חברים יקרים ,

izzys

New member
../images/Emo160.gif

שיהיה לך הטיול הכי מוצלח, מלמד, חוויתי, מיוחד, מעניין, מאתגר, ובעצם כל דבר שאתה שואף שהטיול הזה יהיה. אל תשכח להנות מהנופים והפרטים הקטנים, סמים זה לא העיקר
. מקווה שתחזור כמה שיותר מהר, אחרי הכל אין כמו בבית.. אוהבים אותך כאן, שמור על עצמך.
מור.

little WhiSper

New member
יוווו ../images/Emo10.gif../images/Emo2.gif

אבל לא ממש הספקתי להכיר אותך מספיק.....
הכי חשוב ילד, שתעשה מה שטוב לך. תהנה, תמצא מה שאתה רוצה למצוא, ותחזור אלינו! אתה תהיה חסר...

S h A b i T

New member
../images/Emo13.gif

ידעתי את זה כבר מלפני כמה ימים, שלא תחשוב שאני שומרת עליך גם מרחוק.
אני שמחה לשמוע שלקחת החלטה סוףסוף. גם אם היא לא ממש לרוחם של שאר העולם. אני באמת מקווה שזה יעשה לך רק טוב. ושתהיה מאושר. אני אתגעגע בלי סוף.. תשמור על עצמך ילד. שלא תחזור דולפין פתאום. אוהבתותך.

../images/Emo85.gif../images/Emo23.gif

אני אתגעגע עד אין סוף אבל אני מקווה שתהיה מאושר תהנה תפיק תראה נופים חדשים ואנשים חדשים ותחזור כמה שיותר מהר

מתנות

New member
../images/Emo23.gif

באמת הפתעת אותי. אני מקווה שיהיה לך טוב, הכי טוב בעולם... שתהנה ותיצור לעצמך חוויות שישארו איתך ויבנו אותך. שתמצא שם את חלק הדברים שאתה מחפש, ותראה את כל המקומות שמחכים לך... אל תפחד, עומריקי. צא לעולם
תהיה בטוח שתחסר לי. ותדע שאי שם במקום רחוק שקוראים לו הבית אני חושבת עליך ומתגעגעת.
תשמור על עצמך, טוב טוב
אל תשכח. טל.

עומרי,

40 תגובות מעלי כבר אמרו את הכל. אני מקווה שאתה יודע מספיק טוב כמה אתה חשוב לי וכמה אני אתגעגע. לחיוך, לצחוק, לאומץ הייחודי שלך, לאהבה האינסופית, לשטויות, לבית שלך.. יחד עם זאת - אני מאחלת לך את כל הטוב שאפשר יציאה לעולם, חוויות, ריגושים, הודו. מקווה שתנצל את זה עד כמה שאפשר תהנה מכל רגע ותחזור אלינו מהר. תחסר לי המון. תשמור על עצמך בשבילי.

למעלה