:) בכל מקרה, תהנה ותדע שתחסר לנו מאוד מאוד. (ואולי תפגוש את אמא שלי שם, גם היא טסה
) אוהבת מאוד מאוד, מאי.

למעלה