חברים, צפרא טבה לכולכם

meytula

New member
ענת בכלל לא קלעה

היא טעתה עם איילת עם ענבר עם קרן עם דניאל עם אורטל

goodpink

New member
לא מסכימה. לדעתי היא קלעה לגבי כולן חוץ מקרן

ומענבר היא ראתה גם את הטוב וגם את הפחות טוב. אישית מסכימה עם הדברים שענת אמרה על כל הבנות שציינת עם כל אהבתי לאיילת הבחורה שבשבילי למליון הסכמתי אם מה שהיא אמרה על איילת לא לשכוח הבעיות של ענת עם איילת היו שונות מהבעיות של ענבר עם איילת לא הייתי בפורום בזמן סוף שבוע של ההצבעות ההדחה למרות שראיתי ושנכנסתי לפורום וקראתי עד כמה אנשים לא רואים את הדברים איך אנשים אמרו שענת הולכת להצביע לאיילת כאשר היא אמרה ללא כחלק וסרק שהיא הולכת להצביע לאתי ואנשים התעקשו והתעקשו לא רצו לראות את המציאות יותר נוח להכליל כולם באותו מסגרת כדי לא להתמודד עם ביקורת. הדבר שאולי ענת טעתה היה שאולי במצב שבו הייתה איילת באותה נקודה השיחה לא היתה צריכה להיות יחד עם ענבר לא משנה מה היא היתה לוקחת את זה כהתקפה בגלל שענבר היתה שם וענת למעשה מי שמבחינת איילת לקחה לא את ענבר. הבעיה של ענת עם איילת היתה שהיא רוצה כל הזמת תשומת לב אבל כאשר היא צריכה שזה לא יעסוק לרגע בה אז היה היתה פחות קשובה והעובדה שהיא לא שיתפה אותה בהיי כמו בדאון .....מעבר לעובדה שאישית לא היתה מקבלת מחברה יחס כמו שאיילת הראתה לענת לפעמים לא מרוע אלא יותר מקנאה בגלל ענבר. אבל לדעתי ענת הראתה שבאמת הכל נבע אצלה ממקום טוב השיחה שלה עם ענבר אחרי ההדחה של איילת בלילה ובבוקר וגם עם הפסיכולוגית היו מדהימות. לגבי אורטל? באמת לדעתי קלעה בול לגבי אורטל. היא אמרה שמעבר לכך שהיא לפעמים קצת ערסית שיש בה לפעמים אלימות יש לה לב טוב והיא נתנה לה יד במקום שאף אחד לא נתן לה. מסכימה אורטל גילתה סממני אלימות במשחק עם איתן הפסיכלוגית דיברה איתה על זה על האדרנלין שהיא מקבלת באלימות ומשהו כזה....והנשיכה של אורן הוכיחה את זה למעשה. חוץ מזה התקפות משונות שיש לה שראו בעיקר עם ליז אורן לגבי קרן אמרתי אין לי מושג איך היא לא קלטה אותה רוצה להאמין שזה בעיקר ענבר אבל למעשה הם לא היו הרבה איתה כל עוד ציר הרוע היה בסביבה האינטרקציה בינהם היתה מינמלית והיא לא יכלה לדעת מה הן עושות למעשה כאשר ציר הרוע החל להתקרב אליהן היא היתה צריכה לדעת אבל רוצה להאמין שיש שם השפעה של ענבר ושל הסיטואציה. כאן היא טעתה ובגדול אין ספק לגבי דניאל מסכימה איתה לחלוטין יודעת שאת אוהדת של דניאל אבל כל מה שענת אמרה על דניאל זה הביקורת שכולם משמעים לעבר דניאל וענת אמרה את זה לפני הרבה אנשים. נכון דניאל הרפתה אחרי זה והראתה צדדים אחרים בה אבל כל זה היה אחרי שענת יצאה כבר מהבית. מצטערת אבל דניאל כן בולזודרית וכן הייתה מכוונת מטרה וכן יש לה מודוס אופרנדי עם גברים זה לא משהו מחושב זה פשוט דפוס הפעולה שלה עם גברים זה כבר משהו אוטמטי. דניאל התעלקה על איתן לא נתנה לבנות אחרות אפשרות להתקרב לאיתן והבנות שהיא התקרבה אליהן היו בדיוק הבחורות שלא איימו עליה ולא היו מעוניינות באיתן או שהוא לא היה מעוניין בהן. כל מה שהיא אמרה זו למעשה הביקורת שמומעת לכיוונה של דניאל. מלבד קרן לא רואה איפה היא טעתה. אפילו לגבי הבנים היא צדקה מלבד גב אבל איתו היא לא היתה מספיק זמן.

meytula

New member
לגבי דניאל לא קלעה

היא טענה שדניאל דורסנית ושהיא לא הגיעה להתחבר,אבל שכחה מהר מאוד שיום אחרי הנשיקה של דניאל ואיתן הבנות עשו עליה חרם ממש מכוער! שדניאל ישבה לבד ,ובמצב הזה ענת עוד דרשה שתנסה להתחבר?למי?? ועובדה שלפני החרם היא הייתה כל ערב יושבת רק עם הבנות. שלא נוסיף את העובדה שדניאל התחברה ללירון,עדי ולינוי. כך שענת טעתה בגדול וראתה מה שהיה נח לה לראות בגלל הערצתה העיוורת לקרן וענבר,עם ענבר היא טעתה הרבה,היא אפילו לא הייתה קרובה ללאבחן את ענבר ומי שהיא באמת,אם זה היה קורה אולי ענבר הייתה מקבלת ביקורת בונה שממש לא הייתה מזיקה לה

goodpink

New member
ענבר לא היתה מקבלת....והביקרות לדניאל היא

נתחיל בענבר וענת לא לשכוח שהם דיברו על הרבה דברים ענת ראתה גם את הטוב וגם את הפחות טוב בענבר וברגע שהיה משהו לבקר אותו היא ביקרה את ענבר רק היה צריך לשמוע מה שאמרה לענבר מיד לאחר ההדחה של איילת ובבוקר לאחר ההדחה כמו כן אצל הפסיכולוגית. אז היא כן ביקרה האם ענבר שמעה? כן האם היא הקשיבה? לא ענבר לא מקבלת ביקורת היא פשוט מתעלמת והולכת לחפש חיזוקים שזה מה שהיא הכי אוהבת והלכה לחפש אצל קרן. מה שלא אהבתי אצל ענבר וזה מההתחלה שהיא היתה הפייבורטית של הפורום היא שהיא שוללת דעות של אנשים באופן חד משמעי גם שהם צודקים הביטול בגישה שלה מדהים ככה שלא נראה לי מה שענת היתה אומרת היה כל כך עוזר למרות שענת כן נתנה לה הרבה ביקרות בדברים מסויימים ענבר כן הקשיבה וביקשה את עצתה. לגבי דניאל כמו שאמרתי לא יודעת אם ענת אמרה עליה שהיא דורסנית היא אמרה עליה שהיא בולזורזרית שזה סוג של דורסנות נכון אבל זה הביקורת שלכולם משמעים לכיוונה של דניאל לכולם היא נראית דורסנית לפחות למבקרים שלה לטעמי כמו שגם היא מעידה על עצמה היא מאוד בולדוזרית שתעשה הכל כדי להשיג את מה שהיא רוצה זה לא צריך להיות בצעדים אלימים כמו אחרים בתוכנית זה יכול להיות גם בנועם. לגבי שדניאל לא באה להתחבר עם בנות? לדעתי היא לא באה כדי להתחבר כמו כל אחת מהבנות לא באה במטרה כדי ליצור חברויות החברויות הד הוק הם תוצר לווי של התוכנית והדינמיקה החברתית. לגבי החברויות של דניאל בהתחלה היא לא היתה בכלל מעוניינת בחברויות של הבנות היא היתה מעוניינת להשים את מיטב מירצה להשיג את איתן ודרך אחת להשיג אותה היתה דרך חבריו נו באמת זה דרך מאוד ידועה של בנות זה מודוס אופרנדי מאוד ברור של דניאל היא גם אמרה את זה באחת השיחות שניסתה להסביר לעדי כיצד להשיג את בן היא כוונה אותה לעשות בדיוק את אותו דבר אז אפשר להסיק שזה בהחלט מודוס אופרנדי מבחינתה כמו כן למנוע יצירת קשר ריגשי כלשהו עם אחת הבנות האחרות. אי אפשר להטיל מה שענת ענבר איילת חשבו על דניאל על הקרבה לקרן הם חשבו את הדברים האלה לפני שהם התקרבו לקרן דניאל לא ניסתה באמת להתחבר עם החבורה של איילת עניין אותה בהתחלה בימים הראשונים רק החבורה ציר הרוע עד שנפתח לה פתח עם הבנים שהיא ניקתה בשבילם שהם צפו בטניס. היא התחברה רק לבנות שלא היו איום מבחינתה ורק לאחר שהיתה בטוחה שהן לא איום מבחינתה. אישית לא יכולתי לסבול את דניאל בשלבים הללו היא היתה מתעלקת היה קשה לסבול לראות אותה אבל ברגע שאיתן בחר היא נרגעה והתחילה לחשוף צדדים אחרים בה אבל אלו דברים שהבנות האחרות כבר לא היו בווילה כדי לראות.

meytula

New member
גם אני התחברתי אליה בשלב מאוחר

אבל עם כל זה לדעתי ענת לא קלעה בול לאופיה עצם החיבור של ענת לקרן ליהי וענבר אומר המון על יכולתה של ענת לקלוט אנשים.אם היא הייתה באמת כזאת והייתה עושה משהו בנידון הייתי מכבדת אותה הרבה יותר

goodpink

New member
אבל דניאל עצמה התחברה לקרן . אף אחד לא קלט

את קרן לא יודעת למה זה שאלה שמאוד היית רוצה לשאול את ענת וגם את איילת מאחר והן לא היו קרובות לציר הרשע איך הן לא חשדו בכלום ברגע שציר הרשע הועמד להדחה שהם ניסו להתקרב אליהן. וכמו שאמרתי זו היתה אסטרטגיה של קרן היא אמרה במפורש שהיא רוצה להפסיק ליצור תחושב של מצב שיש קבוצות ולהעביר את האש לקבוצה של איילת. יכולה למצוא הסברים למה היא התחברה עם קרן ולא קלטה אותה אבל לא באמת יודעת להגיד מה שכן מסכימה עם רוב האבחנות שלה לגבי האחרים. לגבי התחברות לקרן מה תגידי על כל האחרות כולם התחברו ברמה זו או אחרת עם קרן היו אלה שתחשפו לאמת ובכל זאת התחברו איתה אז מה תגידי על דניאל מה זה אומר על אופיה? ענת וגם איילת לא היו חשופות לרוע של קרן הן לא ידעו על כך דניאל כן מאחר והיה הריב עם אתי שהיא פתחה דברים היו הרבה סממנים אחרים. שלא לדבר על הבנות האחרות. ולגבי לעשות משהו לא יודעת אם ענת הייתה יכולה לעשות משהו קודם כל היא טיפוס שלא מתעמת אלא אם כן משהו באמת חורה ולא הוגן וגם לא היה לה מספיק כוח או ביטחון לעשות משהו. אם כל מה שהיא חשבה על אתי כבר מהתחלה לא הבנים ולא חברותיה גיבו אותה לא ההפקה לא אף אחת מה היא כבר יכלה לעשות? רק את האמת שלה.

meytula

New member
אני חושבת שדניאל נאיבית

היא התחברה לקרן לאתי והאמינה להן,ולא רק שהאמינה היא בניגוד לשאר הבנות שהתחברו לקרן,באמת נפתחה לפניה.שאר הבנות היו חכמות ולא נחשפו באמת לפני אבל דניאל,נפתחה מול קרן ומול אתי בצורה הכי נאיבית ממקום שהכי מאמין בחפותם

meytula

New member
ולגבי ענת

אני גם לא מאמינה שיכלה לעשות משהו,מעבר לזה,לדעתי גם אם הייתה עושה משהו זה לא היה מזיז למישהו בבית ולהפך היו עושים עליה חרם

goodpink

New member
ולגבי אורטל רוצה להוסיף- לא מקבלת ביקורת בכלל

שצפיתי אחד הדברים שנאמרו על אורטל שהיא לא יודעת לקבל ביקורת גם כאשר היא ביקרות בונה וכל דבר שיש בו שמץ של ביקורת היא מיד תוקפת הסכמתי עם הדברים הללו מאוד שיותר ויותר הוכיחו עצמם בהתנהגות של אורטל. לאחר סיום התוכנית נכנסתי לת.ז של הבנות בתוכנית לראות מה הן אמרו הדמויות המדברות לא ידעתי שהם גם אמרו דברים רק מהדברים נראה שהוכתבו להם מה להגיד לבנות מסויימות זה נשמע כמו דיקלום של טקסט שנתנו להם לבנות אחרות הופתעתי לטובה כמו המקרה של עדי לבנות אחרות אישרר דברים שעלו הופתעתי רק שהבנות אמרו את זה בעצמם אחת מהבנות היתה אורטל שאמרה ללא כחל וסרק שהיא לא יודעת לקבל ביקורת וכל החברים שלה יודעים לא להתעסק איתה שנותנים לה ביקורת. אומר הרבה. ועם כל מה שאמרתי לא גורע מצדדים יפים אחרים שהיא גילתה במהלך התוכנית למרות שעל טיבה האמיתי עדין קשה לאמוד כי דיסוננס מאוד גדול בהרבה מהתנהגיות שלה דברים שעשתה עושה והדברים שהיא אומרת.

andy181

New member
כנראה שכן..במקרה כזה זה אפילו לא ריאלטי

אנשים צרכים לזייף רגשות בשביל הקהל.?..אז למה לא לצפות באיזה סרט אמריקאי דבילי במקום..

meytula

New member
כמעט כל מה שיש בטליויה הוא מזויף

במיוחד תוכניות ראליטי

דקל69

New member
אני אנסה להאזין לראיון בזמן שאני קוראת

אתכן ברקע. מוזר שאיריס כיוונה להוציא מימנו אשליה של התאהבות הבזמן שהוא הצהיר שהתאהב בפנימיות שלה וזאת לא היתה רק משיכה פיזית או קראש חולף, לקח לו מעט זמן בכדי להחליט שהוא לא מסוגל להכיל עוד מישהי בזמן שמתחיל לפתח אליה רגשות אך מרגע שהצהיר זאת הוא נשאר איתה בלבד ולא נתן לעצמו שום פתח עם אחרת כי לא היה מעוניין בכך (זכור לי השיחה עם דנה החדשה שבה התוודה פניה שהוא לא מסוגל ולא מנסה להכיר או להכניס משיהי אחרת לראשו או לליבו והוא ממשיך עם דניאל למרות שלא כך זה היה אמור להיות מבחינת התוכנית). ואכן הכניסה של גב עשתה לו טוב כי היא הורידה מימנו מעמסה נפשית ובעיקר את המועקה שהוא מעין דופק את ההפקה והתוכנית, הדבר היחיד שהוא אולי הפסיד זה הפרס אבל הוא היה מוכן לזה ובסופו של דבר לא לקח את זה במערך השיקולים שלו, כנראה שהיתה גם דחיפה מסוג דניאל להפסיק להעמיד פנים ולשחק עם עצמם וכולם אני זוכרת את המשפט שאמרה לו בתרעמה ובכעס "אתה לא בובה על חוטים" כנראה לאחר שיחה שבה הבהיר לה שההפקה מצפים מימנו להעמיד פנים שעדיין מתלבט או ניסתה לכפות עליו להמשיך בדייטים ולתת צ'אנס, כנראה בעקבות השיחה עימה הבין שהרגשות שלה יותר חשובים מהתוכנית והסיכון לפגוע בה או בהם חזק יותר מהסיכון להפסיד את המליון ואולי לקבל כעס ונזיפות מצד ההפקה.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifזאת הסיבה ל''חרם''' על דניאל

דניאל היא זאת שנתנה לאיתן את הביטחון הזה שהוא לא בובה של אף אחד,היא אמרה לו את זה כמה פעמים פעם ראשונה כשהוא היה צריך לצאת לדייט עם קרן למרות שביקש מכולם שיבחרו דניאל פעם שניה כשהיא הציעה לו לצאת מהוילה באמצע המשחק והוא אמר לה שלא יכול מטעמי הפקה ודניאל שוב אמרה לו שהוא לא בובה על חוטים והיה עוד הקשר ,אם אני לא טועה במסיבת מייקל ג'קסון כמה ימים אחרי זה היא שוב רמזה לו את זה ההפקה שמה איקס על דניאל,הם בכלל לא רצו אותה לצידו של איתן,השאיפה שלהם הייתה קרן מההתחלה. דניאל הייתה אמורה להיות הכאילו מאיימת אבל שבסוף איתן יבחר בקרן. הכניסה של גב עשתה טוב לאיתן לא רק בגלל זה,כל התכונות של איתן התעלו מול כל התכונות של גב

בוףברכה

New member
איריס..הזו...וואנה בי סלב...

בא לי לשלוח אליה..את..
...(אמנון לוי..)...אוש..אולי..עדיף..את..רפי גינת..
...... נראית שרלטנית....לא משכנעת..

דקל69

New member
בופי.. אנחנו.. מדברים.. על .. איריס.. קול..

מהרדיו ולא על איריס הפסיכולוגית. מה שלומך? איך עובר החג? איך עונת המסיבות (פצצות לגבות?), ואם כבר שרלטנית אז תזהר לא לקנות מימנה שום חומר... גם אם היא מצהירה עליו כמשהו מובחר
ואני הייתי שולחת אליה את חיים יבין - שיכריז מהפך, או ההוא שפרח שמו מזכרוני שצעק "ככה לא בונים חומה".

noaxxx

New member
../images/Emo6.gifככה לא בונים חומה.. זה של יורם ארבל...

שהבת שלו התחתנה השבוע עם גיא המאירי מההפקה המפגרת..
מה שלומך דקל? באת לחפור קצת?

דקל69

New member
יקירתי, הצטיידתי באת ומעדר - עינייך הרואות

לא יודעת עד להיכן תוביל המנהרה אך בינתיים אני עסוקה בקדיחות, אולי נבנה וילה חדשה ומשודרגת בבת-ים סיטי עליון. חחח, ממש במקרה, אפילו לא קשרתי בין הוגה המשפט לחתונה של ביתו, ולא קישרתי את זה גם למפיק התוכנית. הכל טוב, כיף בחגים, מה שלומך את? אני קצת נאבדת בין כל ההודעות, כשהתחלתי לכתוב הערב היינו רק אני, מיטל והגבס ואיזה כיף הגיעו עוד כותבים

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

אני שלומי מצויין
ולא באתי באמת לכתוב.. לא בא לי יותר לדוש בקרן או באחרים.. סתם באתי להציץ בקטנה.. אני בכלל באמצע משהו אחר.. כרגיל
אז שיהיה לך המשך חפירה נעימה..
תתנקי מהתכנית הזו במהרה.. כמו 'תשליך' לכבוד יום כיפור..
והיום אני מחלקת שירים.. אז הנה אחד בשבילך.. http://www.youtube.com/watch?v=oOgv-UuTgac
לילה טוב

noaxxx

New member
אההה... בוף../images/Emo98.gif ../images/Emo24.gif

תודה חמוד, אצלי הכל
מה איתך? התאוששת?
ורק שתדע.. שכתבתי לך תשובה מושקעת.... פ ע מ י י ם !! אבל כנראה שלא היה בראש של
לפרסם אותה..

למעלה