חברים.. עזרו לנו..

StagaDish

New member
חברים.. עזרו לנו..

חברי אנטי דרולקר יתחילו בשנית לעשות חזרות בקרוב אחרי תקופה מעצבנת של חוסר מקום.. וכמובן.. אנחנו מעוניינים מאד מאד לתת לכולכם הופעה של החיים... גם כפיצוי על מה שקרה בקרדו.. וגם כי אתם החברים שלנו.. =) בכל מקרה.. יאללה.. תנו שירים שאתם אוהבים ורוצים לשמוע. חיי!! (בלי פופ.. אל תעשו לעצמכם בושות..)

StagaDish

New member
עדי אחי...

כל עוד זה מוכר ורוקיטי.. ולא לשכוח אהוב... אני כותב ויש מצב... =) פשוט זרקו שירים.. הכל נכתב ונשקל

בואנה אחי....זה שיר לפנים!

תוריד ת´שיר! jimmy eat world-the middle אתה תאהבבבב!!! וכן זה רוקיטי....רוקיסטי.....מה שזה לא יהיה....

StagaDish

New member
סבבה!

רשמתי... מוריד.. הולך לשמוע ולהציע... וכן.. רוקיסטי.. ברך לי ה-ס´

Starway

New member
יש לי שיר..

אני לא יודע אם אתה מכיר את הלהקה לס דן ג´ק??? less then jake... יש להם שירים יפים ממש... אבל אתה צריך חצוצרן... טוב נו קחו את יוני... זה מוזיקת רוק מגניבה, פשוט עם חצוצרה..

StagaDish

New member
נו!

אל תתנו להקות... תנו שירים.. תכלס.. שירים שאתם אוהבים וכולם אוהבים לשמוע.. דברים כאלה... ישנים, חדשים.. שיהיה כיף לנגן ולשמוע... זה בשבילכם ובשבילנו... אל תעשו לנו עבודה קשה.. גם ככה קשה לנו...

Starway

New member
יש לי שיר..

שיר יפה ישן... קצת.. לשיר קוראים ג´רמי והוא של להקה מצוינת... : פרל ג´רם...

StagaDish

New member
המממ...

אני לא מכיר תשיר.. זה לא... קצת לא הסגנון שלנו..? =\

Starway

New member
דווקא כן...

תבדוק, תשאל את שאר הלהקה הם בטח מכירים... זה רוק טוב, ובקטעים מהשיר הוא גם חזק ביותר... אחלה תיפוף ואחלה גיטרה...

שירן יא ....תחזרי בך!

שירן לכי תשמעי דאנס רוסי...את לא מבינה במוזיקה! עד היום שמים ת´שיר הזה! אז...לכי לכי....או כמו שאני אומר...סעי סעי ללפלאנד...לאב יו..מואאההה

StagaDish

New member
ואללה..! מכיר

שיר חביב ביותר עדי אחי... הממ.. אולי נעשה לו עיבוד משלנו.. כי הוא קצת 80´S מדי...

לא רוצה! זה שיר מגעיל!

עדי מתוק של מאמא... אני מבינה מאוד במוסיקה אז לך לך תחלוב פרה... ואל תיגרר איתי לוויכוחים כאלה..ברור?..

שירן "מישהי חכמה אמרה כל אחד ודעתו

שירן לחלוב פרה? לא מצאת משהו יותר.....ממ....איך אני יסביר את זה...פחות מלכלך? בכל זאת....את גם הפרה שלי....
לדוד משה היה....תפוח אדמה! חההה חההה!!

Starway

New member
הנה זה מתחיל..

אוף חברה... נמאס לי להיות קרצייה/ שוטר... אתם לא יכולים להתאפק??? קדימה עד שכבר הפורום קיבל צורה לכמה דקות... מה אתם ילדים, כאשר איציק לא מחובר אז אתם רושמים שטויות???

למעלה