על עצמי ../images/Emo13.gif
קצת על עצמי: אז אני בת 33 נשואה + 2 (הכי מקסימים בעולם
) הריון ולידה (נושא שעושה לי קצת
, למזלי הרב יש לו סוף
) להריון נכנסתי לאחר 5 הפריות מבחנה , נכנסתי ויצאתי משמירות הריון , הלידה היתה בשבוע 28 לאחר שהייה לא כל כך ממושכת במחלקה להריון בסיכון גבוהה, הילדים שהו כחודשיים בפגיה , מי שעבר פגיה
יודע איזה חוויה זו (מקווה שאף אחד לא יעבור חוויה כזאת) התמודדות קשה מאוד , למזלנו הרב עברנו את זה בשלום אני ובעלי יד ביד , עם המון אהבה והמון שיתוף. אישית אני אדם שחושב חיובי , מסתכלת על חצי הכוס המלאה , סוג של אופטימיות , כזאת שמקווה לטוב ... לימודים : האמת שבזמן שהייתי בתיכון , הייתי מבריזה יותר מנוכחת בכיתה
, היום למשל אחד הדברים שאני יותר אוהבת, זה ללמוד ..(כולנו מתבגרים בסוף) אחרי שילדתי את 2 ילדיי, עשיתי קורס במכללה למינהל - קורס למינהל ומשאבי אנוש , קורס נחמד , אבל
, לא יודעת אחרי שסיימתי אותו , לא כל כך התחברתי אליו ... לאחרונה סיימתי קורס לסוכני נסיעות , קורס מדהים בפני עצמו , מקצוע שאני בטוחה שאעבוד בו, כי אני חושבת שהוא דיי מתאים לאופי שלי (מכירות , שיווק, פירסום, עבודה עם אנשים) כרגע אני בבית , מבחירה, טוב לי עם עצמי , מתפקדת כאמא מגדלת את ילדי בדיוק כמו שאני חושבת ומאמינה , והעבודה/קריירה , עוד יבואו... רעיון הפורום הזה- עלה ממש במקרה , אני אישית גם דיי מכורה לאינטרנט לכן אני דואגת לשים לעצמי גבולות !! מקווה שהפורום הזה יהפוך ל-
נעים חם ומפרגן , מקום שנוכל להעביר חוויות , לתת טיפים , המלצות ,עיצות, ללמוד,לתת האחד לשני . שלכם בשבילכם שרוני