חברים, צפרא טבה לכולכם

בוףברכה

New member
התפוז..הזה...../images/Emo123.gif...סילקון...

אני...מאושש...
...,..אדי.. החג.. לא נותנים לנוח.. .. רדפתי היום..אחרי..
..איזה שעתיים..בכל השכונה...(ניסתי לתפוסתו..ו...כמעט בכל פעם.. תוכי...קוקטייל..נקבה לבנה עם..לחיים כתומות.., איזה מרדפים..,..הייתי צריך לקחת מגבת..או.. להוריד ת'חולצה ו..לזרוק .....אח"כ..הייתי חייב ללכת..,..,..

noaxxx

New member
../images/Emo29.gifלילה טב מיצי.. חלומות פז../images/Emo1.gif../images/Emo141.gif

noaxxx

New member
../images/Emo118.gif ??? חחחחחח.. גדול!

ומה בדיוק תכננת לעשות איתה.. אם מותר לי לשאול... ואיך אתה יודע שה
זו נקבה? אגב, אני שואלת ברצינות

KEEK

Member
אני חושב שמזהים לפי צבע הלחיים

אם זה זכר או נקבה. אני מניח שהוא תכנן לגדל אותה.. זאת ציפור לגידול ביתי ללא כלוב גוזרים את נוצות התעופה שלא תעוף גבוה מידי וזהו.. היא מסתובבת חופשי בבית.. לרוב מאוד ידידותית אני שמעתי על כאלה שהצליחו ללמד קוקטייל לדבר.. היתה לנו קוקטייל אפורה שהייתי צעיר יותר לא ממש התחברתי אליה היא לא דיברה.. וגם לא שרקה.. היא בעיקר צווחה
הדבר העקרי שאני זוכר ממנה זה את הפעמים הרבות שהתעוררתי משינה בעצבים מהצווחות שלה.. אז אולי הכל לטובה בוף

בוףברכה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif....זה עבר לי בראש...

ככה גם ..מצאתי אותו.... הייתי בגינה...שמעתי..ת'שריקות....הוא נחת על החומה..והמשיך.. השריקות של הקוקטיל...זה... סיכסוך שכנים... (שמעתי פעם ..קוקטיל..האפור..ש..נובח..ומיילל.., רוקד..שורק שירים. אבל אין..ספק..הוא מרעיש... (פעם גידלתי עורב..שנה..1...מאז.. , אני ..לא כ"כ..מת על בעלי כנף....,..מלא חרX...

בוףברכה

New member
..נראה לי..בעצם..זה..היה..../images/Emo89.gif

הלחיים..היו..כתומות אש.. הוא לא ישרוד בחוץ..,הייתי מגדל אותו..עד..ש... יש תוכים...איפה שהנחריים שלהם..על המקור..., יש כאלה שמבדילים.. אם זה..סגול..ונפוח..זה..זכר..

noaxxx

New member
תודה לשניכם על ההסבר ../images/Emo140.gif

למדתי משהו..
והדבר שעלה לי בראש הוא .. הסרט 'הציפורים' של היצ'קוק..

בוףברכה

New member
אהההה........ איריס...VOICE...

.... ..(יורם ארבל...ההוא עם..הכותל..(חומה..)... החג.עם המשפחה...היה טוב..(היה לי גם מצב רוח טוב..אותו יום..(הדודים העיראקים קיבלו חיקויים.. ,זה נגמר לקראת 3 בלילה.. מפוצצים
אך..מרוצים..
ואז..חגיגות תשע"ב...יום אחרי החג..להוריד ת'אוכל.. .צימר..על הכינרת .(מתחם של כמה צימרים..מדשאה באמצע..מרפסות לכולם.... .עם..כניסה..פרטית ללונה -גל...3 ימים..+ מסיבה...+ מאורגנים קומפלט..בארוחות.. בפינוקים... ,(בלי שום קשר למסיבה..היה..תענוג..(ואפילו שעשינו ..על האש..ירד גשם באמצע..היה ברכה... נהנתי..דקל.., שנחפור כל החיים..
.. ו.. להיא...ה..שרלטנית..שאני לא אקנה ממנה כלום.., אפילו..אם היא תעשה..לי..טסטינג..מול העיניים.. ..ותתעלף..,.. צבועה..
........חחחחחחחח....(אם היינו רואים את כל השיחות...

דקל69

New member
יאללא, נשמע שהיה כייף, בשונה מאצלנו עם

הגפילטע המסורתי והיבש
תיתן איזה חיקוי בעראקית מדוברת שגם אנחנו נהנה ונצחק פה עד 3 לפנות בוקר, אבל תודה בלי להעמיס עוד
הספיק לי עד החג הבא (המממ. כיפור? חחחח) נראה לי לפי ההודעה והראש שאתה נמצא בו עכשיו שאתה קונה הכל מכולם מבלי ממש לבדוק את הסחורה
כדאי שתעשה ניסוי מדוייק יותר פעם הבאה
סתם, נשמע אחלה חומר - כזה שמעיף אותה ללונה גל וגורם לך להרגיש שיורד מטר ואפילו שלג

KEEK

Member
מוזר.. מאוד לא אופייני לאיריס קול

לא לנסות להוציא מידע עסיסי וצהוב ממרואיין..

בוףברכה

New member
מישו ראה..ת'דבר הזה..?

"..ינעל העיולם....שיתנו לעשן.."..ינעל היולם...אני יעשה אתר באינטרנט..אינעל היולם...,..ואני יקרא לו
אינעל היולם...נקודה ..באנג..אינעל היולם..."..ווי הינה ההוא הינעל היולם".. ינעל העולם
!|

leeee2

New member
תראו בפרק 11 את הדיון של גב-נירו-קובי-איתן,

גב מגעיל שם שחבל על הזמן איך הוא דיבר על דניאל, דוחה ובכלל בפרקים האלו ועד שגב נכנס (לא ממש מההתחלה) קרן פשוט דוחה ומ-ג-ע-י--ל-ה שזה ממש מביך להסתכל על זה, תמיד ידעתי אבל קצת שכחתי, איך היא התהפכהעל דניאל ברגע שהיא ואיתן הפכו להיות זוג, איזה שפה, איזה לכלוך וגם אתי וליהי.. מזעזע.. למרות הסוף הטוב (איתן ודניאל) זה ממש מזעזע, איך כל כך הרבה הצביעו לה?? זה פשוט נורא אבל דבר אחד בטוח - גב וקרן כל כך מתאימים אחד לשני, חבל על הזמן דניאל שיחקה כל כך יפה והכימיה בין איתן לדניאל קיימת הרבה לפני האמת או חובה.. אפילו הבנות (אילת ואח"כ לירון) מדברות על זה גאון שבחר בה ולא באף אחת אחרת, הם כל כך מתאימים וכל כך שווים הרבה יותר ממיליון... כל הזמן אני חושבת על דניאל שצריכה לראות את זה... ואת איתן איתה ושניה אח"כ מזמין את קרן/אורטל או שנמצא איתה במטבח ונכנס רגע לנשק את קרן... מסכנה..

למעלה