שמחה לגלות את הפורום הזה ומצטרפת
בת 40 וקצת, אמא לשני מאומצים מקסימים. לפני חצי שנה פוטרתי מעבודתי כמתכנתת. אחרי ההלם הראשוני שמנו לב שבעצם זה לא כל כך נורא. למעשה, בעלי טען שצריך לפטר אותי לעיתים יותר קרובות כי לדעתו מאד השתפרתי
אהבנו את זה שפתאום אני מקימה את הילדים בבוקר, קיצרתי קצת את הצהרוניות שלהם והתארך לנו אחר הצהריים. אני לא מהמבוקשות ביותר בשוק העבודה ולא כל כך רציתי לחזור למירוץ אז החלטנו שאשאר בבית. בעזרת בעלי הקמנו חנות וירטואלית למחשבים. זה נותן לי מה לעשות עם עצמי במשך היום, מפגיש אותי טלפונית עם אנשים ומכניס קצת כסף (כמובן מקווים לגדול). הבעיה היחידה שלי עם הבית היא שאם קודם עבדתי 45 שעות ויותר בשבוע, היה ברור שעבודות הבית מתחלקות בין שנינו, ואילו כשאני בבית הכל עלי. אני אצטרך ללמוד להנות מהן כי זה כנראה המחיר של עבודה בבית. עדיין מתקשה לארגן ביעילות את הזמן שלי, אחרי שהייתי שכירה 14 שנה והתרגלתי שמישהו אחר מארגן לי את היום. גם הצורך לדאוג לעצמי לארוחות לא קל לי, אבל משתדלת ללמוד. אשמח לקבל טיפים ממי שיותר מנוסה בזה. וכמובן, ערכתי היכרות עם כל הניירת והבירוקרטיה, בפעם הראשונה יש לי רואה חשבון ואני אוספת חשבוניות. אגב, זו כבר הקריירה השלישית שלי.
בת 40 וקצת, אמא לשני מאומצים מקסימים. לפני חצי שנה פוטרתי מעבודתי כמתכנתת. אחרי ההלם הראשוני שמנו לב שבעצם זה לא כל כך נורא. למעשה, בעלי טען שצריך לפטר אותי לעיתים יותר קרובות כי לדעתו מאד השתפרתי