חברים.. עזרו לנו..

StagaDish

New member
פחעעע.. תפוח אדמה...

פרסומת ענקית.. טוב, בכל מקרה.. שירים!! שירים!! בלי זיבולים!

numerw

New member
גילגילן!

גם לי יש שיר :) או בעצם כמה אבל שיהיה! Nirvana - Man Who Sold The World אינפקציה-אציטון the strokes - Last Nite

לגילושקה- תקרא מהר כי ....

כי שגיא אמר שהוא ימחק את ההודעות שלי אז תמהר..... בקיצור אני מביאה לך פה שיר של החיים להופעה אבל מזה ישןןןןן..... Red Hot Chilli Peppers - Under the Bridge

StagaDish

New member
חחחח.. שיר ענק!

א-ב-ל! למה לא שירשרת לתוך השיחה שלי מתוקה? לאב יו.. בא ביי!

שגיא אתה כן מוחק ואתה גם

חושב שאתה מיסטר ביג שוט בגלל שאתה מנהל פורום אנשים הגיעו יותר רחוק אז תנשום עמוק ותירגע!

Starway

New member
זה לא שייך אסתריקה...

א כול יש מעליו ממונים... ב זה פורום והוא בסך הכול מקפיד שזה ישאר כמו פורום... לא יותר מזה..

Starway

New member
שיר..

שיר ישראלי נהדר: חופשי זה לגמרי לבד!!! שיר רוק עצבני נכתב בשנות ה80 - 90 עוד לפני שהיה רוק ישראלי, היה אחד מפורצי הדלתות לעבר מוזיקה ישראלית... שיר ממש יפה... תעשו מחווה...

שיר ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אני מתה עליוווו ואי עוד שיר שאתם מזה חייבים לעשות של איפה הילד- נפלת חזק כאילו קחו שיר תותח זה הוא! יאלה הלכתי לאכול אוכל סיני ביי

TGTF

New member
מה?!

שיר מסריח שלהם קח משהו מהדיסק הישן שלהם when i come around טוב לאללה ועוד שירים: אני ממליץ גם על ג´רמי של פרל ג´אן שכפיר אמר, אחלה שיר Metallica כל שיר שלהם יעבוד, עדיף מוכרים כמו nothing else matters וכאלה אממ creed-what if pantera-cementary gates Silverchair-anthem for the year 2000 Dream theater- pull me under lit-perfect one אחד מהביצועים של stairway to heaven עדיף היותר קלאסי ו... זהו נראה לי

תגובה קלה

רגע רגע רגע אני גם מסכימה עם מה שכתבת על השירים האחרים אבל עדיין גרין דיי- טיימ אוף יור ליף לפי דעתי , מצויין (עצלני מצידי לכתוב באנגלית-עברית)

matan sh

New member
שיר בלי קשר להופעה:

הורדתי עכשיו את "גשם כבד עומד ליפול" של אביב גפן... והורדתי את בריטני ספירס ושאקירה ואני יכול להגיד שאני ממש לא מצטער על זה........!! (חיזוק לדברי איילון וכפיר) אגב, נראה לי שיהיה נחמד לעשות חידוש לשיר בריטני ספירס או משהו

lenny kravitz - dig in

חרשו עליו בMTV אבל למי איכפת .. הוא קיצבי והוא מוכר , אני ממליצה.. billie myirs - kiss the rain שיר עמוק ושקט .... לא מאמינה שתצליחו להעלות אותו אבל בהחלט שווה לנסות כי הוא ממש מהמם , זאת יכולה להיות הפתעה ... לא רוק פרוע אבל חביב .. אאא.. צריך מישהו על קלידים. ושירים של נואו דאוט אפילו שהם יותר פופ מרוק ... שירים שכיף להשתולל איתם excuse mr. / no dout spidewebs / no dout sunday morning / no dout - שיר שנורא קליט קצבי וכייפי I´m just a girl / no dout לא אשמתו שהוא חרוש , הוא עדיין יפהפה זייהו אני חושבת

למעלה