חברי הפורום מספרים על עצמם

English

New member
שמחה לגלות את הפורום הזה ומצטרפת

בת 40 וקצת, אמא לשני מאומצים מקסימים. לפני חצי שנה פוטרתי מעבודתי כמתכנתת. אחרי ההלם הראשוני שמנו לב שבעצם זה לא כל כך נורא. למעשה, בעלי טען שצריך לפטר אותי לעיתים יותר קרובות כי לדעתו מאד השתפרתי
אהבנו את זה שפתאום אני מקימה את הילדים בבוקר, קיצרתי קצת את הצהרוניות שלהם והתארך לנו אחר הצהריים. אני לא מהמבוקשות ביותר בשוק העבודה ולא כל כך רציתי לחזור למירוץ אז החלטנו שאשאר בבית. בעזרת בעלי הקמנו חנות וירטואלית למחשבים. זה נותן לי מה לעשות עם עצמי במשך היום, מפגיש אותי טלפונית עם אנשים ומכניס קצת כסף (כמובן מקווים לגדול). הבעיה היחידה שלי עם הבית היא שאם קודם עבדתי 45 שעות ויותר בשבוע, היה ברור שעבודות הבית מתחלקות בין שנינו, ואילו כשאני בבית הכל עלי. אני אצטרך ללמוד להנות מהן כי זה כנראה המחיר של עבודה בבית. עדיין מתקשה לארגן ביעילות את הזמן שלי, אחרי שהייתי שכירה 14 שנה והתרגלתי שמישהו אחר מארגן לי את היום. גם הצורך לדאוג לעצמי לארוחות לא קל לי, אבל משתדלת ללמוד. אשמח לקבל טיפים ממי שיותר מנוסה בזה. וכמובן, ערכתי היכרות עם כל הניירת והבירוקרטיה, בפעם הראשונה יש לי רואה חשבון ואני אוספת חשבוניות. אגב, זו כבר הקריירה השלישית שלי.

סאני2

New member
גם : עליזה וגם ENGLISH

אתם שייכים לזן של אנשים מיוחדים. בטוחני שכמוכן, כך גם בני זוגכם.

English

New member
המון תודה, אבל לא כל כך מבינה על מה

מגיע לי כל הכבוד. אלו ילדי, שפשוט נולדו מהלב
ולא מהרחם. בזה מסתיימים ההבדלים ביני ובין עליזה לכל אמא אחרת כאן. בבקשה אל תחשבו עלינו במושגים של "הצלנו ילד" כי אנחנו לא רואים את זה ככה. אם כבר, הילדים שלנו הצילו אותנו מלהיות חשוכי ילדים. וככה זכינו להיות הורים: לקבל חיבוק אוהב בבוקר, לצעוק כשהם מגזימים, להתגאות כשהם עושים משהו מצחיק. ועכשיו שאני עובדת מהבית אני זוכה להיות איתם יותר, לטוב או לרע.

Kalla

New member
שלום לך, טוב לפגוש אותך גם פה!

אני בת 35.5, נשואה + 3, שני בנים ובת. הבן הגדול בן 8 וחצי, לומד בכיתה ג', הבן הקטן והבת בני שנתיים וקצת ועדיין בבית עם מטפלת. אני גם בהריון בתחילת החודש השלישי. בשלב זה של חיי משלימה תואר שני בחקר התרגום ומתרגמת מהבית.

דפנה מי

New member
אני כאן (ואייצג מדי פעם את../images/Emo66.gif)

אני בבית בעקבות פיטורין מחברת היי טק (אני מהנדסת תוכנה) לפני כשנה וחצי. בעלי עובד בחברת מחשבים (קטנה, בת 3 אנשים) כשכיר, מהבית ונהנה מכל רגע. אני בהריון (ראשון) בתחילת חודש חמישי ואנחנו מצפים לבת. יש לנו כלבת לברדור לבנה מקסימה ששמה ליבי - ומקווים לאינטרקציה מושלמת בינה ובין הילדה שתיוולד בסביבות אוקטובר, בעזרת השם,
. אני כותבת קצת באתר מובטל.קו.אייל (וכעת הרבה בפורום הריון ולידה השכן) ומתעניינת בפסיכולוגיה ואולי אוכל לתרום מהבנתי בתחום (אולי גם בעתיד אשנה כיוון מקצועי לזה...)

מנורה

New member
ברוכה הבאה

בת ראשונה זה כיף שיהיה בשעה טובה. מניסיוני אין כמו לגדל כלב וילד הקשר בינהם מדהים ומה שנוכחתי לדעת ברגע שבא ילד נוסף ויש כבר בבית כלב הילד התקבל יותר בקלות ובפחות קנאה

מירי,

New member
גם אני (קצת) פה!

אז ככה... מירי, בת 33, אמא לשניים (7,4) ובת זוג לאיש הכי הכי שבעולם! אני עובדת בחברה גדולה בתחום הייצור והלוגיסטיקה, שונאת את העבודה -אבל זה מה יש!

ואני...

גלית, בת 26, אמא לילד בן שנתיים ותאומים בני חצי שנה (בת ובן). במקצועי אני מאיירת, אבל עד היום עוד לא הגעתי לזה...ילדתי את הבכור בדיוק בסיום לימודי ומאז, במקביל לקצת עבודה כגרפיקאית, אני חולמת על פתיחת עסק והתחלת שיווקי העצמי כמאיירת. בעצם כבר שנתיים בערך שלא נגעתי בעיפרון...לאחרונה קנינו בית ואני מקוה שכשנעבור ויהיה לי מקום לסטודיו פרטי שלי העניינים ייכנסו למסלול. עד אז אני פה...ומקוה שגם אח"כ. בינתיים אני בבית עם התאומים, ונהנית מזה הרבה יותר מהצפוי. כרגע מתלבטת אם להשאיר אותם בבית איתי גם בשנת הלימודים הבאה. מעניין אותי אם יש כאן מישהי שעובדת מהבית תוך כדי גידול הילדים...

אפשר גם?

בוקר טוב לכולם אני פנינה אמא לשחר (5.5 תומר 3 בעוד שבוע וחצי וניתאי שנה וחצי) תומר זאת בת למי שלא מכיר אותי כאן (יש כאלו?
) בבית מאז ההריון של ניתאי יש לי הרבה רעיונות מה לעשות עם עצמי בבית ברגע שאבור דירה (עוד פחות משבוע) העיקרי שבהם הוא ציור על קירות אז אני באמת מברכת על הפורום החדש (ובאותה הזדמנות מזמינה אתכם לפורום שלי, חמותי ואני) יום נפלא

jole

New member
../images/Emo24.gifפניננננננהההההההההה

ברוכה הבאה יקירה...... מה שלום הגוזלים??? שימי תמונות מעודכנות לא ראיתי אותם עידן ועידנים ד"ש מלי ויהונתן.

זאנה יקירתי../images/Emo24.gif

מה קורה? שנים לא דיברנו
הגוזלים גודלים מהר מאוד ניתאי הפשפש כבר רץ בכל הבית ועושה ים נזקים עוזר לי לארוז את הבית, אני שמה בקרטון והוא מוציא
תומר אוטוטו בת שלוש (שבוע הבא) מתי נראה את זיו פניך?

jole

New member
האמת...מישהי לפני המוןןןןןןןןןןןןןן

זמן, ואני לא אציין שמות, רק שיש לה דובים בשם הבטיחה ביקור בזיכרון. המים על האש אני מחכה

מנורה

New member
ברוכה הבאה

היה לי העונג להיכנס לפורום שלך מה אפשר לעשות אני חמות לשתי כלות נהדרות ותמיד שמחה לקרוא ולהאשיר את עצמי. בהצלחה לדירה החדשה יום טוב ביי מנורה

אני....

אני נשואה 5 שנים.+ילדה אחת וכרגע אני נמצאת בתהליך הפונדקאות. לא עובדת מאז הלידה של מאי. ובעצם ממש כיף לי שאני לא עובדת
כמו שאומרים:אמא ורעיה במשרה מלאה,ודי נחמד

למעלה