חברי הפורום מספרים על עצמם

חברי הפורום מספרים על עצמם ../images/Emo142.gif

נכון שכבר עשינו התפקדות ....אבל היות ואנחנו קהילה בהתגבשותה בואו נעשה שירשור של היכרות , של סיפורים על עצמנו , על תחביבים , דברים שאנחנו אוהבים , או לא אוהבים , מה עושה אותנו
ומה עושה לנו
קדימה לשרשר ...אין פטורים

אהובה.א

New member
טוב נתחיל ממני

אני אהובה. קיבוצניקית. במקור מרחובות. גרה כעת בקיבוץ בצפון הגולן. אם לשני בנים אריאל (11) נתנאל (9). אשתו של סטיב. הגעתי לקיבוץ לפני 14 שנה לקליטה ושם פגשתי את בעלי. עובדת בכל בו בקיבוץ מנהלת אותו מזה 7 שנים. עבודה קשה ותובענית , אבל כייפית. אוהבת לצפות בטלנובלות בויוה. נכון שזה טירוף , אבל טירוף מקסים. משתדלת להיות גם אמא במשרה מלאה , גם מנהלת במשרה מלאה וגם אשה במשרה מלאה. הדבר היחיד שלא מסתדר לי במשרה מלאה זה להיות עוזרת בית. אבל ניחא. על זה יוותרו לי. אני בדרך לערד (5 שעות נסיעה מכאן) לפגישה עם חיילי גרעין הנח"ל שלנו. יאללה , שיהיה לכולנו אחלה בוקר.

דאנה

New member
שלום אני דנה ../images/Emo24.gif

אני אמא של רביד שחגגה שנה לפני יומיים. אני יועצת ארגונית, במהלך חופשת הלידה שלי שהייתה מאוד ארוכה החברה שעבדתי בה צמצמה פעילות. היום אני עובדת קצת עם בעלי, וגם קיבלתי פרוייקט ייעוץ עצמאי וכאן יוצא לי לעבוד מהבית (גיליתי שזה הרבה יותר קשה ממה שציפיתי). הפורום הזה מגיע כל כך בזמן כי אני מתלבטת האם להמשיך לעבוד כעצמאית מהבית, האם לחפש עבודה כשרביד תלך לגן (כבר עוד מעט בספטמבר- אמאל'ה !!) ואם להיות עצמאית איך מתחילים, איך מסדרים את הזמן בבית (משום מה משימות הבית תמיד תופסות לי את רוב זמן העבודה). חוץ מזה אני אוהבת מאוד לקרוא,כלבים,לבלות עם הבת שלי ובעלי ולטייל- למרות שאני לא ממש זוכרת איך עושים את זה?

שלום שמי עליזה

בסד אני אמא ל5 ילדים וכולם מאומצים ,וסבתה לנכדה בת שנתיים, הבכור שמו ליאור ,בן 26,[שמה של נכדה ,אורין ] שני שמו חגי ,חייל בן 20 וחצי, שלישי ,שמו יהונתן ,בן 15 וחצי , ובסוף יש לי תאומות בנות 12 וחצי ,[ליטל ואורטל] בעלי שמו אריה [מלגזן]במפעל קרור , ואני גרה בצפון ,לא רחוק ממטולה ,ואני לא עובדת בישביל אף אחד חוץ מילדי המתוקים והיקרים ,עליזה

Print

New member
מדהים!!!!

חמישה ילדים מאומצים??? עליזה, את פשוט מדהימה בעיני .

bell2002

New member
וואוו כל הכבוד, איזו נפש ענקית

ונשמה מדהימה. אני מעריצה אותך.

מימי 55

New member
|שווה לחיות../images/Emo23.gif

בזכות אישה מדהימה שכמותך, שווה לחיות.את מתנה,ישר כח.

תודה חברותי

בסד תודה רבה אבל אני לא לבד , עם כבר תודה לבעלי ,משוש חיי שבלעדו לא היתי מצליחה, ותודה לשרות שנתן לי את המתנה הניפלאה ששמה להיות הורים, עליזה

שרוני, אפשר אולי

לאסוף את כל המתפקדים לקובץ וורד ולהעלות את זה ב"קבצים". ככה זה ישמר וכולם יוכלו להכנס ולהתעדכן. מה דעתך? עוד דבר- לוח דרושים יכול להיות אידיאלי פה...כולל הצעות עבודה מהבית.

מנורה

New member
יום טוב שמחה להציג עצמי

שמי מרים ואני חושבת שאני המבוגרת מכולן ב- 16/6 מחליפה קידומת ויוצאת לפנסיה. יש לי שני בנים שתי כלות נהדרות (בנות ללא כאבים) ו - 5 נכדים שלושה בנים ושתי בנות אושר אמיתי. שנים עובדת מהבית נותנת שרותי משרד וגם בעלי עובד מהבית והוא הלקוח הכי חשוב שלי. כותבת שירים קוראת הרבה אוהבת לטייל בארץ ובחו"ל נהנת מכל רגע כי ההווה המתנה היקרה מכל. אז שיהיה לכולנו יום נהדר ושבוע נפלא ואני מצטרפת לדעתה של שחר טללים.

bell2002

New member
מזל טוב, רק לא הבנתי

אם את עובדת מהבית, לאיזו פנסיה את יוצאת? או שאוליי זה רק ביטוי? את מפסיקה לעבוד?

מנורה

New member
הפסקה חלקית

כן יציאה לפנסיה רק ביטוי כי אני מעבירה את העסק לילדי וממשיכה לנהל רק את העסק של בעלי המנוהל גם הוא מהבית תודה בל על השאלה

נוי3

New member
ואני...

נויה מרעננה. אמא לעומר (5) בר (3 וחצי) ורועי (2) בהריון עם הבן הרביעי, הלידה בתחילת יולי. אוהבת לגלוש באינטרנט. יום מקסים לכולנו!!

batt

New member
בוקר נפלא לכולם.....ועכשיו אני../images/Emo8.gif

חלי נשואה + 2 מדהימים. הדר בת 3.5 ודור בן 1.2. בבית כבר 4 שנים כמעט.(פוטרתי מאז ההריון של הדר) אבל אני שמחה וטוב לי....למרות שהייתי מעדיפה לעבוד ולהביא קצת "ירוקים" הביתה....
אבל שמחה בחלקי וטוב לי להיות פה.

למעלה