חברי הפורום מספרים על עצמם

justmom

New member
בוקר טוב - אפשר להצטרף?

אני עדי, אימא לשלושה - בת 13, בן 10 ובן שנה וחודשיים. אני מתרגמת, עובדת מהבית כמעט 20 שנה ונהנית מכל רגע, במיוחד מאז שהתחברתי לאינטרנט. ובזמן הפנוי שיש לי (5 דקות ביום
) אני עושה שמיכות טלאים. יום נפלא לכולנו

בוקר טוב../images/Emo42.gifמצטרפת ומספרת

שמי מיכל אמא לנועם ותום בני 8 וחצי ולתהילה בת שנה ו3 חודשים. אני בבית ממרץ 2002 ומאד נהנית. בספטמבר חוזרת לעבודה ובא לי
אני שוקלת לחזור רק לחצי משרה ולהשאר עם תהילה בבית. אישי עצמאי שעובד מהבית, כך שרוב הזמן אנחנו יחד. ההתלבטות הגדולה שלי היא בנושא העצמאות הכלכלית. לא רוצה להיות תלויה במישהו אחר. להשאר בבית מבחינתי, זה רק על מנת להיות אמא במישרה מלאה, ולא כדי לעבוד מהבית.

אז הנה שוב, שיהיה מסודר ../images/Emo13.gif

ליאת, מאיירת ומציירת על קירות בבתים פרטיים ובמשרדים. גרה במרכז, בת 30, לא נשואה ובלי ילדים. הדבר שהכי מחליש אותי בעבודה הזאת הוא הצורך הבלתי פוסק בשיווק, הדבר שאני הכי אוהבת (מלבד פשוט לשבת עם המכחולים) הוא השעות, שהן כולן שלי (ואפשר להוסיף קושי, זה של המשמעת העצמית) חוץ מלאייר אני גם אופה (תחביב ישן, יקר ומשמין
) והדבר שאני חד משמעית פחות מחבבת הוא עבודות הבית (גיהוץ בקיץ, למשל, יכול לבד לעשות לי חשק לישון חודשיים)

בוקר של אור לכולנו

אני אסנת בת שלושים מישוב (קהילתי חילוני) בשומרון. נשואה ואמא למעין בת ה- 4.5. כיום אני בבית עקב כך שהייתי בהריון, ילדתי בלידה כושלת והבוס שלי מצא לנכון לפטר אותי. אבל הוא לי טובה ענקית בכך !!! יש לי עכשיו את הזמן להתפתחות האישית שלי בתחום הטארות (הפיצויים וכו' נותנים לי מרחב נשימה ולפחות עד אוקטובר אני בבית). אז מה אני עושה בבית? קודם כל עקרת בית - בעלי הוא וורקוהוליק. מעין חוזרת כל יום ב- 13:20 מהגן ועד אז אני צריכה להספיק להכין ארוחת צהריים. בין לבין אני מנהלת את פורום טארות שלי (121) ועובדת על ההרצאות שלי ועל הקורס שאמור להיפתח באוקטובר אמן ! השאיפה שלי היא לא לחזור לעבוד אלא להישאר עם הטארות בלבד. שבוע שעבר ערכתי מסיבת רווקות בתשלום וההרגשה היתה פשוט מופלאה. ואם נשאר לי קצת זמן פנוי ב"בין לבין" אז אני גם עושה עבודות אמנות שימושית. שיהא לכולנו יום של אור ואושר אתן מוזמנות גם לפורום שלי ללמוד ולהיפתח לעולם הקסם של הקלפים :)

Print

New member
להילה

כאב לי לשמוע על הלידה הכושלת (לא כל כך הבנתי מה זה) ובמיוחד- על כך שמצאת את עצמך מפוטרת אחר כך. לא יאמן!

תודה לך.

בשבוע 24 להריוני העובר שלי מת וחוויתי לידה מלאה וכואבת לחינם. והפיטורין? כן... קיבלתי מכתב בדואר.

bell2002

New member
אוסנתי, אני כואבת איתך

מה שחשוב עכשיו זה להתאושש ולברר למה זה קרה, כדי שלא יקרה שוב חס וחלילה. מנסיון כואב שלי אני יכולה לומר לך שהריון נוסף מנחם מאוד. והבוס? הוא שמוק אמיתי ובן-ז__ה אמיתי. הלואי שמישהו יעשה לאישתו או לילדיו משהו כזה, שילמד!

n e t a m

New member
נעדכן בקצרה../images/Emo39.gif

נטע-לי אמא של יואב (4 וחצי) אני עובדת במשרד אדריכלים אוהבת את העבודה אוהבת (אהבתי )לצייר (אין כבר זמן לזה) אוהבת לבשל ויותר מזה לאפות עוגות (אין לי כל כך שליטה בזה) לשמחתי הרבה בעלי מגהץ (הדבר השנוא עליי ביותר) ויש לי דקה או 2 להכנס לפורום של שרוני המתוקה (לשמחתי אני מכירה אותה אישית)בין השרטוטים שלי שבוע טוב לכולם

מנופ

New member
אני שמי

אביה בת 28 במקור מרמת גן היום גרה בנהריה. אמא למאור בן 4.5 ולנופר בת 2.2, אני גם אשתו של תמיר נהג "אגד". עובדת בסוכנות ביטוח, לא ממש אוהבת את העבודה אבל זה מה יש,ובשביל קצת כסף צריך לעשות גם דברים שלא ממש אוהבים. בין העבודה בחוץ ולעבודה השוטפת בבית אני עוסקת קצת באומנות, אוהבת מאוד לקרוא ומרבה לטייל ברגל. (הלוואי והיה מביא תוצאות). הרבה זמן להיות כאן אין לי אבל בכל הזדמנות נכנסת להציץ. שרוני כל הכבוד על היוזמה, (קיבלתי המלצה אישית). בקרוב יהיו גם תמונות של הילדים.

ענבל30

New member
מצטרפת, מתפקדת ומספרת ../images/Emo140.gif

ותודה לשחר של טללים שהזמינה ויידעה אותי על הפורום הזה
אני ענבל, בת 31 (למרות הכינוי
) אמא חד הורית לרומי בת השנתיים (ושבוע!
). אנחנו גרות בבנימינה. אחרי שהשתחררתי מהצבא למדתי אדריכלות נוף - תחום שמאוד משך אותי ומאוד היה לי קשה להתנתק ממנו, אבל נאלצתי להפסיק את לימודיי ולהפרד מהתחום הנ"ל שכנראה לא מתאים לי. עבדתי שנתיים כמזכירה ושרטטת ולמדתי גרפיקה ממוחשבת ומולטימדיה. אחר כך נכנסתי להריון ועברתי תקופה ארוכה של אבטלה ועבודות שונות בעיקר כגרפיקאית - ומכולן פוטרתי
התחלתי לעבוד מהבית באמצעים המוגבלים שלי - הכנתי לוחות שנה אישיים, עבודות הדפסה, עריכה גרפית ועוד... לאחרונה התחלתי להפיק ספרים אישיים, עפ"י טקסט ותמונות שהורים מעבירים לי ואני חורזת חרוזים, מעצבת את התמונות עם הטקסט ויוצרת ספר מיוחד ואישי. בינתיים מצאתי (לפני 4 חודשים) עבודה כייפית בסטודיו למוצרי יודאיקה ואני כל היום צובעת, מדביקה, משבצת אבנים וכו' - ממש תראפיה והנאה גדולה - אבל כסף קטן קטן קטן
כנראה שאין עבודה מושלמת.
כדי לגמור את החודש אני ממשיכה לעבוד גם בבית, בערב ובסופי שבוע. העבודה החדשה הביאה לי השראה וחזרתי גם להכין עבודות יד - דברים שהזנחתי מאז תקופת לימודיי... וגם פה יש הזדמנויות לרווח פה ושם. מציירת מדבקות חלון, מציירת על עץ, רושמת רישומים... ועוד חשוב לציין: מכורה קשות לאינטרנט

ברוכה הבאה ענבלי המקסימה!

טוב טוב טוב לראותך כאן! ודווקא נשמע שאת עושה חיים לצד הכסף (אפילו אם הוא קצת קטן...הוא בטח יגדל לפי איך שאת משקה ומטפחת אותו
)

על עצמי ../images/Emo13.gif

קצת על עצמי: אז אני בת 33 נשואה + 2 (הכי מקסימים בעולם
) הריון ולידה (נושא שעושה לי קצת
, למזלי הרב יש לו סוף
) להריון נכנסתי לאחר 5 הפריות מבחנה , נכנסתי ויצאתי משמירות הריון , הלידה היתה בשבוע 28 לאחר שהייה לא כל כך ממושכת במחלקה להריון בסיכון גבוהה, הילדים שהו כחודשיים בפגיה , מי שעבר פגיה
יודע איזה חוויה זו (מקווה שאף אחד לא יעבור חוויה כזאת) התמודדות קשה מאוד , למזלנו הרב עברנו את זה בשלום אני ובעלי יד ביד , עם המון אהבה והמון שיתוף. אישית אני אדם שחושב חיובי , מסתכלת על חצי הכוס המלאה , סוג של אופטימיות , כזאת שמקווה לטוב ... לימודים : האמת שבזמן שהייתי בתיכון , הייתי מבריזה יותר מנוכחת בכיתה
, היום למשל אחד הדברים שאני יותר אוהבת, זה ללמוד ..(כולנו מתבגרים בסוף) אחרי שילדתי את 2 ילדיי, עשיתי קורס במכללה למינהל - קורס למינהל ומשאבי אנוש , קורס נחמד , אבל
, לא יודעת אחרי שסיימתי אותו , לא כל כך התחברתי אליו ... לאחרונה סיימתי קורס לסוכני נסיעות , קורס מדהים בפני עצמו , מקצוע שאני בטוחה שאעבוד בו, כי אני חושבת שהוא דיי מתאים לאופי שלי (מכירות , שיווק, פירסום, עבודה עם אנשים) כרגע אני בבית , מבחירה, טוב לי עם עצמי , מתפקדת כאמא מגדלת את ילדי בדיוק כמו שאני חושבת ומאמינה , והעבודה/קריירה , עוד יבואו... רעיון הפורום הזה- עלה ממש במקרה , אני אישית גם דיי מכורה לאינטרנט לכן אני דואגת לשים לעצמי גבולות !! מקווה שהפורום הזה יהפוך ל-
נעים חם ומפרגן , מקום שנוכל להעביר חוויות , לתת טיפים , המלצות ,עיצות, ללמוד,לתת האחד לשני . שלכם בשבילכם שרוני

שרוני היקרה

אני רוצה לשמוע עוד המון סיפורים על המקסימים שלך וגם לראות תמונות! מעבר לכך- איפה עשית את הקורס לסוכני נסיעות?

הסיפור שלי

אורנית, בת 32 מגבעתיים. אמא לשתי בנות, בנות שנתיים וחצי ושנה וחודשיים. נמצאת בבית מתוך בחירה אישית עם שתי הילדות (שלא הולכות עדיין לגן) הפסקתי לעבוד כשילדתי את בתי הבכורה והחלטתי להישאר ולגדל אותה, ועל הדרך "עשיתי" עוד ילדה. עבדתי 7 שנים בסוכנות ביטוח - כמזכירה/פקידה, עיקר העבודה היתה מול סוכני נסיעות במכירת/הכנת ביטוחים לחו"ל.

תכירו אותי ../images/Emo66.gif

קודם כל נתחיל מזה שמחר אני בת 29
נשואה בקרוב 10 שנים לאבא בריבוע שהוא מתרגם עב/אנ, מדריך ילדים בחוגי העשרה, מוקדן, עובד ספארי לשעבר, ורב פעלים מאין כמוהו. אנחנו הורים ל-4 בנות ולבעלולי בת 16 מנישואים קודמים. אני למדתי בתיכון במגמת מזכירות והמשכתי בצבא כפקידת לשכה. השתחררתי כשגיליתי שאני בהריון עם תאומות והקדמנו את החתונה באיזה חצי שנה מהמתוכנן. אחרי שנולדו התאומות לא חיכיתי יותר מדי ויצאתי לעבוד כמתמללת קלטות עם מידע רפואי בבית חולים פרטי. משם המשכתי בכל מיני מקומות עבודה כמזכירה, מתמללת, כתבנית. עבדתי תקופה קצרה במיון דואר בדואר המרכזי בת"א וגם בדואר של ראשון. גרתי בת"א, בראשון וגם שנה ברחובות בקרבת בית חולים קפלן וכיום לא מתגוררת באף אחד מהמקומות האלה. אני כבר כמה חצי שנה עובדת רק מהבית בהדפסות למרות שתמיד הייתי מדפיסה מהבית להכנסה נוספת. כיום זה מה שאני עושה - מדפיסה. כשאין הדפסות - וזה רוב השבוע - אני הולכת למכון כושר, מתנדבת במתנ"ס, גולשת באינטרנט, משחקת משחקי מחשב (בעיקר SIMS). החלום שלי זה לפתוח חנות בגדים לילדות או לתאומים/ות.

מ ש כ י ת

New member
וגם אני מצטרפת ומספרת...

יפית ב-4.7 מחליפה קידומת ל- 40, והשנה אחגוג בארה"ב עם זיקוקים
נשואה ליובל בעל ידי הזהב חבר אגד לשעבר ועכשיו מחפש עבודה. אמא לליגל (16), יקי (14) ושנהב (11). עובדת במליון עבודות קטנות בבית ובחוץ, מורה בביה"ס, ספרנית, מדפיסה עבודות לסטודנטים, מעצבת הזמנות לארועים, כרטיסי ביקור וכו', משווקת כלי בית, יוצרת המון אומנות ועוד ועוד. השבוע מכרתי לראשונה עבודות אומנות, (איזה כיף היה לי) ובעקבות זאת קיבלתי המון הזמנות חדשות... מכורה למחשב ואינטרנט ומשתדלת להנות מכל רגע בחיים.

סאני2

New member
וואו...

שרוני יקירתי! חתיכת פורום נהיה לנו, ואני שמחה... אז ככה, אני אספר לכן בתמצית תמציתית את סיפור חיי. (גברת פתיחות באה לבקרני)... אני בת 30 נשואה +2 תאומות בנות 4וחצי חודשים. אני בוגרת כפר נוער חקלאי(מגמה ביולוגית, יש לי אפילו בגרות בצאן) וכשאני נזכרת בתקופה כולי מתמלאת געגועים. לאחר הצבא נרשמתי לבר-אילן (רציתי ללמוד קרימינולוגיה ) אך כבר במכינה הבנתי, שאני ולימודים לא הולכים יחד... רציתי לטייל בעולם, אך במקום טיול קניתי אוטו חדש. היה לי חבר גרנו ביחד במשך 4 שנים, עמדנו להתחתן. כחודשיים לפני החתונה תפסתי אותו בוגד בי עם משהיא בבית שלנו (היה לי קטע, קטע, ממש כמו בסרטים). דמעה לא היזלתי ורק אמרתי תודה לזה ששומר עלי מלמעלה. יצאתי חזקה מהסיפור הזה. שלושה חודשים לאחר מכן הכרתי את האושר של חיי. ואחרי חודשיים ידענו שאנחנו מתחתנים. זיו ושקד נולדו ב-8/1/03 (המתכון: גונלF וכוריגון) דקה לפני שנכנסתי להריון פיטרו אותי לאחר 4 שנים של עבודה בחברה גדולה ורצינית (הם הפסידו) מקצועי : שיווק ומכירות. כרגע אני בבית מגדלת את שתי הנסיכות שלי. וטוב לי. אורלי

jole

New member
לא סתם יוצרת...יש לה קבלות!!!

משכית... מזל טוב על המכירה גם לי זה קרה בשבוע שעבר, כן ירבו. ולכל השאר תיכנסו לשטוף את העיניים בגלריה של משכית בפורום מקסים אחר- "אומנות שימושית".

מ ש כ י ת

New member
ראיתי יקירתי שמכרת ושלחתי איחולים

את יודעת שאני
ביצירות שלך ובפרט במנורת הדולפינים... תודה על כל המחמאות, כיף לקבל אותן...

jole

New member
../images/Emo32.gifמשכית ,אני מנסה עכשיו לשחזר

את ההצלחה שהייתה לי עם הפסל של הדולפין. שאלו אותי על הפסל, ואני ממש לא מוכנה להיפרד ממנו, זה היה ניסיון ראשון והפתעתי את עצמי כל כך שאני ממש לא יכולה להיפרד ממנו.

למעלה