טוב כלהקה עם שם כל כך מקורי כמו שכבר אמרו לי אתם לא חושבים שאתם אמורים להמציא מוזיקה מקורית משלכם??????? למה להעתיק????????? יאללה שבו שעה שעתיים תמציאו שיר או שניים יאהבו את המקורות שלכם יותר האמינו בעצמכם (אפילו שקשה לכם)
גם אנחנו מכירים מספיק שמות של להקות טובות!!! תנו שמות של שירים יפים! עשיתם עבודה יפה עד עכשיו!! יאללה לפרט!! ותנו עוד עוד עוד! (בסוף כל התקרצצות הזאת תשתלם... אתם יודעים!)
אנשים!! מה קרה לראשכם הקטנטן והצנום?? אף אחד פה לא הזכיר את מוניקה?? מוניקה סקס?? מה עם "כל החבר´ה"? ומה עם "גשם חזק"?? ומה עם "אחר-כך"?? אההה?? אפשר בהחלט גם ללכת על שוטי הנבואה, יש להם שירים שמקפיצים את הוורידים, כמו: "משתוללים בכפר" או "מה קרה לך" שעם קצת אומץ והשקעה אתם יכולים לעשות לו קאבר עצבני. אז למה ללכת רחוק כשהכול כאן, לידנו?... אני
מוניקה סקס הם אחלה להקה וכל זה... אבל דיייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס כבר... אם הם לא יתחילו לעשות יותר הופעות ופחות (מה שהם לא עושים) זה יתחיל לשעמם.. כל מה ששומעים זה את השם שלהם.. ואותם כמה שירים מפורסמים וזהו... שום חידושים .. ולמען האמת.. הסטייל שלהם לאט לאט מתחיל להמאס... וחוץ מזה.. אנטי דרולקר ניגנה מספיק שירים של מוניקה סקס.. אני בטוח שאתם לא רוצים לשמוע עוד......
בואי דינה שיר חמוד ובכלל הם שווים! ואם כבר עוד הודעה בנושא אז עוד כמה שמות: החברים של נטשה- אני אוהב אותך Misfits-Die Die My Darling Dream theater Puppies On Acid weezer - Hash Pipe pink flyod-hey you gary moore - parisienne walkways Sex Pistols - Anarchy in the UK ואיך אפשר בלי כוורת? 1000 כבאים...